MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Saldo.com

Saldo tarjoaa Kulutusluottoa 1000 eurosta 5000 euroon saakka. Valitset vain lainasumman tarpeesi mukaan ja käytät arjen hankintoihin. Hakemuksen täytön jälkeen rahat ovat tililläsi nopeasti. Kulutusluottoa varten et tarvitse takaajaa tai vakuuksia. Voit täyttää hakemuksen koska vain. 

Lainasumma 300 - 2.000 €
Laina-aika 3 - 29 kk
Korko 0%
Vasteaika Vastaus heti
Alder 18 år
Sollzinssatz 21,3 %
Kertaluotto Arkeen Joustava Limiitti Edullinen Laina
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 2.000 € Laina-aika: 25 kuukautta - Nimelliskorko: 13,9 % ; Todellinen vuosikorko: 21,3 % Kuukausierä 99 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 2475 €

Tietoa yrityksestä 

Saldo.com on lainapalvelu, jonka taustalla toimii suomalainen Tact Finance Oyj, ja se on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 alkaen. Muita tact Finance Oyj:n palveluita ovat esimerkiksi meidänkin sivuiltamme löytyvä Limiitti.fi. Saldo.com tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa. Palvelu on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotettavien lainanantajien rekisteriin, joten lainaaminen palvelulta on turvallista mutta myös nopeaa. Saldo.com on siis vastuullinen Suomalainen rahoitusalan yritys. Voit ottaa yhteyttä Saldoon sähköpostitse, jolloin asiakaspalvelu on auki 7 - 21 välisenä aikana arkisin ja 10 - 18 viikonloppuisin. 

Saldo

SaldoLaina 

SaldoLaina on laina, jonka voit ottaa 1000 eurosta 10 000 euroon saakka. SaldoLaina on kätevä kaikenlaisiin arjen menoihin ja hankintoihin. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi saman päivän aikana. Kun täytät lainahakemuksen voit itse määrittää lainan koon ja sen kuinka pitkän laina-ajan lainalle haluat. Kun vierailet Saldon sivustolla voit myös kokeilla heidän lainalaskuriaan ja katsoa miltä kuukausierät näyttävät eri takaisinmaksuajoilla. Takaisinmaksuajan voit valita 12 - 88 kuukauden väliltä. SaldoLaina on myös hyvin edullinen, sillä lainan todllinen vuosikorko on matalimmillaan 12%. Kuukausierät lainoille alkavat 29 eurosta, mutta riippuvat aina tietysti lainan koosta ja laina-ajasta. SaldoLaina on aina vakuudeton ja hakuprosessi täysin sähköinen. Voit siis hakea lainaa milloin ja missä vain. 

 

 

 

 

 

 

 

 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi