MoreBanker.FI

Kulutusluotto

Jos haluat päättää vapaasti lainan käyttötarkoituksen, kulutusluotto on laina juuri sinulle

- - Kiinnostaako kulutusluotto? Lue lisää täältä - -Paljon 100 000 euron kulutusluotto maksaa? Lainan hinta riippuu lainan koosta ja lainanottajan taloudellisesta tilanteesta. Kulutusluottoja käytetään useasti tarpeisiin, jotka vaativat pikaista rahoitusta. Kulutusluoton suuruus vaihtelee paljon ja yleisimmin ne ovat paljon pienempiä kuin 100 000 euroa. Jos esimerkiksi haluat ottaa lainan uutta asuntoa varten, suosittelemme ottamaan yhteyttä pankkiisi.


Mikä kulutusluotto on? Kulutusluotto on helppo laina, jossa kaikki asiakirjat voidaan käsitellä verkossa eikä lainan käyttötarkoitusta ole erikseen määritelty. Saat koko kulutusluoton tilillesi mutta sinun ei tarvitse selventää mihin haluat lainan käyttää. Netistä otettava kuluttajalaina on paljon nopeampi kuin vanhanaikainen pankkilaina. Voit välttää mutkikkaan hakuprosessin, joka saattaa kestää useita viikkoja, ja saada rahat tilillesi nopeasti nettilainan avulla. Tämän takia kulutusluotto on hyvä kattamaan äkillisiä kustannuksia ja akuutteja tarpeita, jotta ne voidaan korjata ennen tilanteen pahenemista.  


Mitä eroa on pikalainalla ja kulutuluotolla? Kulutusluoton ja pikalainan ero on pohjimiltaan lainansumma eli lainan koko. Pikalaina on pienempi laina, tyypillisesti alle 1000 euroa. Kulutusluotto on taas tyypillisesti yli 1000 euron laina.


Mikä on kulutusluoton korko? Hyvillä luottotiedoilla useimpien kulutuslainojen todellinen vuosikorko on suhteellisen matala. Tämäkin riippuu kuitenkin mikä on kulutusluoton määrä ja lainan takaisinmaksu aika. Jos sinulla on hyvä taloudellinen tilanne ja sinulla on varaa maksaa takaisin nopeasti, saatat hyvinkin saada kulutusluoton edullisesti tilillesi. Kulutusluotto myönnetään ilman vakuuksia, joka vaikuttaa myös lainan korkoon sillä lainanmyöntäjät ottavat suuremman riskin lainatessaan. Luoton korkoa ei pystytä kuitenkaan tarkalleen määrittämään ennen kuin olet hakenut lainaa.


Voinko saada kulutusluoton? Itse hakuprosessi on erittäin helppo ja yksinkertainen, sillä se tapahtuu kokonaisuudessaan netissä. On kuitenkin muutamia vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä jotta voit ottaa kulutusluottoa:  • Sinun on oltava 18-vuotias

  • Sinulla tulee olla nettipankkitunnukset, jotta voit vahvistaa henkilöllisyytesi

  • Luottotietosi tulee olla puhtaat

  • Vakaat tulot edistävät lainanhakuasi


Jotta voit hakea lainaa tulee sinun olla täysi-ikäinen, jotta voit allekirjoittaa lain edessä sitovan lainasopimuksen. Suurin osa 18-19 vuotiaista ovat kuitenkin suorittamassa opintojaan tai heillä on suhteellisen matalat tulot, jolloin rahoitusyritykset ottavat korkeamman riskin lainatessaan. Tämän takia tälle ikäluokalle on tarjolla ainoastaan rajallinen määrä lainoja. 20-25-vuotiaille nuorille ei enää noudateta näin tiukkaa lainauspolitiikkaa. Heille on siis helpompaa hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia.


Jos sinulla on aiemmin ollut vaikeuksia maksuaikojen noudattamisessa ja olet ehkä menettänyt luottotietosi. Monet luotonantajat vaativat, että lainanhakijoilla on puhtaat luottotiedot. Ei tietenkään ole mukavaa menettää luottotietoja mutta on muutama asia mitä voit vielä tehdä. Maksamalla velan takaisin, joka johti maksuhäiriömerkintään voi lyhentään merkinnän poistumisaikaa. Emme myöskään suosittele etsimään uutta lainaa, ennen kuin luottotietosi ovat kunnossa. Tämän takia Morebankerissa emme tarjoa lainaa luottotiedottomille.


Mikä on Kulutusluotto? Kulutusluotto on laaja käsite erilaisille lainoille, jotka yleensä otetaan kulutus käyttöön. Se voi olla esimerkiksi lainaa uutta puhelinta tai häämatkaa varten. Sinulle on mahdollista ottaa kulutusluottoa pankista tai lainayrityksestä, jossa lainaat rahaa verkon välityksellä. Jos otat kulutusluoton netissä, tämä laina on erittäin nopeaa. Dokumenttien lähettäminen onnistuu tällöin täysin sähköisesti kuin loputkin lainanhakuprosessista. Vakuudettomien kulutusluottojen maksu tapahtuu yleensä vielä saman päivän aikana lainasopimuksen hyväksynnästä. Kulutusluotto on siis helppo tapa hakea lainaa kulutuskäyttöön ja et tarvitse vakuuksia tai takaajia.


Kulutus- vai pikalaina? Vastaus tähän kysymykseen riippuu riitä, kuinka paljon sinun on lainattava ja kuinka nopeasti voit maksaa lainan takaisin. Voit ottaa kulutuslainan, jos haluat lainata suuremman summan ja käyttää enemmän aikaa lainan takaisin maksamiseen. Jos haluat hakea lainaa pienemmälle lainasummalle, jonka haluat maksaa nopeasti takaisin, sopivaa kulutusluottoa ei välttämättä ole tällöin tarjolla. Paras vaihtoehtosi lainaamiselle on tällöin pikalaina.


Kuinka löydän parhaan kulutusluoton? Löydät parhaan kulutusluoton vertailemalla eri lainoja tutkimalla lainamarkkinoita. Kun vertaat lainoja, varmista että et maksa liian paljon lainasta. Joten termistön ja markkinoiden tunteminen on paras ratkaisu, kun haluat edullisen luoton. Näin varmistat että maksut ja palkkiot pysyvät suhteellinen matalina lainalle, jonka haluat ottaa.


Jos sinulla on vakaa taloudellinen tilanne, tämä parantaa myös mahdollisuuttasi saada edullista kulutusluottoa. Palveluntarjoajien silmissä olet tällöin luotettava takaisinmaksaja. Jos sinulla on yhteistalous puolisosi kanssa, mahdollisuutesi edulliselle luotolle ovat edellistäkin paremmat.


Mitä kulutusluotto vaatii? Kulutuslainaa otettaessa sinun tulee täyttää muutamia vaatimuksia. Sinun on oltava 18-vuotias voidaksesi allekirjoittaa lainasopimuksen. Sinulla on oltava verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten sekä suomalainen pankkitilli, jolle luotonantaja voi siirtää rahat lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän, et voi ottaa kulutusluottoa. 


Tärkeää tietää kun valitset lainaa Kulutusluoton ottamiseen ei yleensä vaadita vakuuksia tai takaajia, joten lainan tarjoaja ottaa suuremman riskin lainatessaan rahaa sinulle. Tämän takia lainan korot ja kulut ovat yleensä korkeammat kuin vakuutetuilla lainoilla. Kun otat kulutusluoton on tärkeää siis pitää silmällä lainan korkoja ja kuluja. Tärkein termi on kuitenkin lainan todellinen vuosikorko. Vuosikorko tarkoittaa lainan kokonaiskustannuksia vuositasolla, eli paljon tulet maksamaan lainasta kuluja vuodessa. Voit löytää vuosikoron helposti lainoista Morebankerissa. Todellinen vuosikorko on myös kätevä lainojen vertailussa keskenään. Vuosikorko sisältää muun muassa seuraavia kertaluonteisia kustannuksia ja maksuja:  • Avausmaksu

  • Rekisteröintimaksu

  • Tilinhoitomaksu

  • Jne.


Tämän takia vuosikorkoa on tärkeä tutkia, kun otat lainaa, jonka takaisinmaksuaika on pidempi. Todellinen vuosikorko on monien pienien kustannusten ja korkojen yhteenlaskettu summa, jonka avulla on helppo vertailla eri lainan tarjoajien tarjouksia ja nähdä, mitä lanaaminen todella maksaa.


Vaikka kulutusluottoa tarjotaan matalalla korolla, lainan ottamiseen saattaa silti liittyä korkeita kustannuksia. Vertailemalla vuosikorkoja löydät lainan, joka sopi hyvin tilanteeseesi. Kun haet kulutusluottoa ilmoitettu korko on kiinteäkorko, joka on mukautettu laina-ajan, lainasumman ja muiden kriteereiden perusteella. Palveluntarjoajat ottavat huomioon eri kriteereitä tehdessään luottoluokitusta asiakkaistaan. Tämän takia voi olla hyödyllistä hakea lainaa usealta eri lainantarjoajalta ja vertailla sinulle räätälöityjä lainatarjouksia keskenään.


Mikä kulutusluotto valita? Jotta kulutusluoton löytäminen olisi sinulle helppoa, olemme laatineet yleiskatsauksen parhaista luotontarjoajista. Olemme luoneet tämän sillä tehtävämme on antaa kuluttajille yleiskuva Suomen edullisimmist lainoista ja tehdä vertailusta entistäkin helpompaa.


Mitä eroa on kulutuslainoilla ja tililuotolla? Tililuotto on limiittiluotto, joka on usein liitetty palkkasummaan. Tililuoton eli limiitin avulla sinulla on mahdollisuus nostaa ja käyttää enemmän rahaa kuin tililläsi todella on. Kun tilisi menee negatiiviseksi, maksat korkoa summalle, jonka olet käyttänyt tililuotostasi. Maksat siis korkoa vain ja ainoastaan siitä summasta minkä käytät luottorajasta. Tililuoton hyvä puoli on se, että sinulla on aina mahdollisuus nostaa luottoa, kun tarvetta ilmenee. Tililuoton tai limiitin avulla voit luoda liikkumavaraa talouteesi. Limiitti voi kuitenkin olla kallis vaihtoehto, jos tilisi päätyy useasti negatiivisille luvuille. Toisin kuin tililuotto, kulutusluotto on eräänlainen laina. Kulutuslaina antaa suuren vapauden ja joustavuuden siinä mielessä, että lainaa ei ole otettu mihinkään tiettyyn käyttötarkoitukseen, tai sitä ei ainakaan tarvitse ilmoittaa luotonantajalle. Kun otat kulutuslainan, saat kerralla suuremman summan tilillesi, jonka voit käyttää silloin kun haluat ja mihin haluat. Luotto maksetaan erissä sovitun laina-ajan. Lainan kuukausierien välillä voi kuitenkin olla eroja.


Mistä löytyy paras laina? Morebankerissa voit vertailla kulutusluottojen kuluja ja korkoja aina muutamasta sadasta eurosta 70 000 euroon saakka. Morebanker ei itse tarjoa lainoja, vaan kilpailuttaa lainanantajat puolestasi. Voit siis luoda yleiskuvan tämän hetkisistä lainamarkkinoista Morebanker:issa. Lainamarkkinat ovat kuitenkin monimutkainen asia, joten Morebanker voi auttaa luomaan yleiskuvan eri vaihtoehdoista, joita sinulla on. Kun otat kulutuslainan ei sinulta tulla kysymään mihin aiot rahat käyttää. Voit siis itse hallita ja päättää milloin ja mihin lainan aiot käyttää. Jos tarvitset lainaa vain lyhyeksi aikaa, suosittelemaan lukemaan myös pikalainoista ja pikavipeistä. Näillä lainatyypeillä on yleisesti kulutusluottoa lyhyempi laina-aika.


 


 


 


 notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot