MoreBanker.FI

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi on Suomalainen lainapalelu, joka auttaa sinua löytämään sinulle parhaan mahdollisen lainan. Rahoitu.fi:llä on useita yhteistyökumppaneita ja yhdellä lainahakemuksella saatkin useita lainatarjouksia. Kyseisestä palvelusta voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Kaikki lainat, joita Rahoitu.fi palvelun kautta voi ottaa ovat vakuudettomia lainoja. Rahoitus.fi on kotimaisen Salus Groupin omistaja, jonka toimisto sijaitsee Helsingissä. 

kotimainen rahoituspalvelu 

Rahoitu.fi auttaa lainanahakioita löytämään sen parhaimman vaihtoehdon kunkin henkilökojtaisen tilanteen perusteella. Lainanhakija saa yhdellä lainahakemuksella lainatarjouksen usealta eri lainantarjoajalta. Näin lainanhakija voi olla vama että hän saa parhaan mahdollisen lainan käyttöönsä. Rahoitu.fi on myös täysin Suomalainen lainapalvelu, joka on Salus groupin omistama. Salus groupin toimisto sijaitsee Helsingissä ja heihin voi ottaa yhteyttä asiakaspalvelun kautta, joka on auki arkisin 9 - 16 välisenä aikana. Yhteydenotto onnistuu myös yhteydenottolomakkeella, jolloin asiakkaaseen tullaan ottamaan yhteyttä sähköpostitse. 

Laina 

Rahoitu.fi palvelusta voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainan maturiteetin voit valita 1 - 15 vuoden väliltä. Lainaa voi hakea myös muun muassa lainojen yhdistämiseen. Palvelun kautta haettuihin lainoihin ei myöskään tarvita vakuuksia tai takaajia, mikä on tyypillistä kaikille netistä otetuille lainoille. Rahoitu.fi palvelun lainaehdot ovat myös tyypilliset nettilainoille, eikä lainanhakijalla saa olla esimerkiksi maksuhäiriömerkintää ja lainanhakijan tulee olla täysi-ikänen. Eri lainanantajien kriteerit saattavat kuitenkin vaihdella

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot