MoreBanker.FI

Limiitti

Limiitin avulla voit tehdä nostoja limiittirajan puitteissa silloin kun arki yllättää - Lue lisää ja hae limiittiä

- Lue lisää -Limiitti
Limiitti, joka luonnollisesti juontuu englannin kielisestä sanasta "limit", tarkoittaa lainan yhteydessä lainan ennakkoon sovittua ylärajaa. Limiitti voi olla esimerkiksi 2 000 euroa, jolloin maksimimäärä, jonka lainaa voi ottaa on tuo edellä mainittu 2 000 euroa. Limiittilaina on varsin yleinen ja suosittu lainan muoto, sillä se on selvästi joustavampi, kuin tarkkaan summaan sidotut lainat. Myönnetyn luottorajan ylitys ei luonnollisestikaan onnistu, mutta sen alittaminen on täysin lainan ehtojen mukaista. Jos harkitset lainan ottamista, niin limiittilaina saattaa olla sinulle juuri oikea vaihtoehto. Tässä artikkelissa kerromme limiittilainan ominaisuuksista ja sen tuomista mahdollisuuksista, joten lue se tarkasti ennen päätöstäsi siitä, onko juuri limiittilaina sinulle sopiva lainamuoto. 


Mitä tarkoittaa limiitti?

Kun puhutaan limiittilainasta, tarkoittaa limiitti luottoa jota ei nosteta kerralla kokonaisuudessaan vaan lainanottajalla on mahdollisuus tehdä nostoja limiitin puitteissa laina-aikana. Limiittilaina on siis vaihtoehto luottokortille, jonka kulut voivat hyvinkin olla matalammat. 

Mikä on suosituin limiitti?

Tällä hetkellä Suomen suosituin limiitti on Limiitti.fi tarjoama luotto, jonka avulla voit tehdä nostoja 2000 euroon saakka. Muita lainanantajia, jotka tarjoavat limiittilainaa ovat Vertaaensi.fi ja Omalaina.fi

Miten limiittilaina toimii?

Limiitin avulla lainanottajalla on mahdollisuus tehdä nostoja hänelle asetetun luottorajan puitteissa. Lainan hyväksynnän jälkeen rahat eivät siis siirry tilillesi automaattisesti, vaan vastakun teet ensimäisen nostosi haluamallesi summalle. Kun kyseessä on limiitti, maksat kuluja ja koroja ainoastaa siitä summasta, jonka nostat tilillesi.


Luottoa arjen tarpeisiin limiitin avulla, jotta voit tehdä unelmistasi totta

Mikä on limiittilaina?

Limiitti lainalla tarkoitetaan lainaa, josta asiakas voi tehdä nostoja rajan, eli limiitti, määrittelemissä rajoissa. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä nostoja haluamansa kokoisissa erissä ja haluamallaan hetkellä. Ainoa rajoitus on, että kokonaismäärä ei saa ylittää limiitissä määriteltyä summaa. Kyseinen summa määritellään lainaa haettaessa ja myönnettäessä ja voi vaihdella erinäisistä asioista, kuten asiakkaan omasta päätöksestä tai lainantarjoajan riskianalyysistä, riippuen. Sinulle asiakkaana on erinomainen asia, että nostojen määrää ja summaa ei ole limiittiä lukuunottamatta määritelty, nostat lainaa tarvitsemasi summan ja sinulla säilyy optio nostaa lisää lainaa myöhemmässä vaiheessa. Voit nostaa siis

Lainaamismahdollisuus ei myöskään pääty automaattisesti, kun saldo on nollissa, vaan sinulla on edelleen mahdollisuus lainata limiittisi puitteissa, eli systeemi on saman tapainen, kuin luottokortissa. Limiittilainan myöntäminen tapahtuu yleensä kevyemmillä ehdoilla ja prosessi on nopeampi, kuin useimmissa muissa lainoissa. Kun olet saanut lainan ja nostelet sitä erissä, niin suosittelemme seuraamaan limiittilainan saldon tilannetta säännöllisesti, ettei esimerkiksi limiitin saavuttaminen tule ikävänä yllätyksenä.

Miten limiittilaina toimii kätännössä?
Limiitin avulla asiakas voi tehdä nostoja luottorajan puitteissa. Käytännössä, jos limiitti on 2 000 euron suuruinen kuukaudessa, voit tehdä nostoja aina niin kauan kuin nostojen kokonaissumma on 2000 €. Nostot maksetaan tietenkin takaisin korkojen kera, mutta maksat korkoa ainoastaan siitä summasta minkä olet laina aika na nostanut käyttöösi. Todellinen vuosikorko määrittelee sen kuinka paljon maksat limiitistä kuluja ja korkoja. Kuukausierä koostuu siis limiitin lyhennyksestä, kuluista ja koroista. Laina aika määrittää lopulta sen, missä ajassa limiitti tulee maksaa takaisin kokonaisuudessaan. Voi myös olla että maksat koko limiitin takaisin kerralla. On myös mahdollista saada käyttöön esim. 2 000 euron jatkuva limiitti. Tässä tilanteessa limiitti toimii kuin luottokortti, jolloin voit tehdä nostoja joka kuukausi limiittirajan puitteissa. Ensimmäisen noston voi tehdä 7 - 23 välisenä aikana, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen. Limiitti palvelu voi myös määrittää kuinka paljon ensimmäisellä kerralla voit nostaa tilillesi, yleensä noston alarajan suhteen.

Limiittilaina netistä

Lainan saamiselle on tiettyjä vaatimuksia, jotka on hyvä ottaa huomioon heti hakutilanteessa. Ensinnäkin hakijan on luonnollisesti oltava täysi-ikäinen, eli ainakin 18-vuotias. Tämä on iän minimivaatimus, joka pätee kaikkiin lainan tarjoajiin. Jotkut lainantarjoajat vaativat korkeampaa ikää, eli hakijan tulee olla 20- tai jopa 25-vuotias. Mahdollinen tavallisuudesta poikkeava ikävaatimus selviää kuitenkin heti haun alkuvaiheessa, joten turhaa aikaa ei mene hukkaan hakemusta täyttäessä mikäli ikävaatimus ei täyty. Ikävaatimus saattaa olla myös ehdollinen, eli yli 18-vuotiaalle, mutta alle 25-vuotiaalle voi olla tarjolla pienempiä lainoja, kuin yli 25-vuotiaalle, vaikka hakijoiden muut tiedot, esimerkiksi säännöllinen palkka, olisivat keskenään identtisiä. Henkilöllisyyden vahvistaminen tapahtuu yleensä verkkopankkitunnuksilla, jos sinulta ei jostain syystä sellaisia löydy, niin usein on mahdollisuus lähettää myös kopio passista tai muusta henkilöllisyystodistuksesta. Luottotietosi täytyvät olla puhtaat ja lisäksi vähintään etua on, mikäli sinulla on työpaikka ja sitä kautta säännölliset tulot. Mikäli et pysty osoittamaan säännöllisiä tuloja, niin sinulle tarjottavan lainan määrä on todennäköisesti huomattavasti pienempi, kuin sellaisella, jolla säännölliset tulot on. 

Saldo Finance Oyj

Limiitti.fi on ehkä suosituin limiittilaina, joka on tällä hetkellä Suomessa tarjolla, joka on osa saldo finance oyj :tä. Tämä kyseinen limiittilaina löytyy myös sivuiltamme täällä Morebankerissa. Limiitti.fi on Suomalainen lainapalvelu, joka on ollut avuksi jo 300 000 suomalaiselle. Muita Saldo finance oyj:n palveluita on esimerkiksi myös meidän sivuiltamme löytyvä Saldo.com. Limiitti.fi avulla voit hakea limiittilainaa 100 eurosta 2000 euroon saakka, 3 - 30 kuukauden maksuajalla. Nostat siis rahaa limiitillä luottorajan puitteissa silloin kun sinulla itselläsi on sille tarve. Limiitti.fi asiakaspalvelu auttaa sinua mahdollisissa lisäkysymyksissa, johon voit ottaa yhteyttä 7 - 21 välisenä aikana. Hae limiitti ja täytä hakemus täältä.


Pieni limiitti arkeenLimiittilainan lyhennykset

Lyhennykset tapahtuvat yleensä kuukausittain ja esimerkiksi sovittuna osuutena sen hetkisestä limiitin saldosta. Toki muustakin aikataulusta on usein mahdollista sopia ja maksuerissä on usein sovittu maksimista tai minimistä. Maksa lainastasi esimerkiksi 10 % ja voit jälleen unohtaa lyhentämisen seuraavaan kuukauteen asti. Mikään ei estä myöskään lyhentämästä aina esimerkiksi täsmälleen 100 euroa kuukaudessa, kunhan lainan ehdoissa sovittu prosenttiosuus täyttyy aina vähintään. Limiittiluoton todellinen vuosikorko on hieman korkeampi, kuin joissakin muissa lainamuodoissa, mutta vastineena se antaa paljon vapautta, joustavuutta ja toisen kaltaisia etuja esimerkiksi suoraan könttänä annettuun lainaan nähden. Todellisen vuosikoron suuruus ilmoitetaan hakuvaiheessa, eikä sitä nykyisin enää saa piilottaa esimerkiksi eri tyyppisten palvelu- ja käsittelymaksujen taakse. Useimmiten kuluja lainalle kertyy lainanhoitokulu 0,01% päivä ja korkeintaan 150€ vuosi. Täytä hakemus netissä ja lähetä lainantarjoajalle jotta näet lainatarjouksesta mihin hintaan sinä voit saada limiittiä.

Limiitti laina auttaa arjessa

Todellinen vuosikorko ja laina aika

Limiitin todellinen vuosikorko ja laina aika määrittelevät limiitin hinnan, ja kuinka kauan maksat limiiti pois ja kuinka monta euroa kuukaudessa maksat limiitistä. Voit useasti itse vaikuttaa siihen kuinka pitkä laina-aika ja siihen kuinka suuria kuukausierä maksat. Jotta saat mahdollisimman edullista lainaa tulee limiittiä vertailla. Paras vertailukriteeri on lainan todellinen vuosikorko. Nimellis korko ei kerro kuinka paljon muita kuluja limiittiin sisältyy sen jälkeen kun korko on maksettu. Vain todeelinen vuosikorko auttaa sinua kokonais kulujen systemaattisessa vertailussa. Lue lisää vuosikorosta täältä ja saat lisätietoa vuosikorosta.notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi