MoreBanker
Näin teemme rahaa  
Mark Andersen
22. syyskuuta, 2022

katso sivustoltamme kaikki lainapalvelut lainojen yhdistämiseen


Mikä olikaan järjestelylaina

Jotta voisit paremmin ymmärtää lainojen yhdistämisen tarkoituksen ja hyödyt, sinun tulisi tietää mikä järjestelylaina todella on. Yksinkertaisuudessaan lainojen yhdistämine on laina vaihtoehto, joka tarjoaa apua aiempien lainojen takaisinmaksuun. Esimerkki tästä on tilanne jossa, henkilöllä on kolme aiempaa pientä lainaa, joiden takasin maksuun hän ottaa neljännen lainan, jonka suuruus on aiempien kolmen lainan yhteenlaskettu takaisinmaksettava summa.

Mikä olikaan järjestelylaina.jpg

Seuraavissa tilanteissa, järjestelylaina saattaa olla hyvä ajatus

Aivan kuten muidenkin lainojen kohdalla, on joitakin kriteereitä sille, milloin kyseinen laina kannattaa. Tämä onkin hyvä syys sille, miksi kannattaa ensin tutustua lainojen yhdistämiseen ennen kuin ota lainaa.
Ensinnäkin yhdistelylaina on todella kannattava, jos sinulle on hankalaa pysyä useiden eri lainojen kulujen ja takaisinmaksujen perässä. Yhdistelylainalla sinun tarvitsee ainoastaan huolehtia yksistä kuluista ja koroista.  Muita syitä ottaa järjestelylaina on esimerkiksi se että, yleensä suuremman lainan kulut ja korot ovat pienemmät kokonaisuudessaan kuin usean pienemmän lainan. Jotta voisit laskea lainan todellisen hyödyn, on kannattavaa aloittaa budjetoinnista. Näin voit nopeasti luoda pikakuvan tämän hetkisestä tilanteestasi ja nähdä kuinka suuri kuukausittainen takaisinmaksusumma on sinun tilanteessasi järkevä. Näin voit saada maksimi hyödyn uudesta lainastasi.  Sinun kannattaa miettiä näitä asioita ennen kuin otat lainaa lainojen yhdistämiseen. Kannattaa myös miettiä mikä on päällimmäinen syysi ottaa lainaa yhdistämiseen. Onko se parempi hallinta velanmaksusta vai hyöty matalammista kuluista.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi