MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Zmarta

Zmarta kuuluu Suomen johtaviin lainantarjoajiin ja omaa alalla jo 20 vuoden kokemuksen. Zmarta vertailee ja välittää yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjä lainoja, joten voit olla varma valinnastasi. 

Lainasumma 1.000 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.99-20%
Vasteaika Saman päivän aikana
Alder 20 år
Sollzinssatz 9,92 %
Ilmainen lainan kilpailutus 25 pankkia yhdellä lainahakemuksella säästä aikaa ja rahaa
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta Perustamiskustannukset prosentteina: 49 - Nimelliskorko: 9,5 % ; Todellinen vuosikorko: 9,92 % Kuukausierä 104 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 18796 €

Tietoa yrityksestä 

Zmarta on lainapalvelu, joka on osa Zmarta -group konsernia joka toimii kansainvälisesti. Toimintaa yrityksellä on Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Zmarta -group on toiminut rahoitusalalla jo 10 vuotta, eli omaa laajan kokemuksen mitä tulee kuluttajalainoihin. Toiselta nimeltään Zmarta on Freedomrahoitus ja joillekkin asiakkaille ehkä tutumpi tällä nimellä.  Zmarta -group/Freedomrahoitus on menetyksekäs alallaan ja omistaa kansainvälisen sijoitusyhtiön H.I.G. Europe:n. Zmartan toimintaan kuuluu kilpailuttaa lainat asiakkaiden puolesta ja helpottaa lainan haku prosessia. Zmarta itse ei siis myönnä lainaa, vaan helpottaa edullisen lainan löytymistä. 

Zmarta

Zmarta laina  

Kun haet lainaa Zmartan avulla, lainasumman voit valita 1000 ja 60 000 euron väliltä. Laina-ajan eli lainan maturiteetin pystyt päättämään itse 12kk - 180 kk väliltä, eli yhdestä vuodesta viiteentoista vuoteen saakka. Zmarta itse ei lainoja tarjoa, vaan kilpailuttaa eri lainantarjoajien lainat puolestasi. Zmarta tekee tiivistä yhteistyötä noin 25 eri pankin kanssa ja näin mahdollistaa kilpailukykyisen lainan löytymisen. Ikäraja lainan hakuun on 20-vuotta. Lainanhakijan tulee kuitenkin huomioida se, että jotkut lainantarjoajista vaativat korkeampaa ikää lainojen myöntämiseen. Kaikki Zmartan kautta haettavat lainat ovat kuitenkin vakuudettomia eikä takaajia tarvita niiden ottamiseen. Zmartan käyttö on myös täysin ilmaista, eli lainatarjouksen hankkiminen ei maksa sinulle mitään, etkä sitoudu mihinkään ennen lainatarjouksen allekirjoittamista. 

Asiakaspalvelu 

Zmartan sivuilta löydät vastauksen useaan kysymykseen, joka saattaa sinua vielä mietityttää. Yritys on laatinut laajan luotteleon kysymyksistä, joita asiakkailla saattaa olla lainaahakiessa. Kuitenkin jos vastausta sivustolta ei löydy on Zmartan oma asiakaspalvelu myös helposti tavoitettavissa. Zmartan omilla sivuilla on mahdollisuus ottaa yhteyttä asiakaspalveluun chatin välityksellä ja vastauksen saat pikaisesti kysymyksen lähettämisen jälkeen. Voit myös jättää viestin Zmartalle asiakaspalvelu sivun alakulmassa, jolloin sinuun tullaan ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Kolmas vaihtoehto on soittaa Zmartan asiakaspalveluun, jolloin asiakaspalvelu on auki arkisin 8 - 19

 

 

 

 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi