MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Ferratum

Näyttää siltä että Ferratumin lainoja emme suosittele enää Morebankerissa. Voit kuitenkin vertailla markkinoiden muita kilpailukykyisempiä lainoja, jotta löydät parhaimmat vaihtoehdon juuri sinun tilanteellesi! Tsekkaa lainat alta ja tustu lainantarjoajiin meillä Morebankerissa


Tietoa Ferratumista

Ferratum on Suomalainen rahoitusyhtiö. Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattuna Frankfurtin pörssiin. Ferratum Oyj:llä on toimintaa yli 20 eri maassa ja se onkin erittäin menestynyt rahoituspalveluiden tuottaja. Ferratumin avulla voit nostaa lainaa 100 eurosta 4000 euroon saakka. Jos sinulla on lisä kysymyksiä Ferratumin moiminnasta yms., Ferratumin asiakaspalvelu palvelee arkisin 8 - 20 välisenä aikana. Ferratum perustettiin vuonna 2005 ja se toimii tällä hetkellä 23 eri maassa, ja palvelee kaiken kaikkiaan 2 miljoonaa asiakasta. Ferratumin motto on ''More than money to everyone'',  jonka mukaisesti kyseessä on enemmän kuin rahaituslaitos. 

Ferratum

Lainatuotteet

Ferratum tarjoaa asiakkailleen Ferratum joustava- luottoja.  Jos etsit pienempää lainasummaa saattaa Ferratum joustava-luotto olla sinulle sopiva sillä lainasumma on sadasta eurosta 4000 euroon saakka. Laina-aika on 3 kuukaudetsa 54 kuukauteen saakka ja ikäraja 21 vuotta. Joustava-luotto tarkoittaa sitä, että laina on limiittituote ja lainanottaja saa käyttöönsä 4000 euron luottorajan. Jos valitset Ferratumin Joustavan-luoton tulee lainaa lyhentää vähintään kymmenen prosenttia lainasaldon summasta. Vähimmäislyhennys joustava-luotolla on kuitenkin 100 euroa kuukaudessa. Joustava luotto on siis jatkuva luotto, joka on käytettävissä kun sinulla on tarve rahasta. 


 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi