MoreBanker.FI

VertaaEnsin


VertaaEnsin kilpailuttaa lainat puolestasi. Yhdellä lainahakemuksella saat useita lainatarjouksia, joista voit lopulta hyväksyä parhaimman. Lainatarjouksen VertaaEnsin-lainapalveun kumppaneilta saat useimmiten jo yhden minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Kun kilpailutat lainan VertaaEnsin-palvelussa voit hakea lainaa aina 500 eurosta 60 000 euroon saakka. 


Siksi voit turvallisesti käyttää Morebanker.fi-sivustoa

Morebanker.fi-sivustolla pyrimme antamaan sinulle täydellisen yleiskuvan lainavaihtoehdoistasi. Luokittelemme eri lainat tekijöiden, kuten suosion, lainaehtojen ja provisiomme mukaan. Saamme korvauksen asiakkaiden lähettämisestä kumppaneille.
Tietoa yrityksestä 

VertaaEnsin on osa CompareEuropeGroup-konsernia, jolla on rahoitustuotteiden vertailupalveluita Suomen lisäksi muunmuassa myös Tanskassa ja Portugalissa. Palvelulta löytyy siis laaja kokemus alalta. Yrityksen toimisto sijaitsee Helsingissä. Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä puhelimitsi arkipäivin kello 10:00 - 17:00 ilman kuluja. Kyseinen vertailusivusto on täysin puolueeton ja tavoitteena on auttaa suomalaisia löytämään heidän tarpeilleen sopivan lainan mahdollisimman edullisesti. 

Vertaa Ensin laina

VertaaEnsin kilpailuttaa lainat puolestasi mutta ei itse tarjoa lainoja. Ideana on että täytät vain yhden lainahakemuksen ja vastineeksi saat useita eri lainatarjouksia VertaaEnsin-lainapalvelun kumppaneilta. On siis erittäin kannattavaa hakea lainaa VertaaEnsin kautta sillä voit olla varma siitä, että saat edullisimman lainan markkinoilla. Palvelusta voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon sakkaa. Kaikki VertaaEnsin yhteistyökumppani eivät välttämättä tarjoa lainaa esim. 60 000 euroon saakka, jolloin täyttäessäsi lainahakemuksen tulet saamaat lainatarjouksen vain niiltä pankeilta joissa kyseinen laina on mahdollinen. Palvelun käyttö ikäraja on 18-vuotta, mutta suuremmat lainat saattavat vaatia esimerkiksi 23 vuoden ikää joten varaudu tutkimaan laina ehdot huolellisesti. Muita ehtoja lainaamiselle ovat esimerkiksi puhtaat luottotiedot sekä Suomen kansalaisuus. Myös VertaaEnsin-lainapalvelussa lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse takaajaa tai vakuutta ottaaksesi lainaa. 

 

notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi