MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Limiitti.fi

Limiitti.fi tai tunnetummin SaldoLimiitti on netissä toimiva luotonantoyritys. Joustoluottoa Limiitti.fi:stä voi hakea 100 eurosta aina 2000 euroon saakka. Uusille asiakkaile Limiitti.fi tarjoaa normaalisti ensilainaa, joka on nostokuluton 1000 euroon saakka. Lainaa Limiitti.fi myöntää 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on suomalainen pankkitili ja maksutiedot kunnossa. 

Lainasumma 100 - 2.000 €
Laina-aika 3 - 33 kk
Korko 0-19.9%
Vasteaika vastaus heti
Alder 18 år
Sollzinssatz 29,6 %
Rahat heti tilille Nopea lainahakemus Edullinen laina
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 2.000 € Laina-aika: 12 kuukautta Nimelliskorko Nimelliskorko: 19,9 % ; Todellinen vuosikorko: 29,6 % Kuukausierä 99 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: 295 € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 2295 €

Tietoa Limiitistä

Limiitti.fi on Suomalainen lainapalvelu, joka on ollut avuksi jo 300 000 suomalaiselle. Tact Finance on suomalainen yritys joka toimii Limiitti.fi- lainapalvelun taustalla. Muita Tact Financen palveluita on esimerkiksi myös meidän sivuiltamme löytyvä Saldo.com. Limiitti.fi avulla voit hakea lainaa 100 eurosta 2000 euroon saakka, 3 - 30 kuukauden maksuajalla.

Saldo limitti

Lainatuote

Limiitin lainatuote on jatkuva tililuotto jota Limiitti.fi myöntää 500 euron tai 2000 euron luottorajalla. Voit siis tehdä nostoja tililuotolla vapaasti aina luottorajasi puitteissa, nosto maksetaan asiakkaan tilille aivan kuten perinteinen laina. Kulut tililuotolle kertyvät vain siitä summasta minkä nostat käyttöösi. Rahat siirtyvät tilillesi vain muutamassa minuutissa. Ensimmäinen tilinosto voidaan maksaa tilille kun lainahakemus on täytetty ja olet saanut lainapäätöksen. Takaisinmaksu voidaan suorittaa sen mukaan mikä sopii asiakkaalle parhaiten, joko kuukausi erissä tai kaikki kerralla. Limiitti.fi ei vaadi takausta tai vakuuksia lainaamalleen rahalleen. 2000 euron lainan ottaminen lainapalvelusta on helppoa kun etsit rahaa joka on vapaassa käytössäsi. Lainahakemuksen täyttäminen hoituu nopeasti ja vastauksen saat hakemukselle miltein heti. Pelkkä hakeminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmaista.

Ensimmäninen nosto

Kun otat lainaa ensimmäistä kertaa limiitti.fi lainapalvelusta, ensimmäinen nostosi (alle 1000 euroa) on täysin ilman nostokuluja. Tässäkin tapauksessa laina maksetaan asiakkaan tilille nopeasti, eli saat rahat tilillesi miltein heti lainatarjouksen hyväksynnäin jälkeen.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi