MoreBanker.FI

Pikavippi

Pikalaina on sinulle, joka haluat edullisen ja helpon lainan mahdollisimman matalalla korolla

- - Harkitsetko pikavippiä? Lue lisää täältä - -Pikavipin avulla sinulla on mahdollisuus ottaa lainaa ilman vakuuksia. Pikavipit ovat yleensä lyhytaikaisia ja sen takia niiden maturiteetti on myös lyhyt, joka antaa paremman kuvan siitä mitä laina tulee todella maksamaan.


Nopea pikavippi voi olla hyvä ajatus, jos rahaa tarvitaan akuuttien vahinkojen korjaamiseksi, kuten esimerkiksi hammaslääkärikulujen kustantamiseen.


Nopea ja helppo pikavippi on myös kerännyt huonoa mainetta. Jotkut ihmiset ovat ottaneet useita pikavippejä ilman mahdollisuutta maksaa lainoja takaisin ja ajautuneet velkakierteeseen. On tärkeää olla realistinen arvioidessa omaa takaisinmaksukykyä, jotta et ota lainaa, jota et voi maksaa takaisin. Ennen pikavipin ottamista on tärkeää arvioida omaa taloudellista tilannetta hyvin huolellisesti.


Pikavipin avulla sinulla on mahdollisuus ottaa lainaa ilman vakuuksia. Pikavipit ovat yleensä lyhytaikaisia ja sen takia niiden maturiteetti on myös lyhyt, joka antaa paremman kuvan siitä mitä laina tulee todella maksamaan.


Edullisin pikavippi


Pikavippi on suhteellisen uusi lainatyyppi, joka on lyhytaikainen ja pienempi laina. Pikavipit ovat kasvattaneet suosiotaan parin viime vuosikymmenen aikana, kun internetin käyttö on yleistynyt ja nettilainamarkkinat kasvaneet. Pikavippien edut ovat siis samat, kuin muilla netistä saatavilla lainoilla. Yksi pikavippien eduista on se, että lainanhakija hakee lainaa helposti verkkopankkitunnuksillaan. Verkkopankkitunnusten avulla lainanmyöntäjä, voi varmistua hakijan henkilöllisyydestä ja saa tietoa hakijan luottotiedoista sekä lainatarjouksen lähettäminen onnistuu nopeasti.


Mikä on pikavippi?


Pikavippi on ennen kaikkea helppo laina, jolla on lyhyt laina-aika, jonka takia laina tulee maksaa takaisin suhteellisen nopeasti. Muita samantapaisia lainoja ovat SMS-laina, minilaina ja pikalainat. Pikavipeistä on tullut erittäin suosittu lainatyyppi, sillä voit ottaa pikavipin ilman vakuuksia. Pikavipin käsittelyaika on myös melko lyhyt ja voit lainata rahaa ilmoittamatta lainan käyttötarkoitusta.


Paras pikavippi


Etsitkö parasta pikavippiä? Monet lainanhakijat etsivät. On kuitenkin joitakin asioita, joita hakijan tulisi ottaa huomioon, jotta hän voi löytää parhaan vaihtoehdon. Esimerkiksi lainaa hakiessa on hyvä huomioida lainan laina-aika ja korko. Mitä alhaisempi korko on sitä halvempi laina on.


Morebankeristä löydät valikoiman edullisimpia pikavippejä, joiden avulla voit lainata pienen lainan lyhyeksi ajaksi. Voi olla monia syitä miksi ottaa pikavippi. Ehkä olet saanut odottamattoman laskun tai joutunut tilanteeseen, jossa tarvitset äkillistä rahoitusta vahinkojen korjaamiseen. Vaikka jotkut lainantarjoajista tarjoavat suurempia pikavippejä, on se tyypillisesti pieni ja nopea laina. Jos haluat lainata suurempia summia rahaa, voi olla hyvä ajatus tutustua kulutusluottoihin, jotka voivat tulla joskus halvemmiksi.


Kova kilpailu lainamarkkinoilla


Internetin suosion vuoksi lainamarkkinat, ovat kasvattaneet kilpailua eri lainantarjoajien ja pankkien välillä. Pankkien konttorit kilpailevat tänä päivänä nettipankkien kanssa, jotka pystyvät käsittelemään lainahakemukset lyhyessä ajassa. Markkinoiden kilpailun lisääntyminen on merkinnyt sitä, että monet uudet lainanmyöntäjät ovat tulleet markkinoille. Tämän vuoksi lainanhakijat saattavat törmätä useisiin entuudestaan tuntemattomiin lainantarjoajiin. Syytä huolestua ei kuitenkaan ole, sillä lähes kaikki Suomessa toimivat pienlainojen myöntäjät kuuluvat Etelä Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Muutamat yritykset eivät kuitenkaan ole rekisterissä ja suosittelemme tarkistamaan, että lainanantajasi on rekisteröitynä luotettavaksi lainaajaksi ennen lainaamista. Myös Kilpailu- ja kuluttajaviraston toimiin kuuluu valvoa, kuluttajiin kohdistuvaa luotonantoa.


Mikä on pikavippi?


Pikavippi on ennen kaikkea helppo laina, jolla on lyhyt laina-aika, jonka vuoksi se on maksettava takaisin lyhyessä ajassa. Muita saman tyyppisiä lainoja ovat SMS-laina, minilaina ja pikalaina. Pikavipit ovat kasvaneet uskomattoman suosituiksi lainoiksi, sillä kyseistä lainaa voi ottaa ilman vakuuksia. Lisäksi pikavippien käsittelyaika on suhteellisen lyhyt. Voit myös ottaa lainaa kertomatta lainan käyttötarkoitusta.


Paras pikavippi


Oletko yksi niistä, joka etsii parasta pikavippiä? On kuitenkin joitakin asioita, joihin tulisi kiinnittää huomiota kun haluat löytää hyvän pikavipin. Esimerkiksi lainan laina-aika sekä korko vaikuttavat lainan hintaan. Mitä matalampi korko, sitä halvempi laina on.


Morebankerista löydät valikoiman markkinoiden halvimpia lainoja, joiden avulla voit lainata pienen lainasumman. On monia syitä, joiden vuoksi pikavippejä otetaan. Odottamaton lasku tai äkillinen onnettomuus voivat olla syynä pikavipin ottamiselle. Vaikka jotkin lainanmyöntäjät tarjoava suurempia pikavippejä, ovat pikavipit tyypillisesti pieniä ja lyhyitä lainoja. Jos haluat lainata suuremman summan, voi olla hyvä ajatus tarkastella kulutusluottoja, jotka saattavat joissakin tapauksissa tulla halvemmiksi.


Kova kilpailu lainamarkkinoilla


Internetin suosion myötä lainamarkkinat ovat kasvaneet huomattavasti viime vuosikymmeninä. Fyysiset pankkikonttorit kilpailevat nettipankkien ja palveluntarjoajien kanssa, jotka pystyvät käsittelemään lainahakemuksen nopeassa ajassa. Kilpailun kasvu on tarkoittanut sitä, että monet uudet lainanmyöntäjät ovat saapuneet lainamarkkinoille. Tämän takia lainaa etsiessä hakija saattaa törmätä useisiin tuntemattomiin lainantarjoajiin. Kuitenkaan syytä huoleen ei ole, kunhan lainanhakija tarkistaa, että lainanmyöntäjä on rekisteröitynä luotonantajarekisteriin, kuten suurin osa myöntäjistä on. Luotonantajarekisteriä valvoo Etelän Suomen Aluehallintovirasto, joka tarkkailee luotonantajia ja vertaislainavälittäjiä, jotta rekisterilakia noudatetaan luottoa tarjotessa. Myös Kilpailu- ja kuluttajaviraston toimiin kuuluu valvoa, kuluttajiin kohdistuvaa luotonantoa. Tämän takia ei ole syytä huoleen, kun lainaa otetaan rekisteröidyltä lainanmyöntäjältä.


Lainan korkosuojaus -miksi?


Esimerkiksi asuntolainaa otettaessa voidaan lukita koron kurssi ja suojautua kurssiheilunnalta. Näin lainanottaja voi olla varma, että laina ei muutu kalliimmaksi ajan myötä. Pankki ja lainanottaja päättävät lainalle sopivan kurssin, joka riippuu muun muassa laina-ajasta ja lainasummasta. Koronsuojaus on sitova, joten lainanottaja ei pysty vaikuttamaan korkoon enää sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tämän takia koronsuojaus saattaa olla hyvä ajatus. Markkinakurssi voi kuitenkin myös madaltua, jolloin korkosuojattu laina ei hyödy kurssiheilunnasta.


Morebankerissa priorisoimme halvimpia lainantarjoajia lainavertailussa, joten osa lainantarjoajistamme saattavat olla entuudestaan tuntemattomia tai vähemmän tunnettuja Suomen lainamarkkinoilla. Enemmistö suosittelemistamme lainanmyöntäjistä ovat kuitenkin joko suuria ulkomaalaisia pankkeja tai tunnetuimpien pankkien joukossa.


Pikavippi netistä vai laina pankista?


Jos lainaa haetaan pankista, tulee lainaprosessi olemaan suhteellisesti hyvin pitkä. Kun lainanhakija onnistuu tapaamaan pankkivirkailijan, tulee hakijan kertoa lainan käyttötarkoitus. Pankki tulee tarkastamaan hakijan taloudellisen tilanteen ja luomaan hakijalle luottoluokituksen. Jos pankki päättää myöntää hakijalle lainan, voi asiakirjojen täyttöön ja valmisteluun kulua vielä muutama päivä, ennen kuin lainatarjous voidaan allekirjoitetaan. Koko pankin lainanhakuprosessi on erittäin vanhanaikainen, joka ei ollenkaan hyödynnä nykyaikaisia digitaalisia mahdollisuuksia. Jos taas lainanhakija päättää hakea pikavippiä, voi hän samantien täyttää lainahakemuksen netissä.


Pikavippi pankista?


Pankista ei pysty ottamaan niin sanottua pikavippiä. Pikavippejä saa netistä ja lainoja pankista, kun halutaan lainata rahaa. Pikavippi on yleensä nopeammin tilillä kuin pankista otettu laina.


Pikavippi ilman vakuuksia


Yksi eduista, jota pankki ei pysty tarjoamaan on mahdollisuus ottaa laina ilman vakuuksia. Kun otetaan lainaa pankista, pankki vaatii vakuuden suuremmille lainasummille. Tämä tarkoittaa, että lainanottaja asettaa pantiksi omaisuuttaan, takaamaan lainan takaisinmaksun. Vakuudeksi käy useimmiten esimerkiksi auto tai kiinteistö, jonka pankki voi muuttaa helposti rahaksi, jos lainaa ei makseta takaisin. Vakuuden vaatiminen on yksi syy siihen miksi lainaprosessi pankissa on hidas ja verkkolainoja saa suhteellisen nopeasti. Pikavipin avulla voit päättää, mihin haluat käyttää lainan, sillä käyttötarkoitusta ei kysytä.


Suositut lainat


Pikavipit ovat tulleet erittäin suosituiksi, johon syynä voi olla kova kilpailu markkinoilla. Koska pikavippien tarjoajia on paljon, täytyy heidän pitää lainojen hinnat mahdollisimman matalina asiakkaiden saamiseksi. Tämän takia pikavippi on nykyään niin suosittu.


Mitä termejä sinun tulisi osata?


Lainatarjouksissa on aina paljon numeroita ja termejä, jotka on painettu pienellä tekstillä. Jos haluat löytää edullisimman lainan, on kuitenkin tärkeää ettet sivuuta näitä. Onneksi kaikki termit eivät kuitenkaan ole tärkeitä lainanhaun kannalta. On käytännössä mahdotonta löytää ilmainen pikavippi, mutta jos todellinen vuosikorko on tuttu lainanhakijalle on lainojen vertailu helpompaa. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustanukset vuoden ajalta. Todellinen vuosikorko kattaa suuren määrän eri kuluja, esimerkiksi:


- Avausmaksu


- Korko


- Koron korko


- Tilinhoitomaksu


- Jne.  


Lainanmyöntäjien tarkoituksena on tehdä tuottoa lainankuluilla. Monet lainanmyöntäjät käyttävät eri nimityksiä lainan kuluista, jonka takia aina ei ole helppoa vertailla yksittäisiä kuluja lainojen välillä. Tämän takia todellinen vuosikorko on hyvä vertailukriteeri, sillä luku on ilmoitettu prosentteina lainasummasta, joka pätee kaikille lainanmyöntäjille. Koska todellinen vuosikorko lasketaan koko vuodelle, lyhytaikaisten pikavippien kulujen ilmaiseminen vuositasolla on vähemmän käytännöllistä. Pikavippien laina-aika ei kata vuoden pituista aikaa, joten voi olla harhaanjohtavaa tulkita todellista vuosikorkoa, sillä korko tulee maksaa kokonaisuudessaan pikavipin laina-aikana.


Vertaa lainoja


Lainaa hakiessa on hyvä vertailla eri lainoja keskenään. Lainamarkkinoita tutkimalla etukäteen, lainanhankija voi säästää paljon rahaa. Perusteellisella vertailulla parhaan ja edullisimman lainan löytäminen on helpompaa. Voit vertailla lainoja meillä Morebankerissa.


Mikä Morebanker oikein on?


Morebanker ei itse tarjoa lainoja, vaan on itsenäinen vertailusivusto, joka auttaa lainanhakijoita löytämään edullisimman lainan. Vertailusivuston etu on se, että lainat on nähtävissä vierekkäin, minkä ansiosta kuluttaja voi helposti arvioida mikä laina on halvin ja sopii parhaiten kuluttajan tarpeisiin. Olemme myös hylänneet huonoimmat tarjoukset, jotka eivät ole kilpailukykyisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanhakija voi helposti vertailla parhaita ja halvimpia lainavaihtoehtoja.


Vaatimukset lainaa otettaessa


Pikavippejä on yleensä erittäin helppo hakea. Kuitenkin on muutamia vaatimuksia, jotka lainanhakijan on täytettävä, jotta lainahakemus tullaan hyväksymään.


- Lainanhakijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta


- Henkilöllisyys täytyy pystyä todistamaan verkkopankkitunnuksilla


- Lainanhakijalla tulee olla puhdas luottotietorekisteri


- Lainanhakijalla tulee olla vakaat tulot


Lainaa otettaessa, lainanhakijan täytyy olla 18-vuotias tai vanhempi, jotta lainasopimus voidaan tehdä lain mukaisesti. Jos lainanhakija on 18 - 25-vuotias, on hakijalla pienempi valikoima lainoja mistä valita. Jos lainanhakija on 18-vuotias ja etsii pikavippiä, on tarjonta hyvin rajattua. Tämä johtuu siitä, että jotkut lainantarjoajat eivät halua lainata rahaa näin nuorille. Monet 18-vuotiaat suorittavat vielä opintojaan tai ovat juuri muuttaneet pois kotoa, jolloin lainanhakijan tulot eivät ole vakaat. Tämä tarkoittaa sitä, että jotkut lainantarjoajat soveltavat tiukempaa luottopolitiikkaa nuorille, mutta ehtoja vähennetään kun hakijan ikä on vähintään 25 vuotta tai enemmän. Yli 25-vuotiaille lainaehdoissa ei ole enää ikärajoituksia.


Ikäraja 18-vuotta - miksi?


Lainanhakijan täytyy olla täyttänyt 18 vuotta, voidakseen ottaa lainaa. Tämä johtuu siitä, että lainanhakijan täytyy olla täysi-ikäinen ja olla vastuussa omasta taloudestaan. Muutamat lainanmyöntäjät lainaavat vain hakijoille jotka ovat yli 20- tai 25-vuotiaita. Vanhemmilla hakijoilla on enemmän kokemusta talouden hoitamisesta ja tuloista, jolloin hakijan taloudellinen tilanne todennäköisemmin vakaa.


Lainahakemus täytetään täysin digitaalisesti ja hakemuksen vahvistamiseen käytetään verkkopankkitunnuksia. Näin voidaan välttyä identiteettivarkauksilta, sillä verkkopankkitunnukset ovat henkilökohtaiset. Lainanhakija voi myös käyttää verkkopankkitunnuksia lainatajouksen allekirjoittamiseen, joka on paljon turvallisempi tapa kuin esimerkiksi vanhanaikainen allekirjoitus paperilla.


Kun verkkopankkitunnuksia käytetään, luotonantaja saa mahdollisuuden tutustua lainanhakijan viimeisimpiin raportoituihin tietoihin. Lainanhakijan täytyy olla kuitenkin valmis todistamaan omat palkkatulonsa viimeiseltä kolmelta kuukaudelta lainaa haettaessa, jos lainaa haetaan muualta kuin omasta pankista. Näiden tietojen perusteella lainanmyöntäjä voi luoda lainanhakijalle luottoluokituksen ja antaa luottoluokituksen perusteella hakijalle lainatarjouksen. ..notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot