MoreBanker.FI

Pikavippi

Pikavippi on sinulle, jos haluat ottaa pienen lainan nopeasti tilillesi

- - Harkitsetko pikavippiä? Lue lisää täältä - -Mikä on pikavippi?
Pikavippi on nopea, pienikokoinen ja lyhytaikainen laina, joka maksetaan tilille heti kokonaisuudessaan. Lainanottaja maksaa lainan takaisin lainanantajalle joko kerralla tai muutamassa kuukausierässä. Pikavipin avulla sinulla on mahdollisuus ottaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa sillä pikavipillä ei ole erillisiä ulkoisia vaatimuksia. Pikavipit ovat yleensä lyhytaikaisia ja sen takia niiden laina-aika on myös lyhyt, joka antaa paremman kuvan siitä mitä laina tulee todella maksamaan. Pikavipeistä on tullut erittäin suosittu lainan muoto, sillä voit saada tilillesi nopeasti rahaa ilman vakuuksia. Pikavipin käsittelyaika on lyhyt ja voit lainata rahaa ilmoittamatta lainan haluttua käyttötarkoitusta.
Pikavippi on suhteellisen uusi lainatyyppi, joka on lyhytaikainen ja pieni laina. Pikavipit ovat kasvattaneet suosiotaan parin viime vuosikymmenen aikana, kun internetin käyttö on yleistynyt ja nettilainamarkkinat kasvaneet. Pikavippien edut ovat siis samat, kuin muilla netistä saatavilla lainoilla. Yksi pikavippien eduista on se, että lainanhakija hakee lainaa helposti verkkopankkitunnuksillaan. Verkkopankkitunnusten avulla lainanmyöntäjä, voi varmistua hakijan henkilöllisyydestä ja saa tietoa hakijan luottotiedoista sekä lainatarjouksen lähettäminen onnistuu nopeasti.


Pikavippi vertailussa MorebankerissaParas ja halvin pikavippi
Etsitkö parasta pikavippiä useiden muiden lainanhakijoiden tavoin? On kuitenkin joitakin asioita, joita hakijan tulisi ottaa huomioon, jotta hän voi löytää parhaan vaihtoehdon pikavipeistä. Esimerkiksi lainaa hakiessa on hyvä huomioida lainan laina-aika ja korko. Mitä alhaisempi korko on, sitä edullisempi on myös pikavippi.

Morebankeristä löydät valikoiman edullisimpia pikavippejä, joiden avulla voit lainata pienen lainan lyhyeksi ajaksi. Voi olla monia syitä miksi ottaa pikavippi. Ehkä olet saanut odottamattoman laskun tai joutunut tilanteeseen, jossa tarvitset äkillistä rahoitusta vahinkojen korjaamiseen. Vaikka jotkut lainantarjoajista tarjoavat suurempia pikavippejä, on pikavippi tyypillisesti pieni ja nopea laina. Jos haluat lainata suurempia summia rahaa, voi olla hyvä ajatus tutustua kulutusluottoihin, jotka voivat tulla joskus edullisimmeksi, kun kyseessä on suuri laina.

Vertaile vippejä ensin
Lainaa hakiessa on hyvä vertailla eri lainoja keskenään. Lainamarkkinoita tutkimalla etukäteen, lainanhakija voi säästää paljon rahaa. Perusteellisella vertailulla parhaan ja edullisimman lainan löytäminen on helpompaa. Sopivan lainan löytämisessä auttaa se, että haet lainaa usealta eri lainantarjoajalta ja vertailet saamiasi lainatarjouksia keskenään. Näet vasta lopulliset korot ja kulut, jotka on asetettu juuri sinulle, lainantarjoajan lähettämästä tarjouksesta. Suosittelemme siis hakemaan ainakin kolmea eri lainaa, jotta voit varmistua, että saat edullisimman lainan juuri sinulle.

Hae lainaa siis usealta eri rahoitusyhtiöltä, jotta voit vertailla lainapäätöksiä keskenään. Tärkeintä on että vertailet pikavippien korkoja keskenään, löytääksesi parhaan tarjouksen. Lainan todellinen vuosikorko onkin paras vertailu kriteeri, sillä se kertoo kuinka paljon laina tulee maksamaan prosentuaalisesti yhden vuoden aikana. Todellinen vuosikorko huomio kaikki lainan kulut ja korot, joten sinun ei tarvitse laskea näitä erikseen. Tämä onkin todellisen vuosikoron etu lainoja vertaillessa.

Suositut pikavippi yritykset
Markkinoilta löytyy tänäpäivänä kymmeniä eri rahoitusyrityksiä, jotka tarjoavat vippejä netissä. Myös Morebankerin sivustolla on useita lainantarjoajia vertailtuna, joiden kautta on mahdollista ottaa pikavippi. Esimerkiksi Ferratum, Saldo Finance oyj :n Vippi ja Saldo palvelut tarjoajavat asiakkailleen pieniä netti lainoja, joiden laina-aika on lyhyt. Saat lainaa näiden yrityksien kautta, pieniin arjen tarpeisiin. Lainapäätöksen saat nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen, joten kun hae vippiä ei sinun tarvitse odottaa kautaa vastausta.

Pikavippi heti
Pikavippi on siitä hyvä laina, että voit saada rahat tilillesi sen avulla hyvinkin nopeasti. Jotta voit saada myönteisen lainapäätöksen, on vipillä kuitenkin joitakin edellytksiä. Useasti nopeiden pikavippien tarjoajat vaativat asiakkailtaan säännöllisiä tuloja sekä puhtaita luottotietoja. Voit hakea pikavippiä netistä 24 tuntia vuorokaudessa, mutta ainoastaan kello 7 - 23 välisenä aikana rahat voivat siirtyä lainanantajalta tilillesi. Voit siis kuitenkin saada pikavipit tilillesi miltein heti, kun hyväksyt lainatarjouksen riippuen rahoituspalvelusta.

Pikalainaa edullisestiPikavippi kannattaa kuitenkin vertailla ensin, eikä tehdä hätiköityä päätöstä vaikka nopea vippi houkuttaakin. Vertailemalla pikaivipin, voit varmistua siistä että pystyt maksamaan lainan takaisin, eikä lainan määrästä koidu turhia kuluja ja korkoja. Vertailu voi olla hyvinkin hyödyllistä lainanottajalle pitkällä maksuajalla, sillä voi olla että jokaiselta päivältä voi kertyä lainalle turhia korkoja ja kuluja jos et ole tarkka vertailussa.


Kova kilpailu
Internetin suosion vuoksi lainamarkkinat, ovat kasvattaneet kilpailua eri lainantarjoajien ja pankkien välillä. Pankkien konttorit kilpailevat tänä päivänä nettipankkien kanssa, jotka pystyvät käsittelemään lainahakemukset lyhyessä ajassa. Markkinoiden kilpailun lisääntyminen on merkinnyt sitä, että monet uudet lainanmyöntäjät ovat tulleet markkinoille. Tämän vuoksi lainanhakijat saattavat törmätä useisiin entuudestaan tuntemattomiin lainantarjoajiin. Syytä huolestua ei kuitenkaan ole, sillä lähes kaikki Suomessa toimivat pienlainojen myöntäjät kuuluvat Etelä Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Muutamat yritykset eivät kuitenkaan ole rekisterissä ja suosittelemme tarkistamaan, että lainanantajasi on rekisteröitynä luotettavaksi lainaajaksi ennen lainaamista. Myös Kilpailu- ja kuluttajaviraston toimiin kuuluu valvoa, kuluttajiin kohdistuvaa luotonantoa.

Milloin saan rahat tililleni?
Useimmat lainanhakijat haluavat pikavipin heti tilille. On siis hyvä tietää että, kun olet hyväksynyt palveluntarjoajan lainatarjouksen allekirjoittamalla lainasopimuksen, siirtyy laina tilillesi varsin nopeasti. Riippuu kuitenkin lainantarjoajasta, kuinka kauan lainan siirtämisessä menee. Jotkut lainantarjoajat siirtävät rahat tilille vielä saman päivän aikana mutta tähän voi joskus kuitenkin kulua muutama vuorokausi. Pikavipit ovat nimensä mukaisesti nopeita ja rahat saat tilillesi yleensä varsin lyhyessä ajassa. On myös hyvä muistaa, että voit hakea lainaa yöaikaan mutta pikavippejä myönnetään ainoastaan kello 07 - 23 välisenä aikana, eikä lainaa siirretä tilille yöaikaan. Voit saada lainan tilillesi siis ainoastaan päiväsaikaan. Tämä sääntö on asetettu suojelemaan kuluttajia harkitsemattomilta lainoilta, jotka voivat tuhota kuluttajan talouden.

Pikavippi netistä vai laina pankista?
Useat eri lainayritykset tarjoavat pikavippejä tänä päivänä netissä, joten jos päädyt ottamaan pikavipin netistä, kannattaa aina vertailla vippejä huolellisesti keskenään. Pika vippi netistä, ei vaadi lainantakaajaa tai vakuuksia.

Jos lainaa haetaan pankista, tulee lainaprosessi olemaan suhteellisesti hyvin pitkä. Kun lainanhakija onnistuu tapaamaan pankkivirkailijan, tulee hakijan kertoa lainan käyttötarkoitus. Pankki tulee tarkastamaan hakijan taloudellisen tilanteen ja luomaan hakijalle luottoluokituksen. Jos pankki päättää myöntää hakijalle lainan, voi asiakirjojen täyttöön ja valmisteluun kulua vielä muutama päivä, ennen kuin, lainatarjous voidaan allekirjoittaa. Koko pankin lainanhakuprosessi on erittäin vanhanaikainen, joka ei ollenkaan hyödynnä nykyaikaisia digitaalisia mahdollisuuksia. Jos taas lainanhakija päättää hakea pikavippiä, voi hän saman tien täyttää lainahakemuksen netissä.

Nopea pikavippi ilman vakuuksia
Yksi eduista, jota pankki ei pysty tarjoamaan on mahdollisuus ottaa laina ilman vakuuksia. Kun otetaan lainaa pankista, pankki vaatii vakuuden suuremmille lainasummille. Tämä tarkoittaa, että lainanottaja asettaa pantiksi omaisuuttaan, takaamaan lainan takaisinmaksun. Vakuudeksi käy useimmiten esimerkiksi auto tai kiinteistö, jonka pankki voi muuttaa helposti rahaksi, jos lainaa ei makseta takaisin. Vakuuden vaatiminen on yksi syy siihen miksi lainaprosessi pankissa on hidas ja verkkolainoja saa suhteellisen nopeasti. Pikavipin avulla voit päättää, mihin haluat käyttää lainan, sillä käyttötarkoitusta ei kysytä.

Pikavipin edut:
 •  Helppo ratkaisu yllättäviin tilanteisiin
 • Maksetaan heti tilille
 • Nopeampi kuin pankkilaina
 • Ei vaadi takaajia tai vakuuksia
 • Pikavipin haittapuolia:
Kalliimpia kuin pankkilaina:
 • Huonomaineinen
 • Suositut lainat
Pikavipit ovat tulleet erittäin suosituiksi, johon syynä voi olla kova kilpailu markkinoilla. Koska pikavippien tarjoajia on paljon, täytyy heidän pitää lainojen hinnat mahdollisimman matalina, kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Tämän takia pikavippi on nykyään erittäin suosittu. Kyseessä on laina, jonka saat useimmin heti tilille kilpailukykyiseen hintaan.

Tietoa pikavipistä
Lainatarjouksissa on aina paljon numeroita ja termejä, jotka on painettu pienellä tekstillä. Jos haluat löytää edullisimman lainan, on kuitenkin tärkeää, ettet sivuuta näitä. Onneksi kaikki termit eivät kuitenkaan ole tärkeitä lainanhaun kannalta. On käytännössä mahdotonta löytää ilmainen pikavippi, mutta jos todellinen vuosikorko on tuttu lainanhakijalle, on lainojen vertailu helpompaa. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset vuoden ajalta. Todellinen vuosikorko kattaa suuren määrän eri kuluja, esimerkiksi:
 • Avausmaksu
 • Korko
 • Koron korko
 • Tilinhoitomaksu
Lainanmyöntäjien tarkoituksena on tehdä tuottoa lainankuluilla. Monet lainanmyöntäjät käyttävät eri nimityksiä lainan kuluista, jonka takia aina ei ole helppoa vertailla yksittäisiä kuluja lainojen välillä. Tämän takia todellinen vuosikorko on hyvä vertailukriteeri, sillä luku on ilmoitettu prosentteina lainasummasta, joka pätee kaikille lainanmyöntäjille. Koska todellinen vuosikorko lasketaan koko vuodelle, lyhytaikaisten pikavippien kulujen ilmaiseminen vuositasolla on vähemmän käytännöllistä. Pikavippien laina-aika ei kata vuoden pituista aikaa, joten voi olla harhaanjohtavaa tulkita todellista vuosikorkoa, sillä korko tulee maksaa kokonaisuudessaan pikavipin laina-aikana.

Pikavipin edellytykset
Pikavippejä on yleensä erittäin helppo hakea. Kuitenkin on muutamia vaatimuksia, jotka lainanhakijan on täytettävä, jotta lainahakemus tullaan hyväksymään.
 • Lainanhakijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta
 • Henkilöllisyys täytyy pystyä todistamaan verkkopankkitunnuksilla
 • Lainanhakijalla tulee olla puhdas luottotietorekisteri
 • Lainanhakijalla tulee olla vakaat tulot
Lainaa otettaessa, lainanhakijan täytyy olla 18-vuotias tai vanhempi, jotta lainasopimus voidaan tehdä lain mukaisesti.
Jos lainanhakija on 18 - 25-vuotias, on hakijalla pienempi valikoima lainoja mistä valita. Jos lainanhakija on 18-vuotias ja etsii pikavippiä, on tarjonta hyvin rajattua. Tämä johtuu siitä, että jotkut lainantarjoajat eivät halua lainata rahaa näin nuorille. Monet 18-vuotiaat suorittavat vielä opintojaan tai ovat juuri muuttaneet pois kotoa, jolloin lainanhakijan tulot eivät ole vakaat. Tämä tarkoittaa sitä, että jotkut lainantarjoajat soveltavat tiukempaa luottopolitiikkaa nuorille hakijoilleen. Lainaehtoja kuitenkin vähennetään, kun hakijan ikä on vähintään 25 vuotta tai enemmän. Yli 25-vuotiaille lainaehdoissa ei ole enää ikärajoituksia.

Ikäraja 18-vuotta
Lainanhakijan täytyy olla täyttänyt 18 vuotta, voidakseen ottaa pikavipin. Tämä johtuu siitä, että lainanhakijan täytyy olla täysi-ikäinen ja olla vastuussa omasta taloudestaan. Muutamat lainanmyöntäjät lainaavat vain hakijoille, jotka ovat yli 20- tai 25-vuotiaita. Vanhemmilla hakijoilla on enemmän kokemusta talouden hoitamisesta ja tuloista, jolloin hakijan taloudellinen tilanne todennäköisemmin vakaa.

Pieni pikavippiLainahakemus täytetään täysin digitaalisesti ja hakemuksen vahvistamiseen käytetään verkkopankkitunnuksia. Näin voidaan välttyä identiteettivarkauksilta, sillä verkkopankkitunnukset ovat henkilökohtaiset. Lainanhakija voi myös käyttää verkkopankkitunnuksia lainatarjouksen allekirjoittamiseen, joka on paljon turvallisempi tapa kuin esimerkiksi vanhanaikainen allekirjoitus paperilla.


Kun verkkopankkitunnuksia käytetään, luotonantaja saa mahdollisuuden tutustua lainanhakijan viimeisimpiin raportoituihin tietoihin. Lainanhakijan täytyy olla kuitenkin valmis todistamaan omat palkkatulonsa viimeiseltä kolmelta kuukaudelta lainaa haettaessa, jos lainaa haetaan muualta kuin omasta pankista. Näiden tietojen perusteella lainanmyöntäjä voi luoda lainanhakijalle luottoluokituksen ja antaa luottoluokituksen perusteella hakijalle lainatarjouksen.

Vippi heti tilille
Kun olet hyväksynyt palveluntarjoajan lainatarjouksen allekirjoittamalla lainasopimuksen, siirtyy laina tilillesi varsin nopeasti. Riippuu kuitenkin lainantarjoajasta, kuinka kauan lainan siirtämisessä menee. Jotkut lainantarjoajat siirtävät rahat tilille vielä saman päivän aikana mutta yleensä tähän voi kuitenkin kulua muutama vuorokausi. Pikavipit ovat nimensä mukaisesti nopeita ja rahat saat tilillesi yleensä varsin lyhyessä ajassa. On myös hyvä muistaa, että voit hakea lainaa yöaikaan mutta pikavippejä myönnetään ainoastaan kello 07 - 23 välisenä aikana, eikä lainaa siirretä tilille yöaikaan. Voit saada lainan tilillesi siis ainoastaan päiväsaikaan. Tämä sääntö on asetettu suojelemaan kuluttajia harkitsemattomilta lainoilta, jotka voivat tuhota kuluttajan talouden.

Kuinka pitkä laina-ajan tulisi olla?
Pikavipit ovat yleensä lyhytaikaisia lainoja, joiden laina-aika on pisimmillään noin 3 kuukautta. Myös lainasummat ovat suhteellisen pieniä mitä tähän lainatyyppiin tulee. Jos siis etsit suurempaa lainaa tai pidempää laina-aikaa luotollesi, suosittelemme katsomaan tarjonnan esimerkiksi kulutusluotoista.
Kuinka paljon voin ottaa lainaa pikavipillä?

 Yleisesti pikavippi on pienikokoinen laina, eli sillä voi rahoittaa pieniä arjen tarpeita. Pikavipin suuruus vaihtelee noin 50 euron ja 1000 euron välillä.

Kuinka lyhyt pikavipin laina-aika on?

Yleisesti pikavippi on lyhytaikainen laina. Tämä tarkoittaa sitä että laina-aika pikavipillä on suhteellisen lyhyt verrattuna esimerkiksi kulutusluottoihin. Yleensä pikavipin laina-aika vaihtelee viikoista muutamaan kuukauteen. 

Mikä on Pikavippi?

Pikavippi on pienikokoinen netistä otettava laina, jonka laina-aika on yleisesti lyhyt eli noin muutaman kuukauden pituinen. Ominaista pikavipille on myös se, että pikavippi on vakuudeton eikä sille tarvitse takaajaa. Pikavipin suuruus on yleensä 50 - 1000 euroa, eli kyseessä on pienlaina. 

 notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot