MoreBanker.FI

lainaa netistä

Helppo, nopea ja turvallinen tapa lainata rahaa - Löydä parhaat lainanantajat

- - Lue lisää lainaamisesta netissä - -Nettilaina on helppo, nopea ja turvallinen tapa lainata rahaa


Kun haet nettilainaa, on hakuprosessi nopea ja helppo. Verkkolainapalvelujen tarjoajat eivät yksinkertaisesti tutki taloudellista tilannettasi yhtä tarkasti kuin pankeilla on tapana tehdä. Tämän takia lainahakemukset voidaan käsitellä paljon nopeammin ja lainanhakija saa vastauksen pikaisesta ja rahat tulevat tilille useasti vielä saman päivän aikana.


Lainaa rahaa verkossa


On helppoa, turvallista ja nopeaa lainata rahaa verkosta. Kaikki Morebankerissa näyttämämme lainantarjoajat ovat rekisteröityjä Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään rekisteriin luotettavista lainantarjoajista. Tämä tarkoittaa sitä, että voit olla varma että sivustollamme esiintyvät lainantarjoajat ovat luetettavia.


Lainan käyttötarkoitus on täysin lainanottajan päätettävissä, joka tarkoittaa sitä, että lainan otto syytä ei tarvitse erikseen mainita. Nettilainaa ei myöskään tarvitse vakuutta, jonka ansiosta lainanhakuprosessi on lyhyt. Tästä syystä nettilaina on hyvä idea jos tarvitset rahaa nopeasti, sillä jopa pankkilainan hyväksyntä voi kestää pitkään.


Mihin tulisi kiinnittää huomiota?


Ei lainoille ilmoitetut korot ovat lähtökohta, joka mukautetaan lainanhakijan tarpeisiin ja luottotietoihin sopiviksi, kun lainahakemus on lähetetty palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja lähettää lainanhakijalle takaisin räätälöidyn lainatarjouksen, jonka hakija voi päättää hyväksyä. Tämän takia Morebanker suosittelee, että lainanhakija hakee vähintään lainaa kolmelta eri palveluntarjoajalta, jotta hakija saa useita mukautettuja lainatarjouksia. Kun lainakustannuksia tarkastellaan, on tärkeää kiinnittää huomiota pienellä printillä painettuihin numeroihin.


Lainaa nopeasti


On nopeaa ja helppoa lainata rahaa verkosta. Lainan ottaminen on nopea prosessi, koska voit allekirjoittaa lainahakemuksen verkkopankkitunnuksillasi, jolla voidaan välttää tapaaminen pankin neuvonantajan kanssa. Sinun ei myöskään tarvitse asettaa lainalle vakuutta tai ilmoittaa lainan käyttötarkoitusta.


Jotta voit vertailla lainoja sinun ei tarvitse ymmärtää jokaista vaikeaa käsitettä, sillä tärkein tieto on lainan todellinen vuosikorko. Lainan todellinen vuosikorko on yhteinen ilmaisu kaikille lainan kustannuksille yhden vuoden ajalta. Vuosikorko kertoo siis paljon laina tulee maksamaan lainanottajalle vuodessa, ilmaistuna prosentteina. Vuosikorkoon sisältyy muun muassa hallinnolliset kustannukset, korot ja suuri määrä kertaluonteisia kustannuksia, kuten:


- Varausmaksu


- Asiakirjamaksu


- Aloitusmaksu


- Tilinhoitomaksu


Jne.


Nämä kertaluonteiset kulut vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä, mikä voi vaikeuttaa lainavertailua. Tämän vuoksi vuosikorko on keskeinen väline lainojen vertailussa ja auttaa edullisimman lainan löytämisessä. Siksi on tärkeää, että tiedät mikä vuosikorko on, kun etsit seuraavaa lainaasi Morebankerin avulla.


Miksi pankin korkojen ja verkkolainojen korkojen välillä on eroja?


Valitettavasti rahaa ei voi lainata ilmaiseksi. Kun otat kulutusluoton pankista tai netistä, sinun on maksettava lainasummasta korkoa ja eri kuluja. Näin maksat aina suuremman summan kun mitä olet itse lainannut. Monilla internetin kautta otetuilla kulutusluotoilla on korkeampi korko kuin pankkilainoilla. Tämä johtuu siitä, että netissä toimivat rahoitusyhtiöt ovat suuremmassa riskissä lainatessaan rahaa lainanottajille, sillä he eivät voi varmistua siitä kykeneekö lainanottaja maksamaan lainan takaisin. Kun otat netistä kulutusluoton, sinun ei tarvitse lainanottajana asettaa vakuutta lainalle. Jos otat samanlaisen lainan pankista, pankki vaatii lainalle vakuuden pantin muodossa esim. asunto tai auto kelpaavat useasti vakuudeksi. Niinpä netin kulutusluottojen tarjoajilla on paljon suurempi riski kuin perinteisillä pankeilla lainata rahaa, mikä taas heijastuu korkoihin. Lisäksi, kun haet vanhanaikaista pankkilainaa, pankki tarkistaa taloudellisen tilanteesi ja sinua pyydetään antamaan palkkalaskelmia, vuosikertomuksia, todisteita vakaista tuloista jne. Tällä tavoin pankki voi varmistua, että lainanottaja on henkilö, joka voi maksaa velan takaisin. Näin pankki voi minimoida rahan lainaamiseen liittyvät riskit. Korkosumma on myös sidoksissa pankin arvioituun riskiin, jonka he ottavat rahaa lainatessa.


Mikä on hyvä lainasumma ja mitä varten lainaa otetaan?


Kun tarvitset lainaa on tärkeää, että lainaat rahaa tarkoitukseen, etkä lainaa enemmän kuin tarvitset. Lainan tulee kattaa lainatarpeesi, mutta mitä suurempi lainasumma on sitä suurempi kuukausierä tulee olemaan. Jos sinulla on tarvetta lainalle arkipäiväiseen elämään, meillä on useita vinkkejä, jotka voivat auttaa.


- Hanki enemmän rahaa vähentämällä kuluissa. Voit esimerkiksi tarkistaa maksatko liikaa laajakaistastasi tai ehkä voit säästää puhelinliittymästäsi tai jossain muussa tilaamassasi palvelussa. Taloudellista tukea vailla oleville on tarjolla tukia esimerkiksi asumistuen ja toimeentulotuen muodossa.


- Suosittelemme pitämään silmällä omaa kulutustasi, sillä pankkikortin käyttäminen käy helposti ilman että huomaatkaan rahojen vähenevän lompakossasi.


- Yritä myös yhdistää ja suunnitella ruokaostokset, jotta et altista itseäsi usealle potentiaaliselle heräteostokselle.


Jos sinun tarvitsee kuitenkin ottaa lainaa, käytä lainavertailusivustoa kuten Morebanker, jotta voit olla varma, että löydät halvimman lainan markkinoilla tarpeillesi.


Vaatimukset netistä lainatessa


Jos haluat lainata rahaa netistä, tarvitset verkkopankkitunnukset. Verkosta lainaa otettaessa verkkopankkitunnuksia käytetään lainasopimuksen allekirjoittamiseen, jonka lainanantaja lähettää. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun tulee olla täysi-ikäinen, jotta voit lainata netissä.


kun haluat lainata pankista, on pankissa asiointi melkein aina pakollista, jolloin sinulta tullaan kysymään useita kysymyksiä siitä mihin lainan aiot ottaa ja mitä aiot asettaa lainan vakuudeksi. Verkossa toimivat pankit toimivat toisella tavalla. Netistä lainatessa lainanottajan ei tarvitse asettaa vakuutta lainalleen eikä lainan käyttötarkoitusta tarvitse mainita. On kuitenkin muutamia vaatimuksia, jotka lainanhakijan täytyy täyttää:


- 18-vuoden ikä


- Lainanhakijan tulee pystyä allekirjoittamaan lainatarjous verkkopankkitunnuksilla


- Vakaat tulot ovat etu


Koska usealla 18-25-vuotiaalle ei ole vakaita tuloja, lainatarjonta voi tällöin olla rajallista. Morebanker on ottanut tämän huomioon ottamalla käyttöön ikäfiltterin, joka näyttää vain saatavilla olevat lainavaihtoehdot käyttäjän iän perusteella.notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot