MoreBanker
Näin teemme rahaa  
Mark Andersen
22. syyskuuta, 2022

Kuinka löydät parhaan pikalainan?


Tutki vaihtoehtosi huolellisesti ennen kuin lainaat

Lainan ottoon valmistautuminen on erittäin tärkeää, jos haluat matalan koron kulutusluotollesi. On myös tärkeää, että olet tutkinut kaikki vaihtoehtosi, mitä eri lainan muotoihin tulee. Usein pankkilaina on se edullisin vaihtoehto, mutta tämäkään ei ole itsestään selvyys. Et voi myöskään olla varma siitä, mikä pankeista tarjoaa parhaimman koron, joten voi olla, että oma pankkisikaan ei ole se paras vaihtoehto. Jos harkitset pikalainan ottamista, on sinulla entistä enemmän syitä olla perusteellinen lainavertailussa, koska koroissa voi olla isojakin eroja. Pikalainat ovat tulleet tunnetuksi niiden korkeista kuluista ja koroista ja osa pikalainoista ovatkin kalliita ja huonoja vaihtoehtoja lainalle. Suomen markkinoilta voit kuitenkin löytää edullisia pikalainoja. Voi olla jopa, että löydät netistä lainan, jonka korko on matalampi kuin pankkilainalla. On siis todella hyvä idea vertailla lainoja ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Internetistä voi olla iso apu tässä tilanteessa sillä eri tarjousten vertailu ei edes vie kauaa – ja voit säästää paljon rahaa.

Keskustele lainanantajasi kanssa

On suositeltavaa, että otat yhteyttä lainantarjoajaan, jos sinulla on kysymyksiä, joihin et ole vielä löytänyt vastausta. On hyvä idea ottaa yhteyttä siinä vaiheessa, kun olet löytänyt useamman mielenkiintoisen vaihtoehdon. Jos olet saanut lainatarjouksen jo yhdeltä lainapalvelulta, voit neuvotella paremmista koroista toisen palvelun kanssa ja näin kilpailuttaa lainasi. Parhaimmillaan saat paremman tarjouksen ja pahimmillaan tarjous pysyy samana. Sinulla ei ole siis mitään menetettävää. Monet ovat iloisesti yllättyneet, kun ovat ottaneet puheeksi lainan kulut ja korot lainanantajan kanssa.

Kuinka löydät parhaan pikalainan__.jpg

Noudata lainasopimustasi

On tärkeää valmistautua ja on myös tärkeää, että tutustut lainaehtoihin. Saatat helposti joutua maksamaan lisäkustannuksia, jos et noudata lainasopimustasi, eikä tässä tilanteessa matalasta korostakaan ole apua. Todennäköisesti haluat saada edullisen lainan, vertailemalla lainan korkoja. Tämä on kuitenkin turhaa työtä, jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin, koska silloin lainasta tullaan perimään lisäkuluja. Tämän takia on tärkeää että suunnittelet lainan oton huolellisesti ja noudatat lainasopimustasi

Kuinka löydät parhaan pikalainan.jpg

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi