MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Kattokorko.fi

Kattokorko.fi on uusi lainavertailu sivusto, joka tarjoaa lainoja edullisesti. Kattokoron periaatteena toimii, että lainanhakijoille tarjotaan lainaa, jonka korko on korkeintaan 10%. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu minuuteissa ja se on täysin maksutonta, eikä itse lainanhakeminen ole sitova tekijä. Kattokorko vertailee neljäntoista eri pankin lainatarjoukset, jotta lainanhakeminen olisi helpompaa!

Lainasumma 10.000 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 216 kk
Korko 4-10%
Vasteaika Heti
Alder 15 år
Sollzinssatz 7,9 %
Edullinen korko Kilpailuta lainasi Maksuton lainapalvelu
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 15.000 € Laina-aika: 120 kuukautta - Nimelliskorko: 6,99 % ; Todellinen vuosikorko: 7,9 % Kuukausierä Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: - €

Tietoa lainapalvelusta

Kattokorko on yksi edullisimmisista vaihtoehdoista, jonka lainanhakija voi löytää tällähetkellä markkinoilta. Lainojen korko on palvelussa ilmoitettu olevan maksimissaan 10%, joten lainanhakijalla on mahdollisuus saada edullista lainaa netistä. Todellinen vuosikorko on ilmoitettu olevan 4% - 10%. Kattokoron kautta haettassa lainaa, lainan määrä on 10 000 - 60 000 euroa lainaa. Kyseessä ei siis ole todella pienten lainojen tarjoaja, vaan palvelu jonka kautta lainaa voi saada suurempiinkin hankkeisiin. Kattokorko toimisto sijaitsee osoitteessa, Alvar aallon katu 3 c 00100 Helsinki.

Kattokorko .fi palvelussa on nopeaa hakea lainaa kiitos helppojen palvelun käyttö ominaisuuksien . Lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja vastauksen hakemukselle asiakas saa miltein heti. Yhdellä lainahakemuksella asiakas voi saada jopa 14 eri pankin lainatarjouksen, jotka ovat Kattokorko palvelun yhteistyökumpaneita. Lainatarjouksesta näet mikä lainan todellinen vuosikorko on ja voit valita tarjousten, joukosta sen parhaimman vaihtoehdon juuri sinulle.

kattokorko.jpg

Kattokorko laina

Lainaa, jota voit hakea osoitteessa Kattokorko .fi on suurudeltaan 10000 - 60000 euroa. Kyseessä on siis suuri laina nettilainaksi. Tämän lainan todellinen vuosikorko on 4 % ja 10% väliltä, joten palvelun asiakkaiden on mahdollista saada edullista nettilainaa. Vuosikorko mukautetaan jokaisen asiakkaan taloudelliseen tilanteeseen ''sopivaksi'' ja se riippuu myös lainan suuruudesta ja valitusta laina-ajasta. Laina-aika palvelussa on 1 - 18 vuotta. Kulut ja korot, jotka on muokattu jokaiselle hakijalle sopiviksi näkyy vasta lainatarjouksesta, joten on tärkeää vertailla eri palveluiden lainatarjouksia ennen lainan ottamista. Tarkat tiedot esitetään siis vasta asiakkaan saadessa lainatarjouksia hakemukselleen. Jos hyväskyt lainatarjouksen, jonka palvelusta saat, rahat siirtyvät tilillesi 1-3 pankkipäivän aikana.

Edellytykset lainaamiselle Kattokorko.fi

Jos haluat ottaa lainaa Kattokorko .fi palvelusta on sinulla kuitenkin muutamia perus vaatimuksia, jotka sinun tulee täyttää, jotta voit saada lainatarjouksen. Palvelu vaatii hiukan tavallista korkeampaa ikää hakijoiltaa, silla kaikkien hakijoiden tulee olla vähintään 25 vuotta. Tämä voi johtua siitä, että palvelusta haettava laina on kooltaa suuri. Hakijoilla tulee olla myös puhtaat luottotiedot, jotta lainan hakeminen onnistuu. Lainan hakijan tulee olla myös Suomen kansalainen, jolla on suomalainen pankki ja verkkopankkitunnukset. Asiakkaan bruttotulot tulee myös ylittää 2000 euroa, jotta hän voi ottaa lainaa Kattokorko sivustolta.

Yhdistä lainat Kattokorko.fi

Jos sinulla on aiempia kalliita lainoja entuudestaan, joiden takaisin maksaminen tuottaa hankaluuksia, voi lainojen yhdistäminen Kattokorko .fi :ssä olla hyvä ajatus. Jos aiempien kulutusluottojen tai pikalainojen yhteissumma ylittää 10 000 euroa, onnistuu lainojen yhdistäminen palvelussa. Sillä Kattokoron yhdistelylainan enimmäiskorko on 10%, voit säästää rahaa suurella varmuudella niputtamalla lainasi. Lainojen yhdistäminen palvelussa voi myös auttaa sinua saamaan paremman ymmärryksen lainojen takaisinmaksusta. On hyvä muistaa, että palvelun käyttö on täysin ilmaista, joten on riskitöntä kokeilla millaisen järjestelylainan voisit palvelusta saada.

Kuinka ottaa yhteys Kattokorko.fi asiakaspalveluun ?

Kattokorko .fi palvelulla on asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse. Puhelimitse palveluun saa yhteyden numerosta 09 2316 3611 ja sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@kattokorko.fi. Voit myös jättää palvelulle soittopyynnön puhelimitse, jolloin vältyt palvelumaksuilta soittaessa. Asiakaspalvelu Kattokorolla on avoin klo 9 - 16 välisenä aikana arkipäivisin. Kattokorko toimisto sijaitsee osoitteessa, Alvar aallon katu 3 c 00100 Helsinki.

Sivustolta löydät myös UKK eli ''Usein kysytyt kysymykset'' osion, jossa on vastattuna yleisimpiin kysymyksiin joita asiakkailla on. Kannattaa siis ensin tarkistaa löytyykö kysymykseesi vastaus tästä osiosta, ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun, jotta saat vastauksen mahdollisimman nopeasti.

kontakt kattokorko.jpg

Kuinka paljon lainaa voin hakea Kattokorko palvelusta?

Kattokorko palvelun kautta voit hakea lainaa 10 000 - 60 000 euroa. Lainan korko on tälllöin maksimissaan 10%.

Mikä on Kattokorko.fi?

Kattokorko on palvelu, jonka avulla voit hakea lainaa netistä. Kattorkoko vertailee puolestasi usean eri lainatarjoajan lainat ja näin vältyt vaivalta. Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita lainatarjouksia ja valita näistä sinulle parhaiten sopivan. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja palvelu on täysin ilmainen. 

Voinko yhdistää lainat Kattokorko palvelussa? 

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu kun haluat käyttää Kattorkoko.fi palvelua. Haet lainaa palvelusta sille summalle, joka on kokonaisuudessaan velkasi aiemmista luotoista. Lainahakemuksen täyttäminen käy nopeasti ja saat vastauksen muutamissa minuuteissa.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi