MoreBanker.FI

Halino.fi

Halino on lainantarjoaja, joka myöntää lainoja 500 ja 8000 euron välillä. 

Tietoa yrityksestä 

Halino saattaa joillekkin olla tunnetumpi sen aikaisemmalla nimellä Halens yksityislaina. Tänä päivänä lainapalvelu toimii kuitenkin nimellä Halino. Halinon luotonantajana toimii ruotsalainen TF Bank AB, jonka pääkonttori sijaitsee Boråsissa. TF Bank:illa on ollut toimintaa alalla jo vuodesta 1987 ja vuonna 1999 se on saapunut Suomen markkinoille. Halinosta voit hake kulutusluottoja, jotka ovat TF Bank AB:n rahoittamia. Suomen lisäksi TF Bank AB:lla on toimintaa 6 eri maassa, 4 erin tuotemerkin alla. 

Lainaa Halinosta 

Halinosta voit hakea lainaa 500 € - 8000 €, ilman vakuuksia tai takaajaa. Laina-ajan valitsen 1 - 8 vuoden väliltä, lainasummastasi riippuen. Halinon sivustolta löydät kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit vertailla kuukausieriä eri laina-aikojen perusteella. Lainanhaku on erittäin helppoa Halinon nettisivulla, sillä lainanhaku vie vain muutaman minuutin. Alustavan lainatarjouksen saat heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos haluat, voit myös soittaa Halinon asiakaspalveluun ja täyttää lainahakemuksen puhelimitse. Jos hyväksyt saamasi lainatarjouksen, rahat saapuvat tilillesi viimeistään muutaman pankkipäivän kuluessa. 

Edellytykset lainaamiselle 

Halinon edellytyksen lainaamiselle, ovat kovin tavanomaiset mitä tulee netistä lainaamiseen. Lainanhakijan tulee olla 22-vuotias tai tätä vanhempi. Lainanhakijalla on on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Vakituinen asunto Suomessa ja julkinen puhelinliittymä ovat myös vaatimuksia kun haluat hakea lainaa Halinon kautta. 

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot