MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Mikä Morebanker on? 

Jossain vaiheessa elämää voi tulla vastaan tilanne, jolloin on tarvetta kulutusluotolle. Se onkin nopea vastaus pikaiseen rahantarpeeseen. Voit nimittäin tarvita rahaa esimerkiksi uuden keittiön remonttiin, auton korjaamiseen tai johonkin vastaavaan tilanteeseen. Monella ei kuitenkaan välttämättä ole riittävää tietoutta kulutusluotoista. Me täällä Morebankerissa olemme sitä mieltä, että Suomessa kulutusluotto ja yleisestikin lainan saaminen netissä tulisi olla helposti tutkittava asia ja koko prosessin pitäisi olla läpinäkyvämpi.  


Morebankerin tavoite on helpottaa juuri sinulle oikeanlaisen lainan löytämistä ja tehdä toimenpiteestä mahdollisimman yksinkertaisen. Kerromme tarkasti jokaisesta vaatimuksesi täyttävästä lainavaihtoehdoista ja tarjoamme mahdollisimman edulliset korot joka kerta. Se on osa meidän missiotamme ja näkemystämme. 

mission
Missio

Missionamme on tulla suomalaisten suosituimmaksi lainavertailupalveluksi netissä. 

vision
Näkemys

Tavoitteenamme on tarjota käyttäjillemme parhaan valikoiman erilaisia kulutusluottoja, toimia alalla mahdollisimman läpinäkyvästi ja varmistaa, että kuluttajat saavat riittävästi tietoa lainavaihtoehdoista. 

Tutkimme, optimoimme ja päivitämme tietokantaamme jatkuvasti, jotta käyttäjät saisivat aina kattavan yleiskuvan vaihtoehdoista ja tarjoamme läpinäkyvyyttä kulutusluottojen, pikalainojen, yhdistelmälainojen ja muiden lainojen markkinoille. Esittämämme lainalajit helpottavat juuri omia tarpeita vastaavan lainan löytämistä. Vertailumme on tehty aina reilusti ja pystyt näkemään kaikki ne lainat, jotka sopivat vaatimuksiisi tai jotka voisivat kiinnostaa sinua. 


Käyttäjäkokemus on meille erittäin tärkeää. Pyrimme täten joka kerta tekemään kattavimman vertailun ja antamaan parhaan yleiskuvan lainamarkkinoista. Juuri tätä tarkoitusta varten olemme luoneet tämän lainvertailusivuston.  

Keitä me olemme?

Morebankerin omistaa Admill ApS, jonka päätoimisto sijaitsee Aarhus C:ssä Tanskassa. Admillin tavoite on tarjota asiakkaille vertailupalveluja, jotka pystyvät esittämään kuluttajalle juuri heidän etsimänsä parhaat ja oleellisimmat palvelut tai tuotteet. 


Admill on julkaissut useita Tanskan suurimpia ja menestyksekkäimpiä vertailupalveluita, kuten: 

1. Om os siden.jpg

Morebanker on mainosrahoitteinen 

Morebanker tarjoaa laajan määrän kulutusluottoihin liittyviä tuotteita ja palveluja. Valitsemme esittämämme kulutusluotot tarkasti itse, joten vertailumme ei vastaa Suomen yleisiä lainamarkkinoita.  


Morebanker saa taloudellisen korvauksen lainanantajille välitetyistä asiakkaista. Täten kaikki sivustollamme esiteltävät lainat ovat mainosrahoitteisia. 


Morebanker on itsessään vain vertailupalvelua tarjoava organisaatio emmekä me myönnä lainoja.   

Morebankerin yhteistyökumppanit

Morebanker tekee yhteistyötä monien Tanskan parhaiden pankkien kanssa. Yhteistyöpiiriimme kuuluu vielä lisäksi alan johtavat kumppanuusverkostot. 

Teemme yhteistyötä seuraavien pankkien ja välittäjien kanssa:

Adservice

AdService on Pohjoismaiden johtava kumppanuusverkosto. Yhteistyömme AdServicen kanssa on mahdollistanut suhteiden luomisen suurimpien ja vetovoimaisten pankkien kanssa. Tämän yhteistyön tuloksena pystymme tarjoamaan asiakkaille laajan yleiskuvan lainamarkkinoiden tarjoamista vaihtoehdoista.

Digital Advisor

Digital Advisor avustaa kaikenkokoisia tanskalaisia yrityksiä nettimarkkinoinnin tehokkaassa hyödyntämisessä. Digital Advisor avustaa Morebankeria löytämään uusia asiakkaita ja tarjoamaan jo olemassa oleville asiakkaille sekä vierailijoille parhaan mahdollisen palvelun.  

AdTraction

AdTraction tarkoittaa tuloshakuista ja luotettavaa kumppanuusmarkkinointia. AdTractionin kanssa olemme pystyneet luomaan kattavan yhteistyöverkoston alan parhaiden lainanantajien kanssa. Yritys auttaa meitä ylläpitämään tietokantaamme, jotta voimme taata asiakkaillemme lupaamamme läpinäkyvyyden.

Tiimimme

mark.jpg
Mark Andersen linkedinJohtaja

Mark Andersen on Morebanker.dk-sivustoa operoivan Admill Apsin CEO ja perustajajäsen. Yritys pyörittää vielä muitakin vertailupalveluita. Markilla on yli 15 vuoden kokemus myynnistä, talouselämästä ja digitaalisesta markkinoinnista, mikä on kerätty useista Tanskan suurimmista yrityksistä, kuten Jyllands-Postenista ja TV3:sta. 


Mark perusti Admill Apsin vuonna 2017. Siitä lähtien yritys on onnistunut laajentunut ja operoi tällä hetkellä eri aloja kattavaa yli 20 vertailupalvelua. Markin ja Admillin päällimmäinen asiantuntemus on kuitenkin lainavertailussa.

kenneth.jpg
Kenneth Andersen linkedinYhtiökumppani
chris.jpg
Christoffer Hübertz
linkedin
Yhtiökumppani

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi