MoreBanker.FI

Risicum FI

Risicum tarjoaa Kulutusluottoa 10.000 euroon saakka, turvallisesti ja luotettavasti. Lainanhaku onnistuu helposti ja luotettavasti ja saat alustavan lainapäätöksen pian lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Tietoa yrityksestä 

Risicum on yksi vanhimmista nettilainayrityksistä, joka toimii Suomen alueella. Kyseessä on suomalaisen Aurajoki Nordic Oy:n omistama lainapalvelu, joka toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin alueella. Aurajoki Nordic Oy:n omistamia palveluita on jo 5 ja ne toimivat kuudessa eri maassa Suomen lisäksi. Risicum on perustettu vuonna 2005 ja se myöntää lainoja 20 - 75 vuotiaille Suomen kansalaisille. 

Kertalaina 

Kertalaina on kulutuslaina, jota Risicum tarjoaa pikalainojen ja pikavippien tilalle hyvänä vaihtoehtona. Kertalainaa voit hakea 4000 eurosta 10.000 euroon saakka aina 500 euron välein. Kertalaina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Takaisinmaksuajan voit valita 36 kuukauden ja 84 kuukauden väliltä, riippuen lainan koosta. Lainanhaku on täysin sähköistä ja se tapahtuu netin välityksellä. Lainapäätös saapuu nopeasti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen ja rahat siirretään tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina, arkipäivisin 7 - 22 ja viikonloppuisin 9 - 21. Rahat maksetaan heti kuin mahdollista lainapäätöksen hyväksynnän jälkeen. 

 

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot