MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Lainaamo

Lainaamo on suomalaisen erityisrahoitus yrityksen Lainaamo Oy :n lainapalvelu, jonka tarkoitus on tarjota suomalaisille lainaa. Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 15 000 euroon saakka lainaamo oy :n avustustuksella. Et myöskään tarvitse vakuuksia, jos haluat ottaa kulutusluottoa Lainaamosta.


Lainaamo

Lainaamo Oy on suomalainen lainapalvelu joka luokitellaan erityislainapalveluksi, sen tuotetarjonnan vuoksi. Lainaamosta voit saada rahoitusta projekteillesi, jotka vaativat väliaikaista rahoitusta. Lainaamo sopii lainanhakijoilla, jotka tarvitsevat rahoitusta 500 - 20.000 euroa. Lainat Lainaamon kautta eivät vaadi vakuuksia tai taakaajaa, joten useammilla hakijoilla on mahdollisuus saada rahoitusta. Laina-ajan voit valita 2 - 10 vuoden väliltä ja koron lainalle voi saada viidestä prosentista lähtien. Lainaamo on myös rekisteröitynä aluehallintoviraston lainanantaja rekisteriin, joka tarkoittaa että se on luotettava suomalainen lainanpalvelu. Lainaamo oy on Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö, joka tarjoaa joukkorahoitusta ja vertaislainoja asiakkailleen. 

Lainaamo

Kuka voi hakea lainaa Lainaamosta?

Lainaamosta voit hakea lainaa jos olet 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalainen pankkitili käytössään. Maksuhäiriömerkinnän saanut henkilö ei voi hakea kuitenkaan lainaa Lainaamosta ja Lainaamo suorittaa lainanhakijoilleen myös maksukelposuutta mittaavan testin, jonka avulla palvelu päättää onko hakija kelvollinen ottamaan lainaa vai ei. Myös verkkopankkitunnukset vaaditaan lainan ottamiseen, jotta henkilö voi turvallisesti allekirjoittaa lainatarjouksen. Lainaamon sivuilla sanotaan että henkilötietojasi käsitteleen ainoastaan lainakäsittelijä ja toimenpide on suoritettu luottamuksellisesti. 

Lainaprosessi

Kun päätät lähettää lainahakemuksen Lainaamolle, saat vastauksen varsin nopeasti. Lainahakemuksen yhteydessä sinun tulee toimittaa asiakirjoja joita tarvitaan lainan haun yhteydessä (Palkkakuitit yms.) jotka voit postittaa, lähettää sähköpostitse taikka ladata lainapalveluun suoraan. Lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen laina maksetaan tilillesi arkipäivänä Lainaamon aukiolo aikoina. Tämä tapahtuu yleensä vielä saman päivän aikana lainatarjouksen hyväksynnästä. 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi