MoreBanker
Näin teemme rahaa  

OmaLaina.fi

OmaLaina.fi on suomalainen palveluntarjoaja, joka käsittelee lainanhakijan lainahakemuksen välittömästi. Lainahakemus on täysin ilmainen, etkä sitoudu ottamaan lainaa hakemuksella. OmaLaina.fi on turvallinen, eikä vaadi vakuuksia lainanottajiltaan. Hakemalla lainaa OmaLaina.fi lainapalvelun kautta saat useita lainatarjouksia yhdellä lainatarjouksella. 

Lainasumma 100 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.19-20%
Vasteaika Vastaus heti
Alder 18 år
Sollzinssatz 6,25 %
30 Pankkia Yhdellä Lainahakemuksella Lainapäätös Heti Edullinen Laina
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta - Nimelliskorko: 5,0 % ; Todellinen vuosikorko: 6,25 % Kuukausierä 193,71 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 11623 €

Tietoa yrityksestä 

OmaLaina.fi on täysin Suomalainen lainapalvelu netissä, joka vertailee lainat lainanhakijan puolesta. OmaLainalla on 30 eri netissä toimivaa pankkia yhteistyökumppaneinaan, joten voit olla varma, että löydät etsimäsi lainan. OmaLaina ei siis itse lainaa rahaa lainanhakijoilleen vaan auttaa lainanhakijoita saamaan parhaimman lainatarjouksen. Saat siis vastauksen usealta eri lainapalvelulta vain yhdellä hakemuksella kun haet lainaa OmaLainalta. OmaLaina käsittelee hakemuksesi välittömästi ja rahat saat tilillesi vielä saman päivän aikana. 

Oma

Lainan haku 

Lainaa OmaLainasta voi hakea kunhan lainanhakija on täysi-ikäinen, omistaa suomalaisen pankkitilin ja on Suomen kansalainen. Myös eläkeiläinen voi hakea lainaa OmaLaina.fi lainapalvelusta sekä työtön riippuen työttömän tuloista. Luottotiedottomille OmaLaina ei kuitenkaan myönnä lainaa. Sivustoltamme ei löydy lainoja henkilöille, jotka ovat saaneet maksuhäiriömerkinnän, sillä emme suosittele ottamaan lainaa jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi