MoreBanker.FI

LainalaskuriKuinka paljon haluat lainata?
Korkokanta
%
Laina-aika
Kuukautta
Perustamiskustannukset
spinner
Laskee lainaa...

Morebanker:in lainalaskurilla voit selvittää, kuinka paljon joudut maksamaan lainoista kuukausittain ja luoda itsellesi hyvän kuvan siitä kuinka paljon laina tulee maksamaan kokonaisuudessaan. Olemme kehittäneet lainalaskurin auttaaksemme sinua selvittämään paljon mitkäkin kulut ja kustannukset tulevat maksamaan lainallesi, ilman mitään myyntikikkoja.
Lainalaskurin 4 eri termiä:
Jotta voit käyttää Morebankerin lainalaskuria sinun täytyy selvittää seuraavat neljä asiaa lainastasi:

-  Lainan määrä
- Todellinen vuosikorko
- Laina-aika
- Perustamiskustannukset


Jos sinulla on jo lainaa entuudestaan, lainalaskuri antaa sinulle selkeän yleiskuvan siitä, mitä lainasi tulee maksamaan sen koko takaisinmaksuajalta. Jos et ole vielä ottanut lainaa, voit helposti vertailla mikä taloudellinen vaikutus laina-ajan lyhentämisellä tai pidentämisellä on lainan kuluille. Laskin helpottaa sinua myös löytämään sopivan kuukausierän lainallesi, johon vaikuttaa myös takaisinmaksuajan pituus. Lainalaskuri siis antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten lainan takaisinmaksu vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi ja kuinka voit itse siihen vaikuttaa.
Kun painat ’’Laske’’ näppäintä, lainalaskuri sivulle avautuu tietolaatikko, joka sisältää informaatiota lainan tärkeimmistä kustannuksista. Voit nähdä lainan maksuerien määrän, aloitussumman lyhennysten jälkeen, lainan kuukausierän, koron, lainanlyhennyksen määrän sekä loppusumman mitä lainasta on jäljellä maksettavaa. Nämä ovat lukuja, joiden laskeminen saattaisi tuottaa sinulle hankaluuksia, joten lainalaskuri on hyvä siitä, että sinun tarvitsee ainoastaan syöttää luvut laskuriin ja se hoitaa homman!

Lainalaskuri Lainalaskuri on meille ylpeyden asia. Lainalaskuriamme voit käyttää kaiken tyyppisille lainoille mukaan lukien kulutusluotot, pikavipit, pankkilainat ja jopa limiittilainat. Sovellus toimii niin kauan, kun lainan korko on kiinteä. Vaihtelevakorko tuottaa vaikeuksia laskuissa sillä, on vaikeaa ennustaa miten markkinakorko tulee vaihtelemaan. Voit lukea aiheesta lisää tältä sivustolta. 


Kun käytät lainalaskuria, saat paremman kuvan siitä paljon sinun tulisi maksaa lainastasi kuukausittain. Käytä lainalaskuria ja laske paljon lainan ottaminen tulee maksamaan. Laina maksaa sinulle jonkin verran, joka kuukausi. On järkevää vertailla kuluja ja kustannuksia eri lainojen välillä ennen kuin haet lainaa, jotta saat parhaan mahdollisen vaihtoehdon lainoista. Hyvä ajatus on myös tarkastella lainan kokonaiskustannusta koko lainan takaisinmaksuajalta. Tämä summa kertoo sinulle paljon kokonaisuudessaan tulet maksamaan kyseisestä lainasta takaisin lainanantajalle.
Jos olet siis etsimässä tarpeisiisi sopivaa lainaa, tulisi sinun keskittyä löytämään laina, jonka kuukausierän summa on sellainen, jonka pystyt maksamaan ja joka on kaikista edullisin. Kuukausierän tulee tietysti olla sellainen, jonka pystyt maksamaan. On myös tärkeää, että sinulle jää rahaa kattamaan muut pakolliset kulusi, kuten vuokran ja sähkölaskun maksuun.

Meidän avullamme voit vertailla eri lainoja keskenään ennen kuin valitset niistä sen oikean. Jos siis päätät vertaille lainoja keskenään, on tärkeää sisältää lainan kustannuksiin kaikki lainan kulut. On siis tärkeää, että, tiedät mikä on lainan korko ja muut ehdot entuudestaan. Voi kuitenkin olla hankalaa suorittaa tämä todellisuudessa, sillä eri lainoille voi kertyä eri tyyppisiä kuluja ja kustannuksia. Tärkein termi mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota on kuitenkin lainan todellinen vuosikorko. Se sisältää lainan kaikki korot ja kulut yhden vuoden ajalta.

Pikavipit, kuten kaikki muutkin nopeat lainat ovat lainoja, joiden kustannuksiin sinun tulisi perehtyä huolella ennen lainan ottamista. Sinun tulee arvioida, onko laina sellainen, joka sopii tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi ja taloudellesi. Tämän takia Morebanker pyrkii vastaamaan kaikkiin usein kysyttyihin kysymyksiin lainoista. Kun klikkaat Morebanker:in yläbannerista kohtaa ’’Kysymyksiä’’, löydät selityksen useisiin avainkäsitteisiin, joita tarvitset lainaa hakiessasi. Nämä ovat myös käsitteitä, joita tarvitset, jotta voit käyttää lainalaskuria. Olemme esimerkiksi selventäneet sen millaisen todellisen vuosikoron sinun tulisi valita.
Jos mietteissäsi on uuden talon tai asunnon hankinta, voi lainalaskimestamme olla apua. Ainoa ero on se, että asuntolaina otetaan yleensä pankista, jolloin kuukausierät ovat yleensä aina kiinteitä (tämä on tilanne silloin kun lainan korko on kiinteä). Kuitenkin asuntolainoille on tyypillistä se, että maksat alussa kuitenkin enemmän korkoa lainastasi. Voit siis käyttää kuitenkin lainalaskuriamme, jolloin saat hyvän yleiskuvan ainakin siitä, kuinka paljon tulet kokonaisuudessaan maksamaan asuntolainastasi takaisin. Kun kyseessä on suuri laina, kuten asuntolaina, on tärkeää suunnitella lainanotto ja vertailla eri vaihtoehtoja.

Lainalaskuri netissä helpottaa lainaprosessia.jpgEmmitkö kiinteän – ja vaihtuvan koron välillä? Lainalaskuri sopii käytännössä ainoastaan kiinteälle korolle. Lainalaskuri laskee tasaerät lainallesi, joten jos korko vaihtuu laina-aikana tulee sinun laskea kuukausierä uudelleen tälle ajalle. On myös hankalaa ennustaa kuinka markkinakorko tulee heilahtelemaan ja vaikuttamaan vaihtuvaan korkoosi. Jos sinulla on kuitenkin hyvä aavistus siitä mikä lainan vaihtuva korko tulee olemaan, voit tietysti syöttää tämänkin lainalaskuriin. Korkotason muutokset vaikuttavat kuukausierien suuruuteen ja on hyvä muistaa, että tätä ei voida ennustaa varmuudella etukäteen. Kuitenkin lainalaskuri pystyy laskemaan lainalle vain kiinteät tasaerät. Kiinteä tasaerä tarkoittaa sitä, että maksat lainasta takaisin, joka kuukausi saman summan. 
Markkinoilla on monia erilaisia lainalaskureita ja ne myös monesti eroavat toisistaan. Jotkut lainalaskurit keskittyvät autolainoihin ja toiset pikalainoihin. On myös lainalaskureita, jotka keskittyvät pankki- ja kulutusluottoihin.


Lainalaskuri kulutusluotto netissä
On myös hyvä huomioida se, että sivustoilla annetut esimerkit lainan koroista ja kuluista ovat vain suuntaa antavia. Todellisen koron lainallesi näet vasta kun haet lainaa ja saat tarjouksen sähköpostiisi. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä se ole koskaan sitovaa. Sitoudut ottamaan lainan vasta kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Voit siis hakea lainaa usealta eri lainantarjoajalta ja vertailla sinulle tehtyjä lainatarjouksia. Kun syötät luvut näistä lainatarjouksista laskuriin, saat paremman yleiskuvan lainasta.

Myös lyhennystapa vaikuttaa lainalaskuriin. Meidän lainalaskurimme laskee tasalyhennykset lainalle, joka on myös yleisin tapa lyhentää netistä otettua lainaa. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat lainan takaisin saman suuruisissa erissä lainanantajallesi. Joskus on myös mahdollista maksaa laina takaisin kaikki kerrallaan. Tällainen on suosittua varsinkin pienikokoisille netistä otettaville lainoille, kuten pikavipeille ja SMS-lainoille.

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi