MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Lendo

Lendo on yksi Suomen tunnetuimmista lainanvälittäjistä, joka on toiminut Suomessa jo useiden vuosien ajan. Lendo on toiminut Suomessa vuodesta 2014 asti ja jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat hakeneet lainaa Lendon avulla. Lendo auttaa sinua löytämään lainan tarpeillesi. Lendon avulla voit lainata aina 500 eurosta 60 000 euroon saakka ja laina-ajan voit valita yhden vuoden ja 15 vuoden väliltä. Täytät vain lainahakemuksen, jonka avulla saat usealta pankilta lainatarjouksen, jolloin pääset vertailemaan sinulle räätälöityjä lainoja kätevästi Lendon avulla. 


Tietoa Lendosta 

Lendo on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja johtavista lainanvälittäjistä, joka kuuluu Schibsted media group konserniin. Schibsted-konsernilla on työntekijöitä 7700, tehden siitä Pohjoismaiden suurimman. Lendo on toiminut Suomen alueella vuodesta 2014 asti ja omaa laajan kokemuksen lainojen välittämisestä. Lendolla on noin 20 eri yhteistyökumppania, joiden tarjoukset se kilpailuttaa kun haet lainaa Lendon avulla. Kun täytät hakemuksen Lendon sivuilla, saat vastauksena useita eri lainatarjouksia mutta myös erillisen yhteenvedon tarjouksista jotta lainojen korkojen ja kulujen vertaileminen olisi helpompaa. Lainatarjousten vertaileminen on siis helppoa ja lainan saat nopeasti tilille. Lendo toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja osassa muista Euroopan maista

Lendo

Lainaaminen Lendolta

Lendo oy lainaa luotettavasti asiakkailleen 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lendon lainatyyppi on kulutusluotto, joka on vakuudeton mikä on hyvin tyyppillistä nettilainoille. Sinun ei siis tarvitse hankkia lainallesi takaajaa tai asettaa esimerkiksi asuntoasi lainan vakuudeksi.

Lendo itse ei lainaa rahaa vaan välittää yhteistyökumppaneidensa lainoja, joita on yli kaksikymmentä. Saat siis yhdellä hakemuksella kätevästi ja nopeasti useita eri lainatarjouksia, joista hyväksyt vain sen jonka koet itsellesi parhaimmaksi. Lainojen yhdistäminen on myös mahdollista kun päätät lainata Lendolta, jolloin voit koota useat pienet lainat yhdeksi. Pelkkä lainatarjous ei kuitenkaan koskaan ole sitova. Sitoudut ottamaan lainan vasta kun olet allekirjoittanut lainatarjouksen. Lendo välittää siis lainoja ilman vakuuksia tai takaajia, jotta lainan hakeminen olisi helppoa ja nopeaa. Lendo palvelussa voit myös ottaa yhteyttä Lendon asiakaspalveluun.

Tietoa lainoista

Lendon avulla saat mahdollisuuden lainata 500 - 60.000 euroa, 1 - 15 vuoden laina-ajalla. Lainan korko on tällä hetkellä 4,99% ja 20% prosentin väliltä, tämän lisäksi lainoille voi tulla jokin verran kuluja. Kuitenkin kuluja lainalle voi kertyä ainoastaan 150 euroa vuoden ajalta.

Laina-ajat ja lainasummat, joita Lendon eri yhteistyökumppanit tarjoavat vaihtelevat kuitenkin kumppanien välillä. Päätät kuitenkin aina itse paljon lainaa haluat ottaa ja saat sen mukaan lainatarjouksia eri lainantarjoajilta. Lainatarjousta ei koskaan ole pakko hyväksyä eli lainaprosessi on itsessään täysin riskitön. Lendon kautta saamasi lainatarojukset ovat siis tarjouksia sinulle lainoista, jotka hyväksyt halutessasi. Tähän ei kukaan muu kuin sinä tule vaikuttamaan.

Kuinka haen lainaa Lendolta?

Palvelun käyttö on helppoa ja voit myös ottaa yhteyttä Lendoon jos haluat henkilökohtaista palvelua tai sinulla on kysyttävää lainanhausta tai muusta.

Kun päätät hakea lendolta lainaa toimi seuraavasti:

 • Aloita hakuprosessi täyttämällä hakulomake Lendon sivustolla, painamalla vihreää painikettamme ''Hae Lainaa''
 • Täytä hakulomake huolellisesti ja anna tarvittavat tiedot itsestäsi ja jo olemassa olevista lainoista ja veloistasi
 • Lähetä lainahakemusta
 • Lendo lähettää lainahakemuksesi eri pankeille, jotka sen jälkeen tekevät sinulle tarjouksen, jonka saat suoraan sähköpostiisi
 • Sinun tehtäväsi on tutustua Lainatarjouksiin ja halutessasi allekirjoittaa tarjous, joka on sinulle mieluisin 

Mitkä rahoitusyhtiöt ovat Lendon yhteistyökumppaneita?

Kun päätät hakea lainaa Lendolta, saat vastauksen usealta pankilla ja rahoitusyhtiöltä. Lista eri yhteistyökumppaneista on aika huima sillä Lendolla on niitä liki parikymmentä. Lendon lainoista voi myös sanoa sen verran, että lainat ovat täysin luotettavia ja hakuprosessi on riskitön.

Lista yhteistyökumppaneista: 

 • Avida Finans
 • Balanzia
 • BigBank
 • Brabank
 • Collector
 • Euroloan/Mash
 • Fellow Finance
 • Instabank
 • Komplett Bank
 • Laina.fi
 • MyLender
 • Nordax
 • Northmill
 • Resurs Bank
 • Santander
 • Consumer Finance
 • SVEA Ekonomi
 • Tact Finance
 • TF Bank 

Kuka voi hakea lainaa Lendolta?

Lendon verkkosivuilla voit täyttää lainahakemuksen, jos olet täyttänyt 18-vuotta. Täysi-ikäisyys on siis ehdoton vaatimus lainan hakemiselle, sillä tätä nuoremmat eivät pysty allekirjoittamaan lainasopimusta. Lainanhakijoilla tulee myös olla puhtaat luottotiedot. Eli jos lainahakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei Lendo lähetä lainahakemustasi yhteistyökumppaneilleen.

Kuitenkin loppulliset vaatimukset lainaamiselle eri pankeilta riippuvat heidän omista ehdoistaan. Esimerkiksi osa pankeista saattavat vaatia 25-vuoden ikää, jolloin lainanhaku ei onnistu jos lainanhakija on 18-vuotias. Lopulliset lainausehdot riippuvat siis tarjouksen tekevistä pankeista. Pankkien lainatarjoukset voivat myös erota paljon toisistaa, sillä he arvioivat lainanhakijoita eri kriteereiden perusteella. Lainat pankeilla eroavat myös laina-aikojen ja lainasummien perusteella toisistaan.

Haluatko saada vakuudetonta lainaa nopeasti?

Jo moni suomalainen on hakenut lainaa Lendolta, sillä prosessi on nopea ja helppo. Mikä tekee lainan hakemisesta netissä vieläkin houkuttelevampaa on se että laina ei kaipaa vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sinun ei tarvitse asettaa osaa omaisuudestasi vakuudeksi tai pyytää läheistäsi takaamaan lainan, siltä varalta että et kykene lainan takaisinmaksuun. Kannattaa kuitenkin muistaa että tälläkin on kääntöpuoli, sillä vakuudettomien lainojen korot ovat suhteellisesti korkeampia sillä lainantarjoaja ottaa suuremman riskin lainatessaan. Todellinen vuosikorko kannattaa siis pitää mielessä kun vertailet saamiasi lainatarjouksia, sillä tämä prosentuualinen luku pitää sisällään kaikki lainan kulut ja korot vuositasolla.

Lainanhaku Lendolta on myös todella nopea prosessi. Niin kuin aiemmin mainitsimmekin jo, saat rahat miltein heti lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen. Lainanhaku onnistuu myös täysin sähköisesti, eli voit hakea lainaa netin välityksellä kun valitset Lendon. Asiakirjat tuloista ja menoista tulee siis lähettää myös sähköisesti.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi