MoreBanker.FI

Otsolaina


Otso Laina on uusi palveluntarjoaja Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen lainoja aina 500 eurosta 60 000 euroon saakka. Lainahakemus on helppo täyttää ja lainatarjous on aina räätälöity vastaamaan lainanhakijan henkilökohtaista taloudellista tilannetta. Kun haet lainaa OtsoLainalta saat vastauksen hakemuksellesi pikaisesti ja rahat tilille pian lainatarjouksen hyväksynnästä.

Tietoa Otso Lainasta 
Otso Laina on Tanskalainen lainapalvelu, joka välittää yhteistyökumppaneiden lainoja verkkosivunsa välityksellä. Vaikka Otso Laina ei ole kotimainen lainapalvelu, on se turvallinen tapa lainata rahaa netistä. Sivusto, jonka kautta haet lainaa Otso Lainalta on suojattu, joten henkilötietosi ovat turvassa. Tietojasi ei siis jaeta eteenpäin osapuolille, jotka eivät ole osa lainausprosessia. Yhteistyökumppaneita Otso Lainalla on jopa 50, joten yritys on laajasti verkostoitunut. Kyseessä on siis yksi suurimmista välittäjistä, mitä tulee vertailtavien lainojen määrään. Otso Laina on myös täysin ilmainen lainapalvelu, eli lainanhakeminen ei maksa sinulle mitään. Otso laina auttaa ihmisiä löytämään edullisen ja tarpeisiin sopivan lainan täysin puolueettomasti. Lainanhakeminen itsessään ei ole sitova päätös. Hyväksyt vain tarjouksen, joka miellyttää sinua. Otso Lainan toimisto sijaitsee osoitteessa Ryesgade 9, 8000 Aarhus C. 

Otso Lainan yhteystideot
Otso Laina toimisto:
Ryesgade 9, 3 sal 
Aarhus C, 8000 
Denmark 

Saat asiakaspalveluun yhteyden osoitteesta: 
Asiakaspalvelu (@) otsolaina.fi 
Lue lisää Otso lainan omista sivuilta saadaksesi lisätietoa lainoista ja palvelun ehdoista.

Lainan hakeminen Otso Lainalta 
Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka, kun päätät hakea lainaa Otso Lainalta. Lainan haku on täysin ilmaista ja lainaamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajaa. Laina ajan päätät itse 6 - 180 kk väliltä, eli laina-aika on puolesta vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Lainojen korot ja kulut ovat läpinäkyviä, eli tiedät mihin sitoudut kun päätät ottaa lainan. Voit myös kilpailuttaa jo olemassa olevasi lainat, jolloin voit säästää koroissa ja kuluissa vaihtamalla vanhan lainasi uuteen edullisempaan lainaan. Voit myös itse päättää mihin haluat lainasi käyttää, eli sinun ei tarvitse ilmoittaa lainan käyttötarkoitusta kun täytät lainahakemuksen. Lisää tietoa lainoista saat Otso Lainan omilta sivuilta. Laina siirtyy asiakkaan tilille muutamassa arkipäivässä lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen. 
Otso Lainan omilla sivustoilla on niukasti tietoa lainoista ja esimerkiksi niiden koroista, luultavasti lainantajoajien suuren määrän vuoksi. Tämän takia on hyvä idea hakea lainaa, jolloin näet lainatarjouksesta todelliset kulut ja korot lainallesi. On hyvä muistaa että pelkästään lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. 

Onko Otsolaina sinua varten? 

- Ilmainen ei-sitova lainatarjous 
- Lainaa 500 - 60 000 euroa 
- Lainan todellinen vuosikorko 4,99% - 20%
- Yli 50 eri rahoituspalvelua vertailussa 
- Valitse maksu-aika 1 - 15 vuoden väliltä 
- Ei avausmaksua 
- Ikävaatimus 18 vuotta lainaamiselle 
- Tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla 

Lainan korko
Kun lainaat netistä, tulee sinun maksaa korkoa palkkioksi lainanantajalle. Korko määräytyy yleensä laina-ajan, -summan ja henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Otsolainan verkkosivuilla kerrotaan lainan korkon olevan 4,99% - 20% väliltä. Otsolaina ei itse rahoita lainoja, vaan on lainanvälittäjä. Riippuu siis myös lainantarjoajasta, kuinka suuri lainan korko on. Näet sinulle asetetun todellisen vuosikoron vasta lainatarjouksesta. Näet siis eri lainatarjoukset ja vuosikorot, jotak Otsolainan kautta voit saada, hakemalla ilmaisen lainatarjouksen. 

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot