MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Rahalaitos

Rahalaitos on lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa 25 eri lainanmyöntäjää puolestasi. Rahalaitos on lähettänyt jo satojatuhansia lainahakemuksia vuodesta 2011 asti asiakkailleen. Rahalaitoksen avulla voit lainata 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka! Laina-aika Rahalaitoksen kautta lainatessa on yhdestä vuodesta 15 vuoteen saakka. Ikäraja palvelulle on 20 vuotta ja palvelun käyttö on täysin ilmaista. Rahalaitoksen avulla myös lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Lainasumma 500 - 70.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.5-20%
Vasteaika 5 minuuttia
Alder 20 år
Sollzinssatz 8,03 %
Kilpailuta 25 eri luotonantajaa Edullinen laina netistä Vastaus nopeasti
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 15.000 € Laina-aika: 120 kuukautta - Nimelliskorko: 7,75 % ; Todellinen vuosikorko: 8,03 % Kuukausierä 180 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 25414 €

Tietoa Rahalaitoksesta 

Rahalaitoksen taustalla on Eone Oy, joka on täysin suomalainen media-alan yritys, jonka tavoitteena on yhdistää kuluttajat ja lainaajat. Kyseessä ei kuitenkaan ole ainoastaan rahoitusalan yritys, vaan Eone Oy tarjoaa myös hintavertailusivustoja matkailuun ja kodintekniikkaan saralla. Eone Oy on perustettu vuonna 2001 ja on ansainnut arvostetut AAA-luottoluokituksen. Kyseessä on siis erittäin luotettava ja kokeut yritys. Rahalaitoksen liikeidea on kilpailuttaa lainatarjouksesi puolestasi, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Yhdellä lainatarjouksella saat useita eri lainatarjouksia Rahalaitoksen yhteistyökumppaneilta. 

Rahalaitos

Lainaa Rahalaitokselta 

Rahalaitos itse ei myönnä lainoja, vaan se kilpailuttaa lainat puolestasi. Kun täytät yhden lainahakemuksen, saat vastauksen 25 eri pankilta ja luotontarjoajalta, jotka tekevät yhteistyötä rahalaitoksen kanssa. Lainan hakeminen on siis helppoa ja nopeaa. Kun olet saanut useita eri lainatarjouksia on edullisen ja kannattavan lainan valitseminen helppoa. Pelkkä lainatarjouksen saaminen ei kuitenkaan vielä ole sitova tekijä. Voit siis hakea lainaa ja päättää myöhemmin haluatko allekirjoittaa jonkun lainatarjouksista. Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa 500 - 70 000 euron väliltä. Laina-ajan lainallesi voit valita vuoden ja viidentoista vuoden väliltä. Voit tarkistaa sivustoltamme korkotason Rahalaitoksen lainoille, mutta tarkemman tiedon lainan koroista ja kuluista saat vasta hakemalla lainaa. 

Ehdot lainaamiselle

Jotta voit hakea lainaa Rahalaitoksen kautta, tulee sinun olla 20-vuotias tai vanhempi. Muita vaatimuksia ovat suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot ja nettipankkitunnukset lainan allekirjoittamiseen. 

 

 

 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi