MoreBanker
Näin teemme rahaa  
Mark Andersen
CEO ja perustajajäsen

Mark Andersenilla on yli 15 vuoden kokemus myyntityöstä, markkinoinnista, talouselämästä ja kumppanuusmarkkinoinnista.  

Mark on ollut vaikuttajana useissa Tanskan suurimmissa vertailupalveluissa, jotka ovat keskittyneet muun muassa lainoihin, laajakaistoihin, ruokalaatikoihin, puhelinliittymiin ja työttömyysvakuusrahastoihin.

Aikaisempi työkokemus

Mark on työskennellyt Tanskan suurimmissa yrityksissä vuodesta 2003 lähtien monissa eri toimissa myynnin, avainasiakashallinnon, digitaalisen markkinoinnin ja kumppanuusmarkkinoinnin aloilla. Hän on ollut muun muassa Adservice A/S:n, TV3:n, eBayn ja Jyllands-Postenin palkkalistoilla.

Lainaneuvoja

Mark on ollut vastuussa Tjeklån.dk-palvelusta vuodesta 2017 lähtien. Se on laajentunut yhdeksi maan suurimmista lainavertailupalveluista, jolla oli vuonna 2020 yli 250 000 käyttäjää. Markin näkemyksenä on ollut aina luoda sivusto, joka helpottaa edullisten lainojen löytämistä markkinoilta ja jonka avulla käyttäjät voivat vertailla tarjontaa keskenään sujuvasti ja nopeasti.  

Ulkomaan projektit 

TjekLånin suosion jälkeen Mark on luonut lainanvertailusivustoja myös ulkomaille. Niiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi Morebanker.de, Morebanker.es ja Morebanker.fi. Lainanvertailusivustojen rinnalla hän on myös julkaissut morebanker.dk-sivuston, joka taas välittää useiden eri pankkien lainatarjouksia.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi