MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Sambla

Sambla fi on suomalainen rahoitusalan sivusto, jonka avulla lainanhakija voi saada edullisempaa lainaa. Samblan kautta saat vain yhdellä lainahakemuksella useita eri lainatarjouksia, joista valitset sen mieluisimman. Samblan ovat 22 eri rahoitusalan yritystä, joita Sambla kilpailuttaa ja takaa laajan valikoiman lainoista.

Lainasumma 500 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.9-20%
Vasteaika Heti
Alder 18 år
Sollzinssatz 8,30 %
Lainapäätös nopeasti Edullinen laina Lainaa netistä
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 25.000 € Laina-aika: 10 kuukautta Nimelliskorko Nimelliskorko: 8 % ; Todellinen vuosikorko: 8,30 % Kuukausierä 303 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: 11398 € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 36 398 €

Sambla

Sambla on omien sanojensa mukaan uuden sukupolven lainanvälittäjä, jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen lainan. Sambla on perustettu vuonna 2014 Ruotsissa ja tällä hetkellä sillä on toimistoja Helsingissä, Tukholmassa, Lundissa sekä Oslossa. Kyseessä on siis pohjoismainen rahoitusalan yritys joka on auttanut jo 140 000 asiakasta saamaan edullisempaa lainaa. Sambla onkin hyvin arvostettu sekä luotettu lainanvälittäjä, jonka arvosteluja voit lukea esimerkiski trustpilot palvelusta. Samblan sivustolta löytyy kattavasti tietoa siitä, kuinka voi hakea lainaa ja paljon esimerkiksi Sambla kokemuksia.

Sambla

Samblan lainanhaku sujuu seuraavasti:

  • Valitse ensin lainasumma ja täytä lainahakemus pankkitunnuksia käyttäen
  • 24 tunnin sisällä saat lainatarjouksia eri pankeilta ja sinulle selviää mistä voit saada lainaa edullisimmin
  • Seuraavaksi sinun tulee päättää mikä lainatarjouksista on juuri sinulle paras suorittamalla lainavertailu
  • Kun olet löytänyt parhaimman lainan, tulee sinun hyväksylä ainoastaan se lainatarjous
  • Rahat siirtyvät tilille muutamassa päivässä riippuen lainantarjoajasta

Lainasumma on 500 euron ja 60000 euron väliltä valittavissa ja laina-aika 1 -15 vuotta. Voit siis valita lainalle laina-ajan 1 - 15 vuotta välitä. Lainoille on todellinen vuosikorko 4. 9 - 38% ja nimelliskorko 4.9 - 30%. Riippuu kuitenkin lainapalvelusta kuinka korkea todellinen vuosikorko tulee olemaan lainallesi, ja tottakai lainalle asetetuista kriteereistä. Ikäraja lainaamiselle Suomessa vähintään on 18 vuotta, joka on myös lainaamis ehto Samblan kautta. Ikäraja 18 vuotta täytyy siis täyttyä ennen kuin voit edes aloittaa täyttämään lainahakemusta. Lue lisää Sambla sivuilta mitä eri lainat vaativat ja tutustu lisää Samblaan. Sivustolta löytyy esimerkiksi vastakset usein kysyttyä kysymyksiin. 

Lainojen yhdistäminen Samblassa

Myös Sambla :n avulla sinun on mahdollista yhdistää lainasi. Lainojen yhdistäminen onnistuu siis, jos järjestelylainan lainasumma on pienempi kuin 60 000 euroa, jota Samblan yhteistyökumppanit tarjoavat. Sambla tarjoaa sivustollaan erikseen lainojen yhdistämistä, joten heidän kauttaan on myös mahdollista saada lisätietoa järjestelylainoista.

Ota yhteyttä Samblaan

Samblan asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä puhelimitsi ma/to klo 10 - 19 ja pe 10 - 18. Sähköposti asiakaspalvelu n lisäksi samblaan voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sambla.fi. Samblan toimisto Helsingissä sijaitsee osoitteessa Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi