MoreBanker.FI

Lainaa heti

- - Lue lisää - -Rahan tarve voi tulla kenelle vain, mutta aina ei ole niin helppoa hankkia rahaa. On useita syitä miksi rahan tarve voi yllättää, esimerkiksi saatat kaivata rahoitusta sähkölaskuusi tai hammaslääkärikuluihin. Voi myös olla, että tarvitset rahaa johonkin, jolla ei ole tekemistä laskujen kanssa, vaan tarvitset sitä yksinkertaisesti arkipäiväiseen käyttöön. Yksi tapa jolla voit saada rahaa, on ottamalla lainan. On olemassa useita erilaisia lainoja, joiden avulla saat rahaa suhteellisen nopeasti lainan hakemisen jälkeen. Jatka tämän artikkelin lukua, jos haluat tietää enemmän rahan lainaamisesta ja siitä, miten nopeasti rahat ovat tililläsi.


Oikea laina juuri sinulle


On olemassa useita eri lainoja joista voit valita, kun tarvitset rahaa. Tämän takia voi tuntua turhauttavalta kun sinun täytyy löytää laina, joka kattaa nykyiset ja tulevat tarpeesi. Onneksi on olemassa vinkkejä, joiden avulla löydät juuri sinulle oikean lainan.


Osa laina vaihtoehdoista ovat teksiviestilainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja joustoluottoja. Useat näistä lainoista ovat hyvin samantapaisia vaikka nimet eroavatkin toisistaa. Kuitenkin, joidenkin lainojen välillä on suuria eroja ja siksi on tärkeää, että tutustut lainoihin perusteellisesti ennen kuin teet lainahakemuksesi. Kaikille edellä mainituille lainoille on yhteistä enemmän tai vähemmän se, että saat lainan suhteellisen nopeasti tilillesi lainahakemuksen täyttämisen ja hyväksynnän jälkeen. Laina-ajat kuitenkin eroavat toisistaan. Voit lukea lisää laina-ajoista myöhemmin tässä artikkelissa.


Löytääksesi parhaan lainan, suosittelemme vertailemaan eri lainatyyppejä, jotta tiedät mikä lainoista voisi sopia juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Kun tiedät minkä lainan haluat ottaa, on olemassa vielä useita palveluntarjoajia eri lainatyypeille, joiden avulla voit lainata haluamasi lainasumman. Eri lainasopimusten vertaamisen lisäksi sinun on vertailtava myös eri lainanmyöntäjiä. Tätä käsittelemme tarkemmin lainojen vertailu -osassa.


Kuinka paljon rahaa voit lainata?


Kuinka paljon lainaa voit ottaa, riippuu lainatyypistä, jonka valitset. Pikavipeillä ja vastaavilla lainoilla voit yleensä lainata rahaa noin 1000 - 1 500 euroa. Jos tämä summa ei riitä sinulle, on olemassa myös lainoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden lainata suurempia määriä. Pääsääntöisesti vaihtoehdoksesi jää kulutusluotto, jos haluat lainata suuremman rahamäärän. Osa tällaisista lainoista antaa sinulle mahdollisuuden lainata jopa 10 000 euroa. Suuri summa rahaa ei aina ole parempi vaihtoehto, vaan se riippuu useimmiten siitä mihin käyttötarkoitukseen tarvitset rahaa ja kuinka paljon, jolloin pikavipit voivat olla yhtä hyviä kuin suuremmat lainat.


Kun haluat lainata rahaa, on tärkeää ettet vain kysy itseltäsi; ‘’Kuinka paljon voin lainata?’’. On tärkeää miettiä kuinka paljon rahaa tarvitset, sillä kuten aiemmin mainitsimme suurin raha summa ei aina ole paras vaihtoehto, kun päätät lainata. Jos tarvitset 300 euroa käyttötarkoitukseesi, suosittelemme juuri 300 euron lainaa sinulle. Sama pätee kaikkiin lainasummiin, suosittelemme juuri oikean lainamäärän ottamista, eikä yhtään enemmän.


Voi tuntua houkuttelevalta hakea suurinta mahdollista lainasummaa, jonka lainanmyöntäjät voivat sinulle tarjota, mutta tosiasiassa, jos valitset suurimman summat päädyt lopulta maksamaan enemmän. Sinun tulee pitää mielessä, että rahat jotka lainaat ovat vain lainattavaksi ja sinun täytyy maksaa laina takaisin -koron kanssa. Tämän takia on tärkeää että lainaat vain summan, jonka pystyt maksamaan takaisin, jottet joudu taloudellisiin vaikeuksiin myöhemmin. Kyse on tasapainon löytämisestä ja lainan hakemisesta summalle, jonka todella tarvitset, eikä enempää.


Kuinka pitkä sopiva laina-aika on?


Kun olet päättänyt lainattavan lainasumman, tulee sinun myös päättää lainan takaisinmaksuaika. Takaisinmaksuaikaa, jona sinun tulee maksaa laina takaisin kutsutaan lainan maturiteetiksi. Maturiteetti on lainan laina-aika, jolloin laina tulee viimeistään maksaa lainanmyöntäjälle. Lainanmyöntäjien laina-ajoissa on paljon eroavaisuuksia. Jotkut lainanmyöntäjät tarjoavat 12 kuukauden maturiteetin, toiset taas viiden vuoden kun taas, jotkut haluavat takaisinmaksun 30 päivässä. Jotkut lainanmyöntäjät määrittävät itse laina-ajan mutta on olemassa myös lainaajia, jotka antavat sinun itse määrittää takaisinmaksuajan.


On useita asioita, joita sinun tulee ajatella, kun on kyse laina-ajasta. Kun lainaat, saattaa olla houkuttelevaa ottaa pisin mahdollinen takaisinmaksuaika. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinun on maksettava kuukausittain palvelumaksu sekä huolehdittava ‘’lainan lyhentämisestä’’ eli takaisinmaksusta, eli kokonaissumma on suurempi pidemmällä laina-ajalla.


Jos päätät valita lyhyen takaisinmaksuajan, kuukausittaiset palvelumaksut ovat huomattavasti korkeampia kuin pitkällä maturiteetilla. Kuitenkin etu lyhyessä laina-ajassa on se, että lainan koko takaisinmaksusummasta tulee suhteellisesti pienempi. Lyhyt laina-aika voi olla suuri etu sinulle, joka et halua maksaa lainasta paljon ylimääräistä.


On erittäin tärkeää, että valitset lyhyen takaisinmaksuajan, jos taloudellinen tilanteesi pystyy kattamaan kuukausittaiset palvelumaksut. Jos olet tilanteessa, jossa taloudellinen tilanteesi on heikko, voi olla vaikeaa maksaa korkeita palvelumaksuja. Tällaisessa tilanteessa voi olla hyvä idea valita pitkä takaisinmaksuaika, jolloin kuukausittaiset palvelumaksut ovat pienempiä. Jos taas valitset liian pitkän laina-ajan suhteessa taloudelliseen tilanteeseesi, on olemassa vaara, ettet pysty maksamaan koko lainasummaa takaisin. Kun valitset sopivaa takaisinmaksuaikaa, tulisi sinun ajatella edellämainittuja asioita.


 


Jos sinulla on mahdollisuus maksaa takaisin ennen laina-ajan päättymistä, monet lainanmyöntäjät antavat sinun maksaa velkasi ennen erääntymispäivää. Tällä tavoin voit lopulta säästää rahaa ja voi olla hyvä idea maksaa takaisin tilaisuuden tullessa, kuin että, maksaisit palvelumaksuja koko laina-ajalta.


Kuka voi lainata rahaa?


Suurimalla osalla lainanmyöntäjistä on vaatimukset sille kuka voi heiltä lainata rahaa. Joillakin lainanmyöntäjillä on useita vaatimuksia lainaajille, kun taas toisilta lainanantajilta on helpompi saada lainaa. Jotkin vaatimuksista ovat samoja kaikilla lainanmyöntäjillä. Yksi tällaisista vaatimuksista on, ettei lainanhakialla ole maksuhäiriömerkintää. Lisätietoja merkinnästä luottotietorekisterissä löydät seuraavasta osiosta.


Toinen yleinen vaatimus on lainanhakijan täysi-ikäisyys. Vähimmäisikä lainan hakuun on 18-vuotta, mutta on myös joitakin lainanantajia, jotka vaativat lainanhakijoilta 21- tai 23-vuoden iän täyttymistä. Vain muutama lainantarjoaja on valmis lainaamaan rahaa alle 18-vuotiaille lainanhakijoille. Tämä on kuitenkin enemmän poikkeus kuin sääntö sillä, on olemassa riski, ettei alle 18-vuotiaalla ole yhtä hyvää hallintaa omasta taloudellisesta tilanteesta kuin henkilöllä, joka on täysi-ikäinen. Tämä kuitenkaan ei ole aina totta, mutta usein näin on ja sen vuoksi palveluntarjoajat vaativat 18-vuoden ikää lainanhakioiltaan.


Kolmas yleinen vaatimus on että lainahakialla on Suomen kansalaisuus. Syynä tähän on se, että riski ulkomaille lainatun rahan takaisinmaksun laiminlyönnistä pienenee. Esimerkiksi jos, henkilö joka ei ole Suomen kansalainen ottaa lainaa ja lähtee maasta, eikä ole rekisteröitynä mihinkään suomalaisee kantaan, lainan takaisin perintä voi olla erittäin haastavaa. Lainanmyöntäjät pyrkivät yksinkertaisesti estämään varkauden tällä toimenpiteellä.


Yllämainitut vaatimukset ovat vain muutamia niistä mitä lainanmyöntäjät voivat sinulle asettaa lainanhakijana. Jos haluat tutustua lisää yksityiskohtiin, voit tutustua erikseen juuri haluamasi lainan vaatimuksiin.


Lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta


Monet lainanmyöntäjät vaativat, ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintää luottotietorekisterissä tai muissa samankaltaisissa rekistereissä. Luottotiedot antavat tietoa lainanhakijan maksuhalukkuudesta ja kyvystä maksaa laina takaisin. Velan laiminlyönnistä seuraa maksuhäiriömerkintä, joka kirjataan luottotietorekisteriin varoittamaan lainanhakijan maksukyyttömyydestä. On olemassa joitakin lainanmyöntäjiä, jotka lainaavat maksuhäiriömerkinnästä huolimatta, mutta näitä on kuitenkin suhteellisesti erittäin vähän. Lainanhakijan tulee ymmärtää, ettei kaikki sivustot tule hyväksymään lainahakemusta, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. On tärkeää maksaa takaisin ajallaan ja pitää luottotiedot kunnossa.


Paras tapa välttää maksuhäiriömerkintää on maksaa velat takaisin ajallaan. Jos pidät huolta takaisinmaksusta ei sinun tarvitse huolehtia maksuhäiriömerkinnöistä. Jos kuitenkin saat merkinnän luottotietorekisteriin, ei ole syytä huolestua. Sinulla on mahdollisuus maksaa velka takaisin ja maksuhäiriömerkintä tullaan poistamaan, jos kyseessä on suppea ulosotto. Tämän jälkeen on mahdollista jälleen ottaa lainaa palveuntarjoailta.


Syy sille, miksi lainanmyöntäjät eivät ole halukkaita lainaamaan rahaa lainanhakijolle, joilla on maksuhäiriömerkintä on se, että merkintää pidetään merkkinä epätodennäköisestä lainan takaisinmaksusta. Lainanmyöntäjälle on suurempi riski lainata rahaa henkilölle, jolla on aiemmin ollut ongelmia velan takaisinmaksussa, kuin rahan lainaamisessa henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Palveluntarjoajien oman turvallisuuden vuoksi he vaativat lainanhakijoilta puhtaita luottotietoja.


Kuinka lainaa haetaan?


Seuraavaksi käsittelemme sitä, miten itse lainaa haetaan. Kuten monesti, eroavaisuuksia löytyy eri lainanantajien välillä mitä tulee siihen, miten lainaa haetaan. Lainanhakijan tulee valita lainasumma ja laina-aika, jonka jälkeen hakija täyttää lainahakemuksen, jossa kysytään kysymyksiä hakijasta. Jotkut palveluntarjoajat kysyvät useita kysymyksiä lainanhakijasta ja hänen vallitsevasta yleisestä- sekä taloudellisesta tilanteesta, kun taas jotkin lainaajat vaadi melkein mitään tietoja. Annat myös palveluntarjoajalle oikeuden luoda luottoluokituksen sinulle, jonka jälkeen lainaaja lähettää sinulle lainasopimuksen, jonka voit allekirjoittaa sähköisesti. Tämän jälkeen ei mene enää kauaa, kun rahat ovat jo tililläsi.


Tämä prosessi ei aina ole samanlainen kaikilla palveluntarjoajilla ja siksi onkin tärkeää, että tutustut yksittäisiin lainanmyöntäjiin, jotta saat lisätietoa kuinka lainan ottaminen onnistuu eri lainaajilta. Suosittelemme tätä toimenpidettä aina, kun haluat lainata.


Milloin rahat maksetaan tilille?


Yksi kysymys, johon luultavasti etsit vastausta on että, kuinka nopeasti rahat maksetaan sinulle. Kun otat tekstiviestilainan, kulutusluoton, pikavipin tai nopean lainan, voit olla varma, että rahat tulevat tilillesi hyvin lyhyessä ajassa. Ottaessasi jonkun edellä mainituista lainoista sinulle on taattu, että saat rahat maksimissaan kahdessa päivässä, kunhan hakemus on tehty päivittäin. Monet lainaajista jopa antavat sinulle mahdollisuuden saada rahat tilillesi samana päivänä kuin lainahakemus on hyväksytty.


Siitä, että rahat saapuvat tilillesi on paljon hyötyä. Pystyt esimerkiksi kattamaan äkilliset menot ja kulut mutta myös olemaan spontaani ja toteuttamaan unelmiasi, ottamalla lainallasi. Voit helposti maksaa juuri saapuneen laskusi, ostaa maastopyörän uuteen harrastukseesi tai hankkia uuden keittiön, josta olet puhunut jo vuosia.


Kun haet jotain nopeaa lainaa, ei sinun tarvitse olla huolissasi puuttuvasta rahasta tai pitkästä odotusajasta ennen kuin rahat ovat tililläsi. Rahat ovat tilillä yhtä nopeasti, kuin lainahakemuksen täyttö vie aikaa.


Mihin voin käyttää lainaamani rahat?


Yksi nettilainan tarjoamista eduista on se, että sinun ei tarvitse ilmoittaa lainan käyttötarkoitusta. Kun otat pikalainan, kukaan ei tarkkaile mihin käytät lainasi. Useimmiten lainanmyöntäjät eivät ole kiinnostuneita siitä mihin käytät rahasi, niin kauan kun maksat lainan takaisin laina-ajan kuluessa. Jos vain pystyt maksamaan lainan takaisin, sinun ei tarvitse olla huolissasi rahojen käyttämisestä.


Saatat tarvita lainaa monessa eri tilanteessa, esimerkiksi jos pesukone on mennyt rikki tai pakastin on lakannut toimimasta. Tällaisessa tilanteessa on erittäin hyödyllistä, että voit lainata rahaa nopeasti. Pystyt jo samana päivänä korjaamaan aiheutuneet vahingot, jotka saattaisivat haitata sinun arkipäiväistä elämääsi, huolettomasti ja ilman viivästyksiä. Rikkoutunut pakastin tai pesukone ovat asioita, jotka voivat haitat arkeasi ja siksi on hyödyllistä jos korjaaminen tai uuden pesukoneen ostaminen käy nopeasti.


Voit tarvita rahaa myös esimerkiksi matkaa varten. Saatat täyttää vuosia ja haluta juhlistaa tätä viemällä perheen ulkomaanmatkalle. Jos ongelmana on puuttuva raha, laina voi ratkaista rahan puutteen. Lainan avulla voit täyttää unelmasi ulkomaanmatkasta ja luoda uusia muistoja itsellesi ja perheellesi.


Jotain muuta, johon saatat kaivata rahaa ovat vaatteet, huonekalut tai muut käyttötavarat. Kyseessä ei tarvitse edes olla tarve uusille tavaroille vaan ehkä vain haluat uusia vaatteita piristämään arkipäivääsi. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme pienen pikalainan ottamista, koska lainasumma ei ole turhan suuri mutta juuri sopiva, jotta saat piristystä vaatekaappiisi tai kotiisi.


Hae lainaa, jos sinulla on tarvetta jollekin puuttuvalle oli se sitten, jotain välitöntä tai vain jotain, josta olet haaveillut.


Pidä korkoa silmällä


Laina hakiessa on tärkeää kiinnittää huomiota korkoon. Korko on maksu, joka maksetaan lainanmyöntäjälle korvauksena lainatusta rahasta yleensä kuukausittain. Korko on siis maksu, jonka maksat, jotta saat rahat käyttöösi. Kyseessä on ylimääräinen summa lainaamallesi summalle, joka tulee myös maksaa takaisin lainanmyöntäjälle.


Yleensä eri lainojen välillä on suuria eroja, kuinka suuren koron lainanottaja maksaa lainanmyöntäjälle. Tämän takia on tärkeää, että lainanhakija kiinnittää aina huomiota korkoprosenttiin. Jos etsinnässä on halpa laina, lainanhakijalle suositellaan lainaa, jonka korko on matalin. Halvimman lainan löytää, vertailemalla eri lainojen korkoprosentteja.


Kun puhutaan korosta, on tärkeää huomioida erot kiinteällä- ja vaihtuvalla korolla. Useimmilla pikalainoilla on vaihtuva korko, mutta kiinteä korko ei ole myöskään aivan epätavallinen. Molemmissa koroissa on sekä hyötyjä että haittoja.


Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana laina-ajan alusta loppuun. Toisin sanoen, korko, joka on määritetty lainan perusteella, on korko, joka pysyy samana koko takaisinmaksuajan. Kiinteän koron etu on se, että lainanottaja ei joudu kohtaamaan äkillistä koron nousua, jolloin lopulta maksettava summa olisi aikaisempaa suurempi. Tämän takia kiinteään korkoon sisältyy jonkin verran vakuutta. Kiinteä korko estää myös koron laskun, joka on haittapuoli.


Toisin kuin kiinteä korko, vaihtuva korko nimensä mukaisesti vaihdella. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan korko, joka on määritelty lainan alussa, voi vaihdella laina-aikana. Se miten korko vaihtuu on määritelty kokonaismarkkinoiden mukaan. Käytännössä, jos korot laskevat kyseessä olevalla markkinoilla tulee lainan korko myös laskemaan. Tämä toimii myös toisin päin eli, jos korot nousevat markkinoilla tulee lainan korko myös nousemaan. Vaihteleva korko saattaa kuulostaa todella epävakaalta, kuitenkin monet lainanmyöntäjät ovat asettaneet korkokaton sille, miten paljon korko voi nousta. Vaihteleva korko on siis epävakaampi kuin kiinteä korko, mutta sille on asetettu raja kuinka paljon rahaa päädyt lopulta maksamaan.


Valinta kiinteän- ja vaihtelevan koron välillä on täysin lainanhakijan päätettävissä riippuen siitä, että kumpi tuntuu sopivammalta. Toiset haluavat tietää lainakoron alusta saakka ja ovat valmiita maksamaan sen takia enemmän, kun toiset pitävät ajatuksesta, että korko voi laskea laina-aikana ja siksi ovat valmiita ottamaan riskin, jonka vaihteleva korko kantaa.


Kuten aiemmin mainittu, korot vaihtelevat lainanantajalta lainanantajalle ja siksi on tärkeää tutustua useampaan eri lainaan. Valikoimassamme on luultavasti ainakin muutama lainaaja, jonka korko on matalampi.


Kuinka vertaat lainoja


Olemme maininneet useamman kerran, että on hyödyllistä vertailla lainoja. Syy on se, että vertaillessa lainoja, lainanhakija tulee suuremmalla todennäköisyydellä löytämään lainan, joka sopii hänen tarpeisiinsa. On olemassa useita tapoja, miten lainoja voi vertailla. Voit vertailla lainojen korkoprosentteja, lainasummia, maturiteetteja ja muita vastaavia vaatimuksia. Tehokkain vertialukeino on vertailla lainojen vuosikorkoja.


Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainakustannukset sisällään. Toisin sanoen todellinen vuosikorko prosentti on kokonaiskustannus prosentti lainan ottamisesta, jonka lainanottaja tulee maksamaan vuodessa. Lain mukaan vuosikorko tulee olla ilmoitettu selkeästi kaikille lainoille. Syy tähän on se että, vuosikorkojen vertailu on paras ja nopein tapa verrata lainoja.


Syy siihen miksi vuosikorkojen vertailu on niin kannattavaa on se, että korkoprosentti voi huijata lainanhakijoita. Monet lainanottajat valitsevat lainan, jonka korko on matala, mutta lainakulujen, verojen, aloitusmaksun ja muiden maksujen jälkeen lainan vuosikorko on korkea. Tämän takia suosittelemme vuosikorkojen vertailua, jotta löydät edullisimman lainan tarpeisiisi.


Vaikka vuosikorko on ehdottomasti tärkein vertailukriteeri, on tärkeää olla unohtamatta muita tekijöitä, sillä näiden täytyy myös sopia lainanottajan henkilökohtaiseen tilanteeseen. Lainalla saattaa olla matala vuosikorko, mutta maturiteetti voi olla lyhyt, joka tarkoittaa sitä, että lainanottaja maksaa korkeita kuukausittaisia kustannuksia. Täydellinen kokonaisuus on siis laina, jolla on matala vuosikorko sekä lainasumma ja maturiteetti, jotka sopivat lainanhakijan taloudelliseen tilanteeseen.


Hyödyt netistä lainatessa


On useita hyötyjä, joita lainanhakija saa lainatessa netistä verrattuna tavalliseen pankkiin. Pankista lainatessa, lainanhakija joutuu useimmiten vastaamaan moniin kysymyksiin ja täyttämään useita lomakkeita. Lisäksi lainanhakijan täytyy vakuuttaa laina sekä lainanhakuprosessi on jonkin verran hitaampi kuin netissä.


Kun haet lainaa netistä, voit välttää kaikki edellä mainitut asiat. Yleensä lainanhakijaa pyydetään vastaamaan vain muutamiin kysymyksiin sekä luovuttamaan vain vähän tietoa itsestään, sillä lainanantaja saa tiedot sähköisesti. Vakuuta nettilainalle ei myöskään tarvita, joten lainaprosessi on nopea. Joskus lainanhaku käy niin nopeasti, että rahat ovat tilillä jo samana päivänä, jota tavallinen pankki ei lainaajalle voi taata.


Jotkut lainanhakijoista eivät halua lainata rahaa verkosta. Monet argumentoivat että, lainaaminen verkosta ei ole tarpeeksi turvallista. Kuitenkin tämä tieto on täysin virheellistä. Tapa jolla tietoja käsitellään lainaa haettaessa on täysin luotettava ja toteutettu äärimmäisen huolellisesti. Palveluntarjoajat ovat täysin tietoisia siitä, että monia huolettaa nettilainan ottaminen ja olisi täysi katastrofi, jos lainanhakijoiden henkilökohtaisia tietoja päätyisi kolmansien osapuolien käyttöön.


Useimmat lainanmyöntäjät käyttävät lainanottajien nettipankkitunnuksia käsitellessään tietoja ja lainan hyväksymisessä sekä muussa vastaavassa toiminnassa. Tämän takia voit olla varma lainaamisen turvallisuudesta, sillä verkkopankkitunnusten käyttö on yksi turvallisimmista keinoista välittää tietoa. Lainaaminen netistä on nopeaa ja turvallista, verkkolaina on siis suotuisa pankkilainaan verrattuna.


Ole järkevä, kun lainaat


Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, on erittäin tärkeää, että ajattelet ja toimit järkevästi kun lainaat rahaa - oman sekä lainanantajan edun vuoksi. Jos ajattelet tarkkaan ennen kuin otat lainan, saat parhaan mahdollisen kokemuksen.


Että olet järkevä, tarkoittaa sitä, että sinun ei pitäisi ottaa enempää lainaa kuin tarvitset. Älä yliarvioi itseäsi ja valitse lyhyttä laina-aikaa, jos et pysty maksamaan takaisin nopeasti. Varmista myös, että pystyt maksamaan takaisin ajoissa, jotta et saa maksuhäiriömerkintää tai muistutusta lainanmaksusta.


Älä pelkää ottaa lainaa, jos tarvitset sitä. Useimmilla on hyvä kokemus lainaamisesta ja ne harvat joilla ei ole, ovat monesti itse aiheuttaneet epämieluisan tilanteensa. Jos sinulla on tarve rahasta, voi laina olla hyvä ratkaisu.


 notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot