MoreBanker.FI

Otsolaina

Otso laina on uusi palveluntarjoaja Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä lainoja aina 500 eurosta 60 000 euroon saakka. Lainahakemus on helppo täyttää ja lainatarjous on aina räätälöity vastaamaan lainanhakijan henkilökohtaista tilannetta. Kun haet lainaa OtsoLainalta saat vastauksen hakemuksellesi pikaisesti ja rahat tilille pian lainatarjouksen hyväksynnästä.

Tietoa Otso Lainasta 

Otso Laina on Tanskalainen lainapalvelu, joka välittää yhteistyökumppaneiden lainoja verkkosivunsa välityksellä. Yhteistyökumppaneita Otso Lainalla on jopa 50, joten yritys on laajasti verkostoitunut. Otso Laina on myös täysin ilmainen lainapalvelu, eli lainanhakeminen ei maksa sinulle mitään. Otso laina auttaa siis ihmisiä löytämään edullisen ja tarpeisiin sopivan lainan täysin puolueettomasti. Lainanhakeminen itsessään ei ole sitova päätös. Hyväksyt vain tarjouksen, joka miellyttää sinua.

Lainan hakeminen Otso Lainalta 

Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka, kun päätät hakea lainaa Otso Lainalta. Lainan haku on täysin ilmaista ja lainaamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajaa. Laina ajan päätät itse 6 - 180 kk väliltä, eli laina-aika on puolesta vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Lainojen korot ja kulut ovat läpinäkyviä, eli tiedät mihin sitoudut kun päätät ottaa lainan. Voit myös kilpailuttaa jo olemassa olevasi lainat, jolloin voit säästää koroissa ja kuluissa vaihtamalla vanhan lainasi uuteen lainaan. Voit myös itse päättää mihin haluat lainasi käyttää, eli sinun ei tarvitse ilmoittaa lainan käyttötarkoitusta kun täytät lainahakemuksen. Lisää tietoa lainoista saat Otso Lainan omilta sivuilta.

 

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot