MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Motty.fi

Motty.fi on palveluntarjoaja, joka auttaa kuluttajaa löytämään lainan. Kun haet lainaa Motty.fi:stä hakemuksesi on täysin ilmainen ja se tullaan käsittelemään pikaisesti. Rahat siirretään kuluttajan tilille 1-3 päivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Lainasumma 2.500 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.5-20%
Vasteaika Saman päivän aikana
Alder 20 år
Sollzinssatz 11,76 %
Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella Edullinen Laina Vakuudeton Laina
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta - ; Todellinen vuosikorko: 11,76 % Kuukausierä 217,50 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 13050 €

Tietoa yrityksestä 

Motty.fi on Telefinans AS:n tuotemerkki, joka on markkinoiden yksi kokeneimmista tekijöitstä. Motty.fi on rahoituspalvelu, joka vertailee kulutusluottoja asiakkaidensa puolesta. Motty FI lanseerattiin vuonna 2019 mutta sen taustalla toimiva Norjalainen Telefinans AS:n on toiminut alalla jo vuodesta 1985 lähtien. Suomen lisäksi Telefinansella on toimintaa Norjassa, Ruotsissa sekä Tanskassa. Mottyn asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä, joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on aukisin arkisin 8:00 - 16:00. 

Motty

Lainaa Mottysta 

Kun täytät lainahakemuksen Mottyn kautta, saat useita sinulle sopivia lainatarjouksia kilpailukykyiseen hintaan. Yhdellä lainahakemuksella saat siis useita eri tarjouksia. Motty on myös täysin ilmainen lainapalvelu, eli lainanhakeminen ei asiakkaalle maksa mitään. Hyväksyt myös vain sen lainatarjouksen, jonka koet itsellesi suotuisaksi. Kun lähetät lainahakemuksen, luotontarjoajat tekevät luottoluokituksen antamiesi tietojesi perusteella, johon lainan korot ja kulut tulevat perustumaan. Luottoluokituksen perusteella luotonantajat pystyvät arvioimaan lainanhakijan luttokelpoisuuden. 

Mottyn kautta voit hakea lainaa 1000 eurosta aina 50.000 euroon saakka. Laina-ajan pystyt itse määrittämään 12 - 180 kuukauden eli 1 - 15 vuoden väliltä. Vastauksen lainahakemukselle saat vielä saman päivän aikana ja hyväksyessäsi lainatarjouksen rahat tilille 1 - 3 päivässä. 

Yhdistä lainasi 

Mottyn avulla voit myös yhdistää lainasi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että otat uuden lainan, jolla voit maksaa aiemmat pienemmät lainat pois kokonaisuudessaan. Ajatus saattaa ensin tuntua kummalliselta mutta lainojen yhdistäminen on käytännössä erittäin järkevää. Kun yhdistät lainasi voit säästää ensinnäkin tilin- ja lainanhoitokuluissa, kun sinulla on ainoastaan yksi laina. Myös uuden lainan korko saattaa olla matalampi, jolloin säästät taas rahaa lainantakaisin maksussa. On myös paljon helpompaa kun sinulla on vain yksi laina, jota maksat takaisin, jolloin taloudenhallinta helpottuu. 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi