MoreBanker.FI

Lainaa heti

- Lue lisää -Lainaa heti
Rahan tarve voi tulla kenelle vain, mutta aina ei ole helppoa hankkia rahaa. On useita syitä miksi rahan tarve voi yllättää, esimerkiksi saatat kaivata rahoitusta sähkölaskuusi tai hammaslääkärikuluihin. Voi myös olla, että tarvitset rahaa johonkin, jolla ei ole tekemistä laskujen kanssa, vaan tarvitset sitä yksinkertaisesti arkipäiväiseen käyttöön. Yksi tapa, jolla voit saada rahaa, on ottamalla luottoa. On olemassa useita erilaisia lainoja, joiden avulla saat rahaa suhteellisen nopeasti lainan hakemisen jälkeen. Jatka tämän artikkelin lukua, jos haluat tietää enemmän rahan lainaamisesta heti ja siitä, miten nopeasti rahat ovat tililläsi.

Lainaa heti tilille Morebankerin avulla
Sivustollamme on lainoja vertailtuna aina muutamasta sadasta eurosta 60 000 euroon saakka. Morebanker.fi vertailee lainoja puolestasi, jotta luoton ottaminen sujuisi nopeasti ja voisit saada lainaa heti tilille. Voit hakea lainaa heti sivustomme avustuksella, klikkaa vain painiketta ''Hae lainaa'' haluamasi luotonantajan kohdalla, ja täytä lainahakemus. Lainatarjouksen saapuessa voit vapaasti itse päättää joko hyväkysä tai hylätä sen. Sivustomme on täysin ilmainen käyttää ja voit vertailla lainoja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu luotonantajien omilla sivustoilla ja on myös täysin ilmaista. Lainahakemukselle saat vastauksen miltein heti sen lähettämisen jälkeen. Rahat tilille on mahdollista saada useimmiten jo ensimmäisen 24 tunnin aikana hyväksytystä lainatarjouksesta.

Voit hakea lainaa ilman sitoumuksia
Jos tarvitset lainaa heti tilillesi, voi mieleesi tulla hakea sitä netistä. Mutta useaa saattaa epäilyttää lainahakemuksen lähettäminen, sillä mitäs sitten, jos lainatarjous ei olekaan mieluinen? Onko laina silti pakko ottaa? Vastaus on tietysti että ei ole. Voit itse vapaasti päättää joko hyväksyä tai hylätä lainan. Tämän takia suosittelemmekin hakemaan useampaa lainaa, jotta voit vertailla sinulle räätälöidyt lainatarjoukset. Kun lainatarjoukset on tehty juuri sinua varten on sinun mahdollista saada lainaa juuri tarojuksen mukaisilla ehdoilla. Esimerkit joita verkkosivuilta löytyy, ovat ainoastaan suuntaa antavia, joten ei ole täysin varmaa voitko saada niiden mukaista lainaa vai et. Täytä hakemus tämän takia ensin, ja vastaan ota useita lanatarjouksia vertilua varten.

Voit hakea lainaa heti, vaikka kotisohvalta
Lainaaminen netistä on siitä mukavaa puuhaa, ettei sinun tarvitse asioida pankissa tai muissa konttoreissa. Lainaa heti tilille on mahdollista hakea mukavasti kotoa käsin ja yleensä laina siirtyy tilille jopa saman päivän aikana. Lainausprosessi on siis huomattavsti nopeampi netissä. Kuitenkin kannattaa miettiä millaista lainaa olet hakemassa, sillä joissain tapauksissa pankkilaina voi olla parempi vaihtoehto. Esimerkiksi asuntolainaa ei kannata netistä ottaa. Saman päivän aikana et kuitenkaan saa pankkilainaa tilillesi ja tämän takia kulutusluotto netistä voi olla hyvä ajatus tilille kun tarvitset lainaa nopeasti tilille. Netissä nopea laina mahdollistaa rahat tilille jopa 24 tuntia vuorokaudessa. Mieti aina kuitenkin ensin, kuinka tärkeä laina on juuri sinulle, koska kaikki lainat tulee maksaa takaisin korkojen kera.

Hae lainaa kun arki yllättää
Laina voi olla apu tilanteessa, jota et osannut ennakoida. Meille monelle on tuttu tilanne, jossa pyykinpesukone hajoaa tai hammaslääkäri lasku yllättää. Tällöin voimme tarvita joikainen lisärahoitusta tilillemme. Tässä tilanteessa voi pyytää ystävältä tai perheeltä apua laskun maksussa. Toinen vaihtoehto on kulutusluotto netistä, jolle et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa heti tilille ei esimerkiksi ole mahdollista saada pankista tällaista kulustustarkoitusta varten, joten nettilaina on parempi vaihtoehto. Saat heti vastauksen lainahakemuksellesi tai viimeistään muutamassa minuutissa riippuuen lainantarjoajasta. Useasti pienempi rahantarve voidaan korjata pikalaina lla, joka auttaa helposti arjessa. Toinen vaihtoehto on jatkuvaluotto tai limiitti, jonka avulla sinulle on mahdollisuus saada käyttösi luottoraja. Jatkuva luotto toimii niin että asiakas nostaa lainaa tarpeensa mukaisesti, luottorajan puitteissa. Ilman kuluja tai korkoja ei usein ole kuitenkaan mahdollista nostaa rahaa tilillesi netistä, joten on aina parempi jos pystyt rahoittamaan tarpeesi ilman lainaa.

Valmistaudu maksamaan laina takaisin
Lainaa nopeasti on mahdollista saada tänä päivänä milloin vain, sillä netistä lainaaminen on aina mahdollista. Lainasta tulee kuitenkin maksaa korkoa ja muita kuluja usein koko laina ajan. Tämän takia on tärkeää harkita kuinka paljon todella tarvitset lainaa. Jos lainan otto on perusteltua ja käyttötarkoitus järkevä, on hyvä idea tutustua lainamarkkinoihin. Todellinen vuosikorko kertoo prosentuaalisesti sen, kuinka paljon maksat lainasta kuluja ja korkoja yhteensä vuoden ajalta.

Vuosikoron avulla voitkin helpoiten suunnitella lainan takaisinmaksua. On tärkeää että tiedostat lainan hinnan. Laina maksetaan takaisin lainanantajalle korkojen kera, joten sinulla tulee olla varaa rahoittaa niin lainan lyhennyksetkin kuin niihin liittyvät korot. Laina ajan avulla voit päättää kuinka monessa erässä haluat maksaa lainan takaisin. Lyhyt laina aika on siitä hyvä, että lainalle ei ehdi kertyä niin paljoa kuluja, mutta kuukausierät ovat kuitenkin korkeampia kuin pitkällä laina ajalla.

Laina tilille saman päivän aikana
Oletko etsimässä lainaa, jonka saat käyttöösi lähes välittömästi? Lain heti tilille ei aina välttämättä ole mahdollinen. Netissä kuitenkin on useita lainanvälittäjiä jotka pyrkivät antamaan lainaa heti tilille ilman vakuuksia. Näin nopeasti ei pankista voi saada lainaa. Jos haet pikalainaa, saapuvat rahat tilille yleensä noin 24 tunnin aikana lainatarjouksen hyväksynnästä. Huomioi kuitenkin että, tämä kuitenkin riippuu täysin lainapalvelusta. Voit tehdä lainahakemuksia myös useille eri lainapalveluille, jotta näet mistä saat rahaa heti tililleis edullisimmin, sillä itse lainahakemuksen täyttö ei vielä sido sinua mihinkään. Päätät aina itse haluatko hyväksyä sen vai et.

Kuinka paljon voin saada lainaa heti tililleni?
Riippuen lainanantajasta voit ottaa netistä lainaa 100 euroa - 60 000 euroa. Sinulla on siis mahdollisuus saada lainaa heti tilille pienempi tai suurempikin summa. Mitä suurempi lainasumma on, sitä pidempi yleensä lainan takaisinmaksuaika on. Myös suuremmasta summasta maksat tietysti enemmän kuluja ja korkoja kokonaisuudessa. Näitä lainoja yhdistää myös se ettet tarvitse lainoille vakuuksia tai takaajaa. Tämä onkin yksi pikalainan hyvistä puolista, sillä sinulla on mahdollisuus saada suurempikin summa rahaa käyttöösi vaikka sinulla ei olisi vakuutta tai mahdollista takaajaa lainalle. Ilman näiden kriteereiden täyttymistä et voi esimerkiksi saada lainaa perinteisestä kivijalkapankista.

Voit Morebanker:issa vertailla kätevästi kaikki lainan-antajat jotka tarjoavat sinulle haluamaasi lainasummaa. Valitse vain sivustomme yläpalkista se lainasumma, jonka haluat lainata ja sinulle avautuu sivusto jolla kaikki tätä lainasummaa tarjoavat palvelut ovat vertailtuna. Näin sinun on helpompi löytää sopiva laina, joka vastaa sitä summaa jonka tarvitset heti tilille. Jos tarvitset lainaa heti, on pikalaina siis hyvä vaihtoehto. Harkitse kuitenkin huolella aina ensin, ennen kuin päätät lainata. Lainaa heti tilille ei ole mahdollista saada ilman minkäälaisia koroja tai kuluja.

Lainan haku ei sido sinua mihinkään
Kun haluat ottaa lainaa netistä, voit vapaasti lähettää lainahakemuksen niin monelle pankille kuin haluat. Hyvä puoli usean lainan haussa on se, että saat lainatarjouksia jotka on luotu juuri sinulle. Näin sinun on helpompi vertailla lainoja keskenään, kun tiedät millaisella korolla juuri sinä voisit saada lainaa tilillesi. Itse lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja voit vapaasti päättää hylätä tai hyväksyä lainatarjouksen. Tämän takia voit vapaasti hakea lainaa, sillä se ei sido sinua mihinkään vielä.

Tietysti kannattaa miettiä ensin millaista lainaa haluat, jotta lainatarjoukset, joita saat sähköpostiisi, ovat sinun tilanteellesi sopivia. Jos haet lainaa aina samalle summalle, on lainat myös helpompi vertailla keskenään. Vuosikoron avulla lainojen vertailu helpottuu entiseltään, sillä voit nopeasti vertailla lainan kaikki kulut ja korot keskenään yhden pronsetti luvun avuin.

Kuinka saat lainaa netistä heti tilille ?
Jotta voit hakea lainaa netistä, on olemassa joitakin kriteereitä, jotka sinun tulee täyttää. Esimerkiksi kaikkien lainan hakijoiden täytyy olla yli 18 vuotiaita ja heillä tulee olla puhtaat luottotiedot jotta heidän on mahdollista saada lainaa heti tilille. Muita vaatimuksia on esimerkiksi verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili, jotta laina voidaan siirtää tilillesi. Jokaisella palvelulla on kuitenkin oikeus määrittää omat ehdot lainalle ilman vakuuksia, joten on tärkeää että tarkistat heidän omilta verkkosivuiltaan mitä lainaajalta vaaditaan.

Itse lainan haku onnistuu kokonaisuudessaan verkossa. Kyseessä on nopea laina sillä lainahakemus ei vie kauaa ja sen lähettämisen jälkeen kun saat vastauksen hakemuksellesi. Esimerkiksi useimmat lainatarjoukset saapuvat viimeistään sinulle 15 minuutissa. Kyseessä on siis erittäin nopea tapa hakea lainaa. Heti tilille ei aina itse rahat saavu mutta sitäkään ei kauaa tarvitse odotella. Rahat saapuvat yleensä viimeistään saman päivän aikana tai seuraavan alkavan päivän aikana. Rahoja ei voida valitettavasti yöaikaan eli 23 - 07 välisenä aikana. Saat lainaa heti kuitenkin yleensä seuraavan päivänä tässä tapauksessa.notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi