MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Lainalaskuri

Morebanker:in lainalaskurilla voit selvittää, kuinka paljon joudut maksamaan lainoista kuukausittain ja luoda itsellesi hyvän kuvan siitä kuinka paljon laina tulee maksamaan kokonaisuudessaan. Olemme kehittäneet laskurin auttaaksemme sinua selvittämään paljon mitkäkin kulut ja kustannukset tulevat maksamaan lainallesi, ilman mitään myyntikikkoja. Sinun tulee ensin tietää kuinka monta euroa laina määrä on ja kuinka suuri korko lainallesi on asetettu sekä laina aika ja perusstamiskustannukset. Otathan huomioon että lainapalvelujen esimerkit ovat ainoastaan suuntaa antava esimerkki ja todelliset korot ja kulut selviää vasta lainatarjouksesta. Lopullinen lainasi voi siis olla erilainen kuin suuntaa antava esimerkki. Hae lainaa siis ensin, jotta näet lainatarjouksen sinua varen, jotta voit saada räätälöidyt kustannus luvut käyttöösi.

Lainalaskurin 4 eri termiä:

Jotta voit käyttää Morebankerin lainalaskuria sinun täytyy selvittää seuraavat neljä asiaa lainastasi:

Jos olet ottanut jo lainaa, lainalaskuri antaa selkeän kuvan siitä, mitä lainasi tulee maksamaan koko laina ajan. Jos et ole vielä ottanut lainaa, laskurimme avulla voit vertailla mikä vaikutus laina ajan ja lainan määrän muuttamisella on kuluille ja koroille. Laskin helpottaa sinua myös löytämään sopivan kuukausierän lainallesi sillä näet sen avulla miten paljon lainastasi maksat kuukausittain. Lainalaskuri antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten lainan takaisinmaksu vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi ja kuinka pystyt itse siihen vaikuttamaan. Kun painat ’’Laske’’ näppäintä, sivulle avautuu tietolaatikko, joka sisältää infoa lainan tärkeimmistä kustannuksista. Voit nähdä lainan maksuerien määrän, aloitussumman lyhennysten jälkeen, lainan kuukausierän, koron, lainanlyhennyksen määrän sekä loppusumman mitä lainasta on jäljellä maksettavaa. Voit siis saada hyvän käsityksen siitä kuinka laina tulee vaikuttamaan talouteesi laskimemme perusteella sekä lisäksi nopeutat lainanhakua.

Lainalaskuri on meille ylpeyden asia

Voit käyttää laskinta kaiken tyyppisille lainoille mukaan lukien kulutusluotot, pikavipit, pankkilainat ja jopa limiittilainat. Sovellus toimii niin kauan, kun lainan korko on kiinteä, sillä lainalaskurin tiedot annetaan yhden koron perusteella. Kuukausierä ja miten paljon takaisinmaksettava summa on yhteensä perustuu siihen paljon lainan korko on laskuriin syötettäessä. Tiedot ilmoitetaan sitten prosentuaalisesti osana lainan määrä stä.

1. Laaneberegneren er en stolthed.jpg

Millainen laina sopii sinulle

Kun käytät lainalaskuria, saat paremman kuvan siitä paljon sinun tulisi maksaa lainastasi kuukausittain. Voit laskea paljon lainan ottaminen tulee maksamaan. Laina maksaa sinulle jonkin verran, joka kuukausi. On järkevää vertailla kuluja ja kustannuksia eri lainojen välillä ennen kuin haet lainaa, jotta saat parhaan mahdollisen vaihtoehdon lainoista. Hyvä ajatus on myös tarkastella lainan kokonaiskustannusta koko lainan takaisinmaksuajalta. Tämä summa kertoo sinulle paljon kokonaisuudessaan tulet maksamaan kyseisestä lainasta takaisin lainanantajalle.

Meidän avullamme voit vertailla eri lainoja keskenään ennen kuin valitset niistä sen oikean. Jos siis päätät vertaille lainoja keskenään, on tärkeää sisältää lainan kustannuksiin kaikki lainan kulut. On siis tärkeää, että, tiedät mikä on lainan korko ja muut ehdot entuudestaan. Voi kuitenkin olla hankalaa suorittaa tämä todellisuudessa, sillä eri lainoille voi kertyä eri tyyppisiä kuluja ja kustannuksia. Tärkein termi mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota on kuitenkin lainan todellinen vuosikorko. Se sisältää lainan kaikki korot ja kulut yhden vuoden ajalta.

Valitse laina aika ja laske kuukausierä

Jos olet siis etsimässä tarpeisiisi sopivaa lainaa, tulisi sinun keskittyä löytämään laina, jonka kuukausierän summa on sellainen, jonka pystyt maksamaan ja joka on kaikista edullisin. Kuukausierä tulee tietysti olla sellainen, jonka pystyt maksamaan. Tähän yleensä vaikuttaa paljon se kuinka pitkän laina ajan lainallesi valitset. Lainasi laina ajan pystyt useasti valita itse palveluntarjoajan vaihtoehdoistasi. Valinnassa auttaa lainalaskinmemme. On myös tärkeää, että sinulle jää rahaa kattamaan muut kulusi, kuten vuokran ja sähkölaskun maksuun.

2. Vaelg en laaneperiode.jpg

Pikavippi vertailuun

Pikavipit, kuten kaikki muutkin nopeat lainat ovat lainoja, joiden kustannuksiin sinun tulisi perehtyä huolella ennen lainan ottamista. Arvioi, onko laina sellainen, joka sopii tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi ja talouteesi. Tämän takia Morebanker pyrkii vastaamaan kaikkiin kysymyksin joita lainanhakijoilla on. Kun klikkaat Morebanker:in yläbannerista kohtaa ’’YKK’’, löydät selityksen useisiin avainkäsitteisiin, joita tarvitset lainaa hakiessasi. Nämä ovat myös käsitteitä, joita tarvitset laskurin käyttöön. Olemme esimerkiksi selventäneet sen millaisen todellisen vuosikoron sinun tulisi valita.

Emmitkö kiinteän – ja vaihtuvan koron välillä?

Lainalaskuri sopii käytännössä ainoastaan kiinteälle korolle. Laskin laskee tasaerät lainallesi, joten jos korko vaihtuu laina-aikana tulee sinun laskea kuukausierä uudelleen tälle ajalle. On myös hankalaa ennustaa kuinka markkinakorko tulee heilahtelemaan ja vaikuttamaan vaihtuvaan korkoosi. Jos sinulla on kuitenkin hyvä aavistus siitä mikä lainan vaihtuva korko tulee olemaan, voit tietysti syöttää tämänkin lainalaskuriin. Korkotason muutokset vaikuttavat kuukausierien suuruuteen ja on hyvä muistaa, että tätä ei voida ennustaa varmuudella etukäteen. Kuitenkin lainalaskuri pystyy laskemaan lainalle vain kiinteät tasaerät. Kiinteä tasaerä tarkoittaa sitä, että maksat lainasta takaisin, joka kuukausi saman summan. 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi