MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Vippi.fi

Vippi.fi on suomalainen lainapalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2006 alkaen. Vippi.fi on Suomen suosituin vippipalvelu lainanottajille. Vippi.fi tarjoaa asiakkailleen niin pikavippejä, joustoluottoja kuin kulutusluottojakin, joiden suurin eroavaisuus on lainasumma ja lainaehdot. MySaldo on Vippi.fi:n aplkaatio, jonka avulla lainanottaja voi kätevästi tarkastaa lainaa koskevat ehdot, ja esimerkiksi joustoluoton luottovaran ja kuinka paljon luottoa asiakas voi vielä nostaa kyseisessä kuussa. 

Lainasumma 300 - 2.000 €
Laina-aika 4 - 36 kk
Korko 13.9-19.9%
Vasteaika vastaus heti
Alder 18 år
Sollzinssatz 27.9 %
Suosituin vippi Lisälainaa tarvittaessa Ilmainen hakemus joustoluotto
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 500 € Laina-aika: 4 kuukautta Nimelliskorko Nimelliskorko: 19.9 % ; Todellinen vuosikorko: 27.9 % Kuukausierä 199 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: 296 € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 796 €

Vippi.fi tarjoaa asiakkailleen kolmea eri lainatuotetta, pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Näiden eri lainatuotteiden eroavaisuuksista voit lukea lisää tältä sivustolta, jossa kerromme tärkeimmät tiedot näistä eri lainatuotteista. Yhteistä näillä kaikilla lainamuodoilla on se, että laina on vakuudeton netistä otettava nettilaina.  

Vippi

Vippiluotto

Tarjottava vippi on suurudeltaan 300 - 500 euroa, ja laina-aika vipille on neljä kuukautta. Kyseessä on siis pienehkö laina, jonka laina-aika on suhteellisen lyhyt. Sillä kyseessä on vippiluotto tarkoittaa tämä sitä, että lainanottajan ei tarvitse nostaa kaikkea lainaa kerrallaan. Lainanottaja voi nostaa lainaa luottosumman rajoissa 45 päivän aikana ja maksaa luoton takaisin neljässä erässä vain siitä summasta, jonka hän on nostanut. Pienin aloitusnosto on 300 euroa, joka tarkoittaa sitä että lainanottaja voi tässä tapauksessa nostaa loput luotosta myöhemmin. Vippiluotto on siis apu arjen pieniin tarpeisiin, jotka eivät kaipaa suurta rahoitusta. 

Joustoluotto

Vippi.fi tarjoaa joustoluottoa 2000 euroon saakka, joka antaa lainanottajalle mahdollisuuden nostaa luottoa 2000 € luottorajan puitteissa. Joustoluottoa ei siis tarvitse nostaa heti tilille kokonaisuudessaa, vaan voit tehdä 100 - 2000 euron suuruisen ensinoston, jonka jälkeen voit nostaa luottoa tarpeesi mukaan. Kun haet Vippi.fi palvelusta joustoluottoa, täytät lainahakemukseen halutun ensinoston summan, jonka jälkeen täytät henkilökohtaiset tietosti ja saat lainatarjouksen pian tilillesi. Joustolaina tulee siis käyttöösi yhellä yksinkertaisella hakemuksella. Joustolainalle et tarvitse myöskään vakuutta tai takaajaa.

Kulutusluotto: 

Tarjottava kulutusluotto Vippi.fi sivustolla on 1000 - 10 000 euron suuruinen laina. Kyseessä on kertalaina, joka nostetaan kerralla tilille kokonaisuudessaan. Voit hakea kulutusluottoa aina 500 euron tarkuudella, ja lainan hakemiseen kuluu vain muutama minuutti palvelussa. Vippi.fi sivustolla on sanottu, että lainahakemuksen hyväksynnän jälkeen saat rahat tilillesi jo viidessä minuutissa, lukuunottamatta klo 23 - 07 välistä aikaa. Lainan nimelliskorko on 13,99% - 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,3% - 29,5%. Lainan hoitokulut ovat 0,01% päivässä. ja vuodessa korkeintaan 150 euroa.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi