MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi on Suomalainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan. Rahoitu.fi:llä on useita yhteistyökumppaneita ja yhdellä lainahakemuksella sinulla on mahdollisuus saada useita eri lainatarjouksia. Kyseisestä palvelusta voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Kaikki lainat, joita Rahoitu.fi palvelun kautta voi ottaa ovat vakuudettomia lainoja, joille et tarvitse takaajaa. Rahoitu on kotimaisen Salus Group:in omistaja, jonka toimisto sijaitsee Helsingissä. 

Lainasumma 2.000 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.5-20%
Vasteaika Saman päivän aikana
Alder 20 år
Sollzinssatz 14,90 %
Monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella Edullinen laina Suomalainen laina
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta Perustamiskustannukset prosentteina: 90 - Nimelliskorko: 12,60 % ; Todellinen vuosikorko: 14,90 % Kuukausierä 232,5 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 13951 €

Kotimainen rahoituspalvelu 

Rahoitu.fi auttaa lainanahakijoita löytämään sen parhaimman vaihtoehdon lainoista kunkin henkilökojtaisen tilanteen perusteella. Ideana on siis tarjota sopivaa lainaa asiakkaille, jotka täyttävät lainauskriteerit. Lainanhakija saa yhdellä lainahakemuksella lainatarjouksen usealta eri lainantarjoajalta. Näin lainanhakija voi olla vama, että hän saa parhaan mahdollisen lainan käyttöönsä. Rahoitu.fi on täysin suomalainen lainapalvelu, joka on suomalaisen Salus groupin omistama.

Rahoitu

Lainaa Rahoitu.fi palvelusta

Rahoitu.fi palvelusta voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainan laina-ajan voit valita 1 - 15 vuoden väliltä. Lainaa voi hakea myös muun muassa lainojen yhdistämistä varten. Palvelun kautta haettuihin lainoihin ei myöskään tarvita vakuuksia tai takaajia, mikä on tyypillistä kaikille netistä otetuille lainoille. Korko Rahoitu.fi palvelusta otetuille lainoille on 4,5% ja 20% väliltä, riippuen lainan koosta ja laina-ajasta. Myös asiakkaan henkilökohtainen taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan korkoon. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä lainan hakeminen sido sinua vielä mihinkään. Voit siis vapaasti päättää hylätä tai hyväskyä saamasi lainatarjouksen. Voit myös kilpailuttaa vanhat lainasi palvelussa, joka tarkoittaa sitä, että voit ottaa uuden edullisemman lainan aiemmat lainan tilalle, jolloin säästät rahaa lainan koroissa ja kuluissa. Voit siis käytännössä ottaa myös lainan Rahoitu.fi palvelusta yhdistämään useamman pienemmän aiemman lainasi, vaikka he eivät erikseen mainostakkaan järjestelylainaa sivustollaan. Lainaa jota saa kyseiseltä verkkosivustolta ei tarvitse vakuuttaa erikseen eikä se myöskään vaadi takaajaa, joka on tyypillistä nettilainoille.

Ehdot lainatessa

Rahoitu.fi palvelun lainaehdot ovat myös tyypilliset nettilainoille, eikä lainanhakijalla saa olla esimerkiksi maksuhäiriömerkintää ja lainanhakijan tulee olla täysi-ikänen. Eri lainanantajien kriteerit saattavat kuitenkin vaihdella, jotka ovat Rahoitu.fi kumppaneita. Saat siis lainatarjouksia ainoastaan niiltä lainan tarjoajilta, joiden kriteerit täytät.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Salus groupin toimisto sijaitsee Helsingissä ja heihin voi ottaa yhteyttä asiakaspalvelun kautta, joka on auki arkisin 9 - 16 välisenä aikana, jolloin asiakaspalvelu auttaa asiakkaita lainoihin liittyvissä kysymyksissä. Yhteydenotto onnistuu myös yhteydenottolomakkeella, jolloin asiakkaaseen tullaan ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse numerosta 03-41092000 ja sähköpostitse osoitteesta info@rahoitu.fi. Rahoitu palvelun omistaman Salus Groupin toimisto sijaitsee Helsingissä osoitteessa Runebergin katu 5B, 00100 Helsinki.

Rahoitu.fi yhteistyökumppanit

Rahoitu.fi palvelulla on useita yhteistyökumppaneita, jotka ovat joko suomalaisia pankkeja tai rahoitusalanyrityksiä. Yhteistyökumppaneita palvelulla on muun muassa seuraavat palvelut:

Bank Norwegian, Avida, Fellow Finance, BRAbank, Komplett Bank, Nordax Bank, Instabank, , Collector, Resurs Bank, Balanzia, Halino, Credento, Laina.fi, Risicum, Credigo, My Lender, Saldo, , Bondora, Credit24, Kaarna Laina. 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi