MoreBanker.FI

Ostosraha


Ostosraha kulutusluoton tarjoaa OPR-Vakuus Oy , joka on vuonna 2005 perustettu, segmentissään johtava suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö. Yritys tarjoaa kulutusluottoja kuluttajan muuttuviin elämäntilanteisiin sekä käyttöpääomarahoitusta pk-yrityksille. Yrityksen tuotteita ovat Ostosraha.fin lisäksi Everyday.fi joustoluotto sekä pk-yrityksille suunnattu Yritysluotto.fi lainapalvelu.

Tietoa Ostosrahasta

Ostosraha kulutusluottoja tarjoava yritys on OPR-vakuus Oy, joka on täysin suomalainen rahoitusyhtiö. Toimintansa OPR-vakuus Oy on aloittanut jo vuonna 2005. Ostosraha tarjoaa kulutusluottoja 400 - 3000 euron kulutusluottoja. Lainan määrä riippuu siitä mikä sopii lainanottajalle parhaiten. Maksuajan lainalle voit itse valita 1 - 3 vuoden väliltä eli 12 - 36 kuukautta on laina-ajan rajoite. Lainapäätöksen lainanhakija saa 15 minuutin päästä hakemuksen lähettämisestä ja rahat saa tämän jälkeen heti tilille.

Ehdot lainaamiselle

Ikäraja lainaamiselle Ostosrahalta on kaksikymmentä vuotta. Muita vaatimuksia lainaamiselle ovat puhtaat luottotiedot, Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoite Suomessa sekä lainanottajalla tulee olla oma matkapuhelinliittymä.

Ostosrahan pikavipin ja kulutusluoton haku onnistuu helposti kotoa käsin netissä, Ostosrahan omilla verkkosivuillaan. Lainanhakija täyttää verkossa maksuttoman lainahakemuksen, jonka jälkeen noin 15 minuutissa saa hän vastauksen hakemukseensä. Lainaa voi hakea Ostosrahalta 24/7. Saat rahat tilillesi nopeasti sen jälkeen kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Maksuvapaa kuukausi

Ostosrahan asiakkaana sinulla on oikeus käyttää yksi maksuvapaa kuukausi, kun otat Ostosrahan kulutusluoton. Maksuvapaan kuukauden voit ottaa käyttöön ei vielä laskutetuille laskuille. Kun olet käyttänyt kuukauden laina maksetaan taas normaalisti Ostosrahalle, ja maksuvapaan kuukauden kulut maksetaan seuraavan lainanlyhennyksen yhteydessä.

 

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot