MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Otsolaina

Näyttää siltä että OtsoLainan lainoja emme suosittele enää Morebankerissa. Voit kuitenkin vertailla markkinoiden muita kilpailukykyisempiä lainoja, jotta löydät parhaimmat vaihtoehdon juuri sinun tilanteellesi! Tsekkaa lainat alta ja tustu lainantarjoajiin meillä Morebankerissa


Otso Laina

Tietoa Otso Lainasta 

Otso Laina on Tanskalainen lainapalvelu, joka välittää yhteistyökumppaneiden lainoja verkkosivunsa välityksellä. Vaikka Otso Laina ei ole kotimainen lainapalvelu, on se turvallinen tapa lainata rahaa netistä. Sivusto, jonka kautta haet lainaa Otso Lainalta on suojattu, joten henkilötietosi ovat turvassa. Tietojasi ei siis jaeta eteenpäin osapuolille, jotka eivät ole osa lainausprosessia. Yhteistyökumppaneita Otso Lainalla on jopa 50, joten yritys on laajasti verkostoitunut. Kyseessä on siis yksi suurimmista välittäjistä, mitä tulee vertailtavien lainojen määrään. Otso Laina on myös täysin ilmainen lainapalvelu, eli lainanhakeminen ei maksa sinulle mitään. Otso laina auttaa ihmisiä löytämään edullisen ja tarpeisiin sopivan lainan täysin puolueettomasti. Lainanhakeminen itsessään ei ole sitova päätös. Hyväksyt vain tarjouksen, joka miellyttää sinua. Otso Lainan toimisto sijaitsee osoitteessa Ryesgade 9, 8000 Aarhus C. 

Otso Laina.jpg

Otso Lainan yhteystideot

Otso Laina toimisto:
Ryesgade 9, 3 sal 
Aarhus C, 8000 
Denmark 

Saat asiakaspalveluun yhteyden osoitteesta: 
Asiakaspalvelu (@) otsolaina.fi 
Lue lisää Otso lainan omista sivuilta saadaksesi lisätietoa lainoista ja palvelun ehdoista.

Lainan hakeminen Otso Lainalta 

Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka, kun päätät hakea lainaa Otso Lainalta. Lainan haku on täysin ilmaista ja lainaamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajaa. Laina ajan päätät itse 6 - 180 kk väliltä, eli laina-aika on puolesta vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Lainojen korot ja kulut ovat läpinäkyviä, eli tiedät mihin sitoudut kun päätät ottaa lainan. Voit myös kilpailuttaa jo olemassa olevasi lainat, jolloin voit säästää koroissa ja kuluissa vaihtamalla vanhan lainasi uuteen edullisempaan lainaan. Voit myös itse päättää mihin haluat lainasi käyttää, eli sinun ei tarvitse ilmoittaa lainan käyttötarkoitusta kun täytät lainahakemuksen. Lisää tietoa lainoista saat Otso Lainan omilta sivuilta. Laina siirtyy asiakkaan tilille muutamassa arkipäivässä lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen. 
Otso Lainan omilla sivustoilla on niukasti tietoa lainoista ja esimerkiksi niiden koroista, luultavasti lainantajoajien suuren määrän vuoksi. Tämän takia on hyvä idea hakea lainaa, jolloin näet lainatarjouksesta todelliset kulut ja korot lainallesi. On hyvä muistaa että pelkästään lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. 

Onko Otsolaina sinua varten? 

  • Ilmainen ei-sitova lainatarjous 
  • Lainaa 500 - 60 000 euroa 
  • Lainan todellinen vuosikorko 4,99% - 20%
  • Yli 50 eri rahoituspalvelua vertailussa 
  • Valitse maksu-aika 1 - 15 vuoden väliltä 
  • Ei avausmaksua 
  • Ikävaatimus 18 vuotta lainaamiselle 
  • Tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla 

2. Er Ozolaina noget for dig.jpg

Lainan korko

Kun lainaat netistä, tulee sinun maksaa korkoa palkkioksi lainanantajalle. Korko määräytyy yleensä laina-ajan, -summan ja henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Otsolainan verkkosivuilla kerrotaan lainan korkon olevan 4,99% - 20% väliltä. Otsolaina ei itse rahoita lainoja, vaan on lainanvälittäjä. Riippuu siis myös lainantarjoajasta, kuinka suuri lainan korko on. Näet sinulle asetetun todellisen vuosikoron vasta lainatarjouksesta. Näet siis eri lainatarjoukset ja vuosikorot, jotak Otsolainan kautta voit saada, hakemalla ilmaisen lainatarjouksen. 

 

Miksi valita Otso Laina?

Otso Lainan avulla voit vertailla helposti useiden eri pankkien lainatarjouksia. Sen lisäksi Otso Laina on ilmainen eikä vaadi sinua sitoutumaan mihinkään. 

Kuinka paljon lainaa voin hakea Otso Lainan kautta?

Otso Lainan kautta voit hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainaaminen ei vaadi takaajaa tai vakuuksia.

Kuinka suuri lainan korko on Otso Lainalta lainatessa?

Lainan korko tulee olemaan 4.9 - 20% riippuen lainantarjoajasta. Lopullisen koron lainallesi näet vasta lainatarjouksesta. 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi