MoreBanker.FI

LainaParkki


LainaParkin avulla hakija voi hakea lainaa 1000 - 60 000 euroa ja palvelu kilpailuttaa yli 20 eri lainantarjoajan lainat puolestasi. LainaParkki tarjoaa lainaa myös aiempien lainojesi yhdistämiseen, jolloin voit säästää lainan kuluissa ja koroissa. LainaParkki on Salus Group Oy:n sivusto, joka on suomalainen yritys joka toimii Suomen lisäksi myös Tanskassa ja Norjassa. Muita Salus Group Oy:n palveluita ovat esimerkiksi Rahoitu.fi. 

Lainan käyttö tarkoitus
Lainaparkin kautta voit hakea lainaa puhtaaseen kulutustakoitukseen, esimerkiksi venetta, uutta autoa, remonttia tai lomamatkaa varten. Voit myös pyytää Lainaparkilta lainatarjousta lainojen yhdistämistä varten. Lainojen yhdistämisestä voi olla apua, tilanteessa jossa maksat takaisin useampaa lainaa, joiden yksittäiset kulut ovat hintavia. Useasti yhdistämällä aiemat lainasi säästät rahaa kuluissa ja koroissa, eikä lainan takaisinmaksu ole niin vaivalloista kun sinulla on ainoastaan yksi laina. 
Kun täytät lainahakemuksen lainaparkin sivustolla, ei sinulta tulla kuitenkaan kysymään lainantarkoitusta, vaan voit itse päättää vapaasti mihin lainan haluat käyttää. Lainahakemuksessa on kuitenkin kohta, johon voi erikseen ilmoittaa että haet lainaa lainojen yhdistämiseen, jolloin laina sopii erityisen hyvin tähän käyttötarkoitukseen. Tämän lisäski, hakemukseen tulee joka tapauksessa ilmoittaa muut olemassa olevat luotot ja nettilainat. 

Lainaehdot
Lainaparkki tarjoaa lainaa yli 20 vuotiaille lainanhakijoille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainanhakijalla tulee myös olla säännöliset tulot, joiksi luetaan palkka-, eläke-, ja elinkeinotoimen tulot. Palkkatulot tulee osoittee asianmukaisilla asiakirjoille, jotta lainahakemus voidaan hyväksyä. 

OmaRahoitu online-palvelu
Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen LainaParkin sivuilla on täysin ilmaista, eikä se vie montaa minuuttia. Lainahakemuksen lähettäminen ei myöskään sido sinua vielä mihinkään, on siis sinusta itsestäsi kiinni haluatko hyväksyä tarjouksen vai et. Lainatarjouksen lähettämisen jälkeen, voit tarkastaa OmaRahoitu palvelusta millaisia lainatarjouksia olet mahdollisesti saanut. OmaRahoitu on siitä kätevä, että voi helposti ja nopeasti vertailla eri lainatarojouksia keskenään. 

Lainaparkin yhteistyökumppanit
Salus Group joka omistaa LainaParkki lainapalvelun tekee yhteistyötä useiden pankkien ja rahoituspalveluiden kanssa, jotta he voivat vertailla ja löytää sinulle parhaiten sopivan lainan vaihtoehdoista. Yhteistyökumppaneita ovat; Komplett Bank, Monobank, Balanzia, Ostosraha, Euroloan, Bigbank, Collector Bank, Credento, Cashbuddy, Surimo, Lainasto, Kaarna, myLender, Halino, Fellow Finance, Lainaamo, Bank Norwegian, Instabank, Resurs Bank, GF Money ja Laina.fi. 


notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi