MoreBanker.FI

Pikalaina

Tarvitsetko lainaa nopeasti - Anna Morebankerin auttaa sinua löytämään paras ja edullisin laina juuri sinun tarpeillesi

- - Tarvitsetko nopeaa lainaa? Lue lisää - -MIKÄ ON PIKALAINA? Sivustoltamme löydät yleiskatsauksen Suomen lainamarkkinoiden pikalainojen tarjoajista. Eri kulujen ja vaihtoehtojen vertailu voi kuitenkin olla hankalaa. Tämän takia olemme keränneet kaikki parhaat lainavaihtoehdot sivustollemme ja tehnyt lainavertailusta helpompaa, jotta kuluttajat voivat löytää juuri oikean lainan heille. Yhteistä kaikille lanoillemme on se, että ne ovat nettilainoja ja sen vuoksi otettavissa nopeasti. Sinun ei siis enää tarvitse huolehtia pankissa asioimisesta ja vanhanaikaisen pankkilainan ottamisesta.


Lainaa rahaa nopeasti Useimmille lainanottajille on tärkeää, että lainaprosessi on lyhyt ja että se sujuu nopeasti, kun lainaa halutaan ottaa. Tämä on yksi syy siihen miksi monet lainantarjoajat keskittyvät lainaprosessin kestoon. Prosessin lyhyt kesto on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun kuluttajat haluavat lainata rahaa.


Lainantarjoajat, jotka löydät Morebankerista tarjoavat ainoastaan nettilainoja. Tämän vuoksi he voivat käsitellä lainahakemuksen pankkien aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin lainaprosessin kesto on paljon lyhyempi.


Lainapalvelu netissä vai perinteinen pankki? Perinteinen pankkilaina tarkoittaa sitä, että lainaa hakiessasi lainanottajan tulee selittää pankkivirkailijalle mihin laina tullaan käyttämään. Jos haluat välttää tämän hieman rasittavan toimenpiteen, voit hakea lainaa netistä. Kun haet lainaa esimerkiksi Morebankerin välityksellä, lainan hakeminen on nopeaa eikä sinulta kysytä miksi otat lainaa. Hakiessasi nettilainaa, lainanhaku onnistuu täysin sähköisesti ja saat lainan tilillesi useasti vielä saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta.


Koska lainantarjoajat Morebankerissa toimivat netissä, ei kaikki uusimmat lainapalvelut ole välttämättä vielä tunnettuja suurelle osalle meistä. Tästä ei tarvitse kuitenkaan olla huolissaan sillä kaikki palveluntarjoajamme ovat täysin luotettavia ja rekisteröitynä luotonanataja ja vertaislaina rekisteriin, joka valvoo että palveluntarjoajat noudattavat lakia ja sääntöjä, jotka on heille asetettu.


Kuinka paljon voin ottaa lainaa? Jos tarvitset pikalainaa, on tärkeää että löydät sopivan kokoisen lainan. Oli kyse sitten pienemmästä tai suuremmasta määrästä, Morebanker voi verrata markkinoiden parhaimpia lainantarjoajia. Vertailemme lainoja aina muutamasta eurosta jopa 70 000 euroon saakka, jotta sinulle olisi helpompaa löytää se laina, joka sopii sinulle. Olemme lajitelleet lainat niiden ominaisuuksien mukaan, ja parhaimmat lainat ovat listan kärjessä. Näytämme sivustollamme siis lainoja, jotka ovat kohtuu hintaisia ja kaikille lainoille yhteistä on se, että ne ovat lainamarkkinoiden suosituimpia.


Mikä on pikalaina? Pikalaina on nopea laina, jota haetaan verkosta. Pikalainoihin viitataan myös nopeina lainoina, kulutuslainoina, mikrolainoina ja SMS-lainoina. Pikalaina on aina myös lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.


Voitko ottaa lainaa? Lainan saamiseksi on joitakin perusvaatimuksia, jotka lainanhakijan on täytettävä:  • Sinun on oltava täysi-ikäinen, eli täyttänyt 18-vuotta

  • Sinun on voitava vahvistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla ja omistaa suomalainen pankkitili, jolle laina voidaan siirtää

  • Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla luottotiedoissa

  • Säännölliset tulot edesauttavat lainanhakua


Jotta voit saada lainaa, tulee sinun olla täysi-ikäinen, jotta voit tehdä oikeudellisesti sitovan sopimuksen lainanantajan kanssa. 18 - 25-vuotiaiden ikäryhmässä on rajallinen tarjonta lainoista, sillä tämän ikäluokan nuorilla on useasti vielä opinnot kesken tai epävakaat tulot. Useasti lainantarjoajat vaativat että hakija on vähintään 20-vuotias. Kun hakija on vähintään 20 vuotta vanha, on hänellä jo kokemusta talouden hallinnasta.
Koska lainaus prosessi toteutetaan täysin digitaalisesti netissä, varaudu lähettämään asiakirjat sähköisesti lainantarjoajalle. Kuitenkin useat lainantarjoajat ovat ottaneet käyttöönsä erilaisia sovelluksia, joiden avulla he voivat tarkistaa tulotasosi jne. suoraan verkkopankista. Luonnollisesti lainanhakijan tulee kuitenkin ensin antaa lupa tällaisten sovellusten käyttöön. Henkilöllisyyden tunnistaminen onnistuu myös kätevästi verkkopankkitunnuksilla, jolloin kukaan ei pysty huijaamaan lainaa haettaessa. Jos sinulla on vakaat tulot, tämä yleensä edes auttaa lainan hakua positiivisesti, esimerkiksi matalampien korkojen ja kulujen muodossa. Lainanantajan ei tarvitse olla myöskään huolissaan lainan takaisinmaksusta tässä tilanteessa.


Lainaa nopeasti 1000 euroa Jos tarvitset lainaa tuhansia euroja, voi pikalaina edelleen olla vaihtoehto sillä pikalainoja löytyy monessa eri kokoluokassa. Useimmiten pikalaina on kuitenkin pienehkö summa, jolloin saat rahat heti tilille lainasopimuksen hyväksynnän jälkeen. Jos etsit siis lainaa suurelle lainasummalle, suosittelemme katsomaan myös kulutusluottoja.


Maksuhäiriömerkintä - Mitäs nyt? Valitettavasti useille meistä kohdistuu toisinaan taloudellisia paineita. Jos olet jättänyt laskuja maksamatta ja menettänyt luottotietosi, voi lainan haku olla erittäin hankalaa.


Jotkut lainantarjoajat tarjoavat sinulle kuitenkin lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta. Usein tällaiset tarojukset voivat olla hyvinkin vaarallisia lainantarjoajan taloudelle. Lainatarjous saattaa sisältää kalliit korot ja kulut lainan kokoon ja laina-aikaa nähden. Tämän vuoksi me Morebankerissa emme voi suosittele ottamaan lainaa, jos olet menettänyt luottotietosi.


Paras neuvomme on, että keskityt maksamaan velan takaisin, jonka vuoksi olet menettänyt luottotietosi. Useimmiten, kun maksat velan takaisin ainakin maksuhäiriömerkinnän poistumisaika lyhenee huomattavasti. Näin voit edesauttaa luottotietojesi palautumista ennalleen.


Onko iällä merkitystä pikalainoille? Iällä on vaikutusta ainakin joihinkin lainoihin. Jotkut lainantarjoajat tarjoavat lainoja jo 18-vuotiaille, kun taas toiset vaativat vähintään 20 vuoden ikää tai tätä korkeampaa. He tekevät tämän muun muassa varmistaakseen, että lainanottajalla on enemmän kokemusta talouden hoitamisesta ja ylläpitämisestä. Näin lainanantaja ottaa pienemmän riskin lainatessaan. Myös korkeampi ikä voi edesauttaa hyvässä lainatarjouksessa. Eri lainanantajat kuitenkin tekevät luottoluokituksen perustuen eri kriteereihin, joten suosittelemme hakemaan lainaa usealta eri lainantarjoajalta ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.


Kuinka kauan kestää lainatarjouksen hyväksynnän saaminen? Tämä riippuu täysin siitä mistä lainaat ja kuinka paljon olet lainaamassa. Jos haluat lainata oman pankkisi kautta, itse pankin on myönnetävä laina sinulle. Lainan hakemiseksi pankilla on oltava tietoa henkilökohtaisesta taloudestasi ja tiedot tuloista, veloista ja menoistasi.


 


 


 notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot