MoreBanker.FI

OmaLaina.fi


OmaLaina.fi on suomalainen palveluntarjoaja, joka käsittelee lainanhakijan lainahakemuksen välittömästi. Lainahakemus on täysin ilmainen, etkä sitoudu ottamaan lainaa hakemuksella. OmaLaina.fi on turvallinen, eikä vaadi vakuuksia lainanottajiltaan. Hakemalla lainaa OmaLaina.fi lainapalvelun kautta saat useita lainatarjouksia yhdellä lainatarjouksella. 

Tietoa yrityksestä 

OmaLaina.fi on täysin Suomalainen lainapalvelu netissä, joka vertailee lainat lainanhakijan puolesta. OmaLainalla on 30 eri netissä toimivaa pankkia yhteistyökumppaneinaan, joten voit olla varma, että löydät etsimäsi lainan. OmaLaina ei siis itse lainaa rahaa lainanhakijoilleen vaan auttaa lainanhakijoita saamaan parhaimman lainatarjouksen. Saat siis vastauksen usealta eri lainapalvelulta vain yhdellä hakemuksella kun haet lainaa OmaLainalta. OmaLaina käsittelee hakemuksesi välittömästi ja rahat saat tilillesi vielä saman päivän aikana. 

Lainan haku 

Lainaa OmaLainasta voi hakea kunhan lainanhakija on täysi-ikäinen, omistaa suomalaisen pankkitilin ja on Suomen kansalainen. Myös eläkeiläinen voi hakea lainaa OmaLaina.fi lainapalvelusta sekä työtön riippuen työttömän tuloista. Luottotiedottomille OmaLaina ei kuitenkaan myönnä lainaa. Sivustoltamme ei löydy lainoja henkilöille, jotka ovat saaneet maksuhäiriömerkinnän, sillä emme suosittele ottamaan lainaa jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. 

notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi