MoreBanker.FI

Lainaa heti

- Lue lisää -Lainaa heti
Rahan tarve voi tulla kenelle vain, mutta aina ei ole helppoa hankkia rahaa. On useita syitä miksi rahan tarve voi yllättää, esimerkiksi saatat kaivata rahoitusta sähkölaskuusi tai hammaslääkärikuluihin. Voi myös olla, että tarvitset rahaa johonkin, jolla ei ole tekemistä laskujen kanssa, vaan tarvitset sitä yksinkertaisesti arkipäiväiseen käyttöön. Yksi tapa, jolla voit saada rahaa, on ottamalla luottoa. On olemassa useita erilaisia lainoja, joiden avulla saat rahaa suhteellisen nopeasti lainan hakemisen jälkeen. Jatka tämän artikkelin lukua, jos haluat tietää enemmän rahan lainaamisesta heti ja siitä, miten nopeasti rahat ovat tililläsi.

Luottoa heti Morebankerin avulla
Sivustollamme on lainoja vertailtuna aina muutamasta sadasta eurosta 60 000 euroon saakka. Morebanker.fi vertailee lainoja puolesta, jotta luoton ottaminen sujuisi nopeasti ja voisit saada luottoa tilillesi heti. Voit hakea lainaa heti sivustomme avustuksella, klikkaa vain painiketta ''Hae lainaa'' haluamasi luotonantajan kohdalla, ja täytä lainahakemus. Kun saat tarjouksen luotontarjoajalta voit päättää, haluatko ottaa kyseistä luottoa vai et. Sivustomme on täysin ilmainen käyttää ja voit vertailla lainoja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu luotonantajien omilla sivustoilla ja on myös täysin ilmaista. Lainahakemukselle saat vastauksen miltei heti sen lähettämisen jälkeen.

Rahat nopeasti tilille
On olemassa useita eri lainoja, joista voit valita, kun tarvitset lainaa. Tämän takia voi tuntua turhauttavalta, kun sinun täytyy löytää sopiva vaihtoehto, joka kattaa nykyiset ja tulevat tarpeesi. Lainaa saa tilille nopeasti ja monissa tilanteissa rahat ovat tililläsi vielä saman päivän aikana. Onneksi on olemassa vinkkejä, joiden avulla löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Osa vaihtoehdoista ovat tekstiviestilainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja joustoluottoja. Useat näistä ovat kuitenkin hyvin samantapaisia, vaikka nimet eroavatkin toisistaan. Kuitenkin, joidenkin luottojen välillä on suuria eroja ja siksi on tärkeää, että tutustut niihin perusteellisesti ennen kuin teet päätöksen. Kaikille edellä mainituille luotoille on yhteistä enemmän tai vähemmän se, että saat rahat suhteellisen nopeasti tilillesi lainahakemuksen täyttämisen ja hyväksynnän jälkeen. Laina-ajat kuitenkin eroavat toisistaan. Voit lukea lisää takaisinmaksuajoista myöhemmin tässä artikkelissa.

Löytääksesi parhaan lainan heti, suosittelemme vertailemaan eri lainatuotteita, jotta tiedät mikä voisi sopia juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Kun tiedät minkä lainan haluat ottaa, on olemassa vielä useita palveluntarjoajia eri lainatuotteille, joiden avulla voit lainata haluamasi lainasumman. Eri lainasopimusten vertaamisen lisäksi sinun on vertailtava myös eri lainanmyöntäjiä. Tätä käsittelemme tarkemmin lainojen vertailu -osassa.

Kuinka paljon voin saada lainaa nopeasti? 
Kuinka paljon luottoa voit ottaa, riippuu lainatyypistä, jonka valitset. Pikavipeillä ja vastaavilla lainoilla luottoa saa yleensä noin 1000 - 1 500 euroa. Jos tämä summa ei riitä sinulle, on olemassa myös lainoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden saada käyttöösi suurempia rahamääriä. Pääsääntöisesti vaihtoehdoksesi jää kulutusluotto, jos tarvitset suuremman rahamäärän. Osa tällaisista lainoista antaa sinulle mahdollisuuden lainata jopa 10 000 euroa. Suuri summa rahaa ei aina kuitenkaan ole parempi vaihtoehto, vaan se riippuu useimmiten siitä mihin käyttötarkoitukseen tarvitset rahaa ja kuinka paljon, jolloin pikavipit voivat olla yhtä hyviä kuin suuremmat kulutusluototkin. Myös 10 000 euron lainalla on paljon suurempi vastuu, kun pienemmällä lainasummalla. 

Kun haluat lainata rahaa, on tärkeää, että et vain kysy itseltäsi; ‘’Kuinka paljon voin lainata?’’. On tärkeää miettiä, kuinka paljon rahaa tarvitset, sillä kuten aiemmin mainitsimme suurin rahasumma ei aina ole paras vaihtoehto, kun päätät lainata. Jos tarvitset 300 euroa käyttöösi, suosittelemme hakea lainaa juuri 300 euroa. Sama pätee kaikkiin lainasummiin, suosittelemme juuri oikean lainasumman ottamista, eikä yhtään enemmän tarvittaessa lainaa.

Voi tuntua houkuttelevalta hakea suurinta mahdollista lainasummaa, jonka lainanmyöntäjät voivat sinulle tarjota, mutta tosiasiassa, jos valitset suurimman summat päädyt lopulta maksamaan enemmän. Sinun tulee pitää mielessä, että rahat, jotka lainaat ovat velkaa ja sinun täytyy maksaa laina takaisin -koron kanssa. Tämän takia on tärkeää, että lainaat vain summan, jonka pystyt maksamaan takaisin, jottet joudu taloudellisiin vaikeuksiin myöhemmin. Kyse on tasapainon löytämisestä ja lainan hakemisesta summalle, jonka todella tarvitset, eikä enempää.

Kuinka pitkä sopiva takasinmaksuaika on?
Kun olet päättänyt sopivan summan, tulee sinun myös päättää takaisinmaksuaika luotollesi. Takaisinmaksuaikaa, jona sinun tulee maksaa luoton takaisin, kutsutaan lainan maturiteetiksi. Maturiteetti on laina-aika, jolloin velka tulee viimeistään maksaa luotonantajalle. Lainanmyöntäjien laina-ajoissa on paljon eroavaisuuksia. Jotkut lainanmyöntäjät tarjoavat 12 kuukauden maturiteetin, toiset taas viiden vuoden kun taas, jotkut haluavat takaisinmaksun jo 30 päivässä. Jotkut luotonmyöntäjistä määrittävät itse laina-ajan mutta on olemassa myös luotonantajia, jotka antavat sinun itse määrittää takaisinmaksuajan.

On useita asioita, joita sinun tulee miettiä, kun on kyse takaisinmaksuajasta. Kun lainaat, saattaa olla houkuttelevaa ottaa pisin mahdollinen takaisinmaksuaika. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinun on maksettava kuukausittain palvelumaksu sekä huolehdittava ‘’lainan lyhentämisestä’’ eli takaisinmaksusta kauemmin, jolloin kokonaissumma on suurempi pidemmällä laina-ajalla.

Jos päätät valita lyhyen takaisinmaksuajan, kuukausittaiset palvelumaksut ovat huomattavasti korkeampia kuin pitkällä maturiteetilla. Kuitenkin etu lyhyessä takaisinmaksuajassa on se, että lainan kokonaistakaisinmaksusumma on suhteellisesti pienempi. Lyhyt takaisinmaksuaika voi olla suuri etu sinulle, joka et halua maksaa paljon ylimääräistä ja pystyt maksamaan kokonaissumman takaisin suhteellisen nopeasti. 

On erittäin tärkeää, että valitset lyhyen takaisinmaksuajan, jos taloudellinen tilanteesi pystyy kattamaan kuukausittaiset palvelumaksut. Jos olet tilanteessa, jossa taloudellinen tilanteesi on heikko, voi olla vaikeaa maksaa korkeita palvelumaksuja. Tällaisessa tilanteessa voi olla hyvä idea valita pitkä takaisinmaksuaika, jolloin kuukausittaiset palvelumaksut ovat pienempiä. Jos taas valitset liian pitkän laina-ajan suhteessa taloudelliseen tilanteeseesi, on olemassa vaara, ettet pysty maksamaan koko lainasummaa takaisin. Kun valitset sopivaa takaisinmaksuaikaa, tulisi sinun ajatella edellä mainittuja asioita.

Jos sinulla on mahdollisuus maksaa takaisin ennen laina-ajan päättymistä, monet lainanmyöntäjät antavat sinun maksaa velkasi ennen erääntymispäivää. Tällä tavoin voit lopulta säästää rahaa ja voi olla hyvä idea maksaa takaisin tilaisuuden tullessa, kuin että, maksaisit palvelumaksuja joka kuukausi.

Kuka voi lainata rahaa?
Suurimalla osalla luotonmyöntäjistä on vaatimukset sille kuka voi heiltä lainata rahaa. Joillakin lainanmyöntäjillä on useita vaatimuksia hakijoille, kun taas toisilta on helpompi saada luottoa. Jotkin vaatimuksista ovat samoja kaikilla luotonmyöntäjillä. Yksi tällaisista vaatimuksista on, ettei lainanhakijalla ole maksuhäiriömerkintää. Lisätietoja merkinnästä luottotietorekisterissä löydät seuraavasta osiosta.

Toinen yleinen vaatimus on lainanhakijan täysi-ikäisyys. Vähimmäisikä luoton hakuun on 18-vuotta, mutta on myös joitakin lainanantajia, jotka vaativat lainanhakijoilta 21- tai 23-vuoden iän täyttymistä. Tämä johtuu siitä, että usein nuoremmilla hakijoilla ei vielä ole kunnollista kokemusta talouden hallinnasta ja lainaamisessa heille on oma riskinsä. 

Kolmas yleinen vaatimus on, että lainahakijalla on Suomen kansalaisuus. Syynä tähän on se, että riski ulkomaille lainatun rahan takaisinmaksun laiminlyönnistä pienenee. Esimerkiksi jos henkilö, joka ei ole Suomen kansalainen ottaa lainaa ja lähtee maasta, eikä ole rekisteröitynä mihinkään suomalaiseen kantaan, lainan takaisin perintä voi olla erittäin haastavaa. Lainanmyöntäjät pyrkivät yksinkertaisesti estämään varkauden tällä toimenpiteellä.

Yllämainitut vaatimukset ovat vain muutamia niistä mitä lainanmyöntäjät voivat sinulle asettaa lainanhakijana. Jos haluat tutustua lisää yksityiskohtiin, voit tutustua erikseen juuri haluamasi lainan vaatimuksiin.

Lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta
Monet lainanmyöntäjät vaativat, ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintää luottotietorekisterissä tai muissa samankaltaisissa rekistereissä. Luottotiedot antavat tietoa lainanhakijan maksuhalukkuudesta ja kyvystä maksaa luotto takaisin. Velan laiminlyönnistä seuraa maksuhäiriömerkintä, joka kirjataan luottotietorekisteriin varoittamaan lainanhakijan maksukyyttömyydestä. On olemassa joitakin lainanmyöntäjiä, jotka lainaavat maksuhäiriömerkinnästä huolimatta, mutta näitä on kuitenkin suhteellisesti erittäin vähän. Lainanhakijan tulee ymmärtää, ettei kaikki sivustot tule hyväksymään lainahakemusta, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. On tärkeää maksaa takaisin ajallaan ja pitää luottotiedot kunnossa.

Paras tapa välttää maksuhäiriömerkintää on maksaa velat takaisin ajallaan. Jos pidät huolta takaisinmaksusta ei sinun tarvitse huolehtia maksuhäiriömerkinnöistä. Jos kuitenkin saat merkinnän luottotietorekisteriin, ei ole syytä huolestua. Sinulla on mahdollisuus maksaa velka takaisin ja maksuhäiriömerkintä tullaan poistamaan, jos kyseessä on suppea ulosotto. Tämän jälkeen on mahdollista jälleen ottaa luottoa palveluntarjoajilta.

Syy sille, miksi lainanmyöntäjät eivät ole halukkaita lainaamaan rahaa lainanhakijoille, joilla on maksuhäiriömerkintä, on se, että merkintää pidetään merkkinä epätodennäköisestä luoton takaisinmaksusta. Lainanmyöntäjälle on suurempi riski lainata rahaa henkilölle, jolla on aiemmin ollut ongelmia velan takaisinmaksussa, kuin rahan lainaamisessa henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Palveluntarjoajien oman turvallisuuden vuoksi he vaativat lainanhakijoilta puhtaita luottotietoja.

Kuinka täyttää hakemus? 
Seuraavaksi käsittelemme sitä, miten itse lainaa haetaan. Kuten monesti, eroavaisuuksia löytyy eri lainanantajien välillä mitä tulee siihen, miten lainaa haetaan. Lainanhakijan tulee valita lainasumma ja laina-aika, jonka jälkeen hakija täyttää lainahakemuksen, jossa kysytään kysymyksiä hakijasta. Jotkut palveluntarjoajat kysyvät useita kysymyksiä lainanhakijasta ja hänen vallitsevasta yleisestä- sekä taloudellisesta tilanteesta, kun taas jotkin lainaajat vaadi melkein mitään tietoja. Annat myös palveluntarjoajalle oikeuden luoda luottoluokituksen sinulle, jonka jälkeen lainapäätöksen saat nopeasti, jonka voit allekirjoittaa sähköisesti. Tämän jälkeen ei mene enää kauaa, kun rahat ovat jo tililläsi. Näin voit saada nopeasti lainaa heti tilille.

Tämä prosessi ei aina ole samanlainen kaikilla palveluntarjoajilla ja siksi onkin tärkeää, että tutustut yksittäisiin lainanmyöntäjiin, jotta saat lisätietoa, kuinka lainan ottaminen onnistuu eri lainaajilta. Suosittelemme tätä toimenpidettä aina, kun haluat lainata.

Milloin rahat maksetaan tilille?
Yksi kysymys, johon luultavasti etsit vastausta, on että kuinka nopeasti rahat maksetaan sinulle. Kun otat tekstiviestilainan, kulutusluoton, pikavipin tai nopean luoton, voit olla varma, että rahat tulevat tilillesi hyvin lyhyessä ajassa. Ottaessasi jonkun edellä mainituista lainoista sinulle on taattu, että saat rahat maksimissaan kahdessa päivässä, kunhan hakemus on tehty päivittäin. Monet lainaajista jopa antavat sinulle mahdollisuuden saada rahat tilillesi samana päivänä kuin lainahakemus on hyväksytty.

Siitä, että rahat saapuvat tilillesi on paljon hyötyä. Pystyt esimerkiksi kattamaan äkilliset menot ja kulut mutta myös olemaan spontaani ja toteuttamaan unelmiasi, ottamalla lainallasi. Voit helposti maksaa juuri saapuneen laskusi, ostaa maastopyörän uuteen harrastukseesi tai hankkia uuden keittiön, josta olet puhunut jo vuosia.

Kun haet jotain nopeaa luottoa, ei sinun tarvitse olla huolissasi puuttuvasta rahasta tai pitkästä odotusajasta ennen kuin rahat ovat tililläsi. Rahat ovat tilillä yhtä nopeasti, kuin lainahakemuksen täyttö vie aikaa.

Mihin voin käyttää lainaamani rahat?
Yksi nettilainan tarjoamista eduista on se, että sinun ei tarvitse ilmoittaa luoton käyttötarkoitusta. Kun otat pikalainan, kukaan ei tarkkaile mihin käytät luottosi. Useimmiten lainanmyöntäjät eivät ole kiinnostuneita siitä mihin käytät rahasi, niin kauan kun maksat lainan takaisin laina-ajan kuluessa. Jos vain pystyt maksamaan lainan takaisin, sinun ei tarvitse olla huolissasi rahojen käyttämisestä.

Saatat tarvita lainaa monessa eri tilanteessa, esimerkiksi jos pesukone on mennyt rikki tai pakastin on lakannut toimimasta. Tällaisessa tilanteessa on erittäin hyödyllistä, että voit lainata rahaa nopeasti. Pystyt jo samana päivänä korjaamaan aiheutuneet vahingot, jotka saattaisivat haitata sinun arkipäiväistä elämääsi, huolettomasti ja ilman viivästyksiä. Rikkoutunut pakastin tai pesukone ovat asioita, jotka voivat haitat arkeasi ja siksi on hyödyllistä jos korjaaminen tai uuden pesukoneen ostaminen käy nopeasti.

Voit tarvita rahaa myös esimerkiksi matkaa varten. Saatat täyttää vuosia ja haluta juhlistaa tätä viemällä perheen ulkomaanmatkalle. Jos ongelmana on puuttuva raha, luotto voi ratkaista rahan puutteen. Luoton avulla voit täyttää unelmasi ulkomaanmatkasta ja luoda uusia muistoja itsellesi ja perheellesi.

Jotain muuta, johon saatat kaivata rahaa ovat vaatteet, huonekalut tai muut käyttötavarat. Kyseessä ei tarvitse edes olla tarve uusille tavaroille vaan ehkä vain haluat uusia vaatteita piristämään arkipäivääsi. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme pienen pikalainan ottamista, koska lainasumma ei ole turhan suuri mutta juuri sopiva, jotta saat piristystä vaatekaappiisi tai kotiisi. 

Pidä korkoa silmällä
Laina hakiessa on tärkeää kiinnittää huomiota korkoon. Korko on maksu, joka maksetaan lainanmyöntäjälle korvauksena lainatusta rahasta yleensä kuukausittain. Korko on siis maksu, jonka maksat, jotta saat rahat käyttöösi. Kyseessä on ylimääräinen summa lainaamallesi summalle, joka tulee myös maksaa takaisin lainanmyöntäjälle.

Yleensä eri lainojen välillä on suuria eroja, kuinka suuren koron lainanottaja maksaa lainanmyöntäjälle. Tämän takia on tärkeää, että lainanhakija kiinnittää aina huomiota korkoprosenttiin. Jos etsinnässä on halpa luotto heti, lainanhakijalle suositellaan luottoa, jonka korko on matalin. Halvimman luoton löytää, vertailemalla eri lainojen korkoprosentteja. Hae luottoa, jonka korko on matalin.

Kun puhutaan korosta, on tärkeää huomioida erot kiinteällä- ja vaihtuvalla korolla. Useimmilla pikalainoilla on vaihtuva korko, mutta kiinteä korko ei ole myöskään aivan epätavallinen. Molemmissa koroissa on sekä hyötyjä että haittoja.

Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana laina-ajan alusta loppuun. Toisin sanoen, korko, joka on määritetty lainan perusteella, on korko, joka pysyy samana koko takaisinmaksuajan. Kiinteän koron etu on se, että lainanottaja ei joudu kohtaamaan äkillistä koron nousua, jolloin lopulta maksettava summa olisi aikaisempaa suurempi. Tämän takia kiinteään korkoon sisältyy jonkin verran vakuutta. Kiinteä korko estää myös koron laskun, joka on haittapuoli.

Toisin kuin kiinteä korko, vaihtuva korko voi nimensä mukaisesti vaihdella. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan korko, joka on määritelty lainan alussa, voi vaihdella takaisinmaksu-ajan puitteissa. Se miten korko vaihtuu on määritelty kokonaismarkkinoiden mukaan. Käytännössä, jos korot laskevat kyseessä olevalla markkinoilla tulee lainan korko myös laskemaan. Tämä toimii myös toisin päin eli, jos korot nousevat markkinoilla tulee lainan korko myös nousemaan. Vaihteleva korko saattaa kuulostaa todella epävakaalta, kuitenkin monet lainanmyöntäjät ovat asettaneet korkokaton sille, miten paljon korko voi nousta. Vaihteleva korko on siis epävakaampi kuin kiinteä korko, mutta sille on asetettu raja kuinka paljon rahaa päädyt lopulta maksamaan.

Valinta kiinteän- ja vaihtelevan koron välillä on täysin lainanhakijan päätettävissä riippuen siitä, että kumpi tuntuu sopivammalta. Toiset haluavat tietää lainakoron alusta saakka ja ovat valmiita maksamaan sen takia enemmän, kun toiset pitävät ajatuksesta, että korko voi laskea takaisinmaksuaikana ja siksi ovat valmiita ottamaan riskin, jonka vaihteleva korko kantaa.

Kuten aiemmin mainittu, korot vaihtelevat lainanantajalta lainanantajalle ja siksi on tärkeää tutustua useampaan eri lainaan. Valikoimassamme on luultavasti ainakin muutama lainaaja, jonka korko on matalampi.

Kuinka vertaat nopeita lainoja
Olemme maininneet useamman kerran, että on hyödyllistä vertailla lainoja. Syy on se, että vertaillessa lainoja, lainanhakija tulee suuremmalla todennäköisyydellä löytämään lainan, joka sopii hänen tarpeisiinsa. On olemassa useita tapoja, miten lainoja voi vertailla. Voit vertailla lainojen korkoprosentteja, lainasummia, lainan nimelliskorkoa, maturiteetteja ja muita vastaavia vaatimuksia. Tehokkain vertailukeino on vertailla lainojen todellisia vuosikorkoja. Nimellinen vuosikorko laskee lainan koron vuositasolla, mutta todellinen vuosikorko sisällyttää kaikki lainan kulut yhteen prosentuaaliseen lukuun.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainakustannukset sisällään. Toisin sanoen todellinen vuosikorko prosentti on kokonaiskustannus prosentti lainan ottamisesta, jonka lainanottaja tulee maksamaan vuodessa. Lain mukaan vuosikorko tulee olla ilmoitettu selkeästi kaikille lainoille. Syy tähän on se että, vuosikorkojen vertailu on paras ja nopein tapa verrata lainoja.

Syy siihen miksi vuosikorkojen vertailu on niin kannattavaa, on se että korkoprosentti voi huijata lainanhakijoita. Monet lainanottajat valitsevat luoton, jonka korko on matala, mutta lainakulujen, verojen, aloitusmaksun ja muiden maksujen jälkeen luoton vuosikorko on korkea. Tämän takia suosittelemme vuosikorkojen vertailua, jotta löydät edullisimman lainan tarpeisiisi.

Vaikka vuosikorko on ehdottomasti tärkein vertailukriteeri, on tärkeää olla unohtamatta muita tekijöitä, sillä näiden täytyy myös sopia lainanottajan henkilökohtaiseen tilanteeseen. Lainalla saattaa olla matala vuosikorko, mutta maturiteetti voi olla lyhyt, joka tarkoittaa sitä, että lainanottaja maksaa korkeita kuukausittaisia kustannuksia. Täydellinen kokonaisuus on siis laina, jolla on matala vuosikorko sekä lainasumma ja maturiteetti, jotka sopivat lainanhakijan taloudelliseen tilanteeseen.

Hyödyt netistä lainatessasi
On useita hyötyjä, joita lainanhakija saa lainatessa netistä verrattuna tavalliseen pankkiin. Pankista lainatessa, hakija joutuu useimmiten vastaamaan moniin kysymyksiin, täyttämään useita lomakkeita ja etsimään useita asiakirjoja. Lisäksi lainanhakijan täytyy vakuuttaa laina sekä lainanhakuprosessi on jonkin verran hitaampi kuin netissä asioidessa. 

Kun haet lainaa netistä, voit välttää kaikki edellä mainitut asiat. Yleensä lainanhakijaa pyydetään vastaamaan vain muutamiin kysymyksiin sekä luovuttamaan vain vähän tietoa itsestään, sillä lainanantaja saa tiedot sähköisesti. Vakuuta nettilainalle ei myöskään tarvita, joten lainaprosessi on nopea. Netistä on siis mahdollista saada nopea laina, joka ei aina onnistu pankista lainatessa. Lainaa ilman vakuuksia et myöskään pankista perinteisesti saa. Joskus lainanhaku käy niin nopeasti, että rahat ovat tilillä jo samana päivänä, jota tavallinen pankki ei lainaajalle voi taata.

Jotkut lainanhakijoista eivät halua lainata rahaa verkosta. Monet argumentoivat että, lainaaminen verkosta ei ole tarpeeksi turvallista. Kuitenkin tämä tieto on täysin virheellistä. Tapa jolla tietoja käsitellään lainaa haettaessa on täysin luotettava ja toteutettu äärimmäisen huolellisesti. Palveluntarjoajat ovat täysin tietoisia siitä, että monia huolettaa nettilainan ottaminen ja olisi täysi katastrofi, jos lainanhakijoiden henkilökohtaisia tietoja päätyisi kolmansien osapuolien käyttöön.

Useimmat lainanmyöntäjät käyttävät lainanottajien nettipankkitunnuksia käsitellessään tietoja ja lainan hyväksymisessä sekä muussa vastaavassa toiminnassa. Tämän takia voit olla varma lainaamisen turvallisuudesta, sillä verkkopankkitunnusten käyttö on yksi turvallisimmista keinoista välittää tietoa. Lainaaminen netistä on nopeaa ja turvallista, verkkolaina on siis suotuisa pankkilainaan verrattuna.

Ole järkevä, kun lainaat
Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, on erittäin tärkeää, että ajattelet ja toimit järkevästi, kun lainaat rahaa - oman sekä lainanantajan edun vuoksi. Jos ajattelet tarkkaan ennen kuin otat luottoa, saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Että olet järkevä, tarkoittaa sitä, että sinun ei pitäisi ottaa enempää lainaa kuin tarvitset. Älä yliarvioi itseäsi ja valitse lyhyttä laina-aikaa, jos et pysty maksamaan takaisin nopeasti. Varmista myös, että pystyt maksamaan takaisin ajoissa, jotta et saa maksuhäiriömerkintää tai muistutusta lainanmaksusta. 

Älä pelkää ottaa luottoa, jos tarvitset sitä. Useimmilla on hyvä kokemus lainaamisesta ja ne harvat, joilla ei ole, ovat monesti itse aiheuttaneet epämieluisan tilanteensa. Jos sinulla on tarve rahasta, voi laina olla hyvä ratkaisu. Lainasumman ei tarvitse olla tuhansia euroja, vaan voit aina määrittää itse paljon lainaa tarvitset. Esimerkiksi 5 000 luoton ottaminen ei olisi järkevää, jos tarvitset käyttöösi vain 500 euroa.

Luotettava palveluntarjoaja?
Monelle netissä tehtävät rahansiirrot voivat tuntua vielä riskinotolta ja esimerkiksi luoton ottaminen verkkosivulta voi kuulostaa riskin otolta. Tätä se ei kuitenkaan ole. Kaikki luotonantajamme sivustollamme ovat täysin luotettavia ja viranomaisten valvonnan alaisia.

 notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi