MoreBanker.FI

Freedom Rahoitus


Freedom Rahoitus tarjoaa lainanhakijoilleen lainaa jopa 60 000 euroon saakka jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kyseessä on lainanvälittäjä, joka tarkoittaa sitä, että Freedom Rahoitus itsessään ei myönnä lainaa asiakkailleen vaan välittää lukuisien pankkien lainoja heille. Hae lainaa Freedom Rahoitukselta ja saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella!

Tietoa yrityksestä
Freedom Rahoitus aloitti Ruotsissa vuonna 1999 ja rantautui Suomeen vuonna 2008 ja on siitä asti palvellut lukuisia tyytyväisiä lainanottajia Suomessa. Freedom Rahoitus on osa Zmarta Groupia, jonka toinen tunnettu lainapalvelu on Zmarta.fi. Zmarta palvelu on lanseerattu vuonna 2015 Norjassa, Ruotsissa, Suomessa sekä Saksassa. 
Freedom Rahoitus on lainanvälittäjä, joka välittää lukuisien eri pankkien lainoja eteenpäin lainanhakijoilleen. Yhteistyökumppaneina Freedom rahoituksella on 25 eri rahoitusalan yritystä, joille Freedom Rahoitus lähettää lainahakemuksesi. Lainavertailu tulee siis hoitumaan erittäin nopeasti, jos haet lainaa Freedom Rahoituksen kautta. Allekirjoitata ainoastaan sen lainatarjouksen, joka sopii juuri sinulle parhaiten ja voit unohtaa loput tarjouksista, jotka olet saanut palvelun kautta. 

Yhdistä lainasi Santanderilla
Freedom Rahoitus tarjoaa myös Santanderin lainaa lainojen yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat yhdellä lainalla kaikki aiemmat luottovelkasi pois ja tilalle sinulle jää ainoastaan yksi laina maksettavaksi. Näin sinun ei tarvitse enää hallinoida useiden eri lainojen takaisinmaksua vaan voit keskittyä maksamaan yhtä lainaa pois. Useimmiten hyödyt näin myös matalammasta korosta, kun yhdistät lainasi. Lainojen yhdistäminen ei vie paljoa aikaa, vaan se hoituu nopeasti varsinkin jos käytät lainanvälittäjää apunasi, kuten Freedom Rahoitus.

Freedom rahoituksen yhteistyökumppanit 
Freedom rahoituksen yhteistyökumppaneita ovat useat eri pankit ja rahoitusalan yritykset. Palvelu tarjoaa asiakkaileen useita eri lainanmuotoja, kiitos useiden eri lainapalveluiden jotka ovat erikoistuneet erillaisiin lainoihin. Yhteensä yhteistyökumppaneita Freedom Rahoituksella on 25, joista esimerkiksi osa ovat: 
- Bank Norwegian 
- Nordax Bank 
- Santander 
- Collecto Bank 
- Halino 
- Aktia 
- Euroloan 
- Svea Bank 
- Resurs Bank 
- BigBank 
- Credento 
- Avida Finans notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi