MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Etua.fi

Etua.fi kilpailuttaa lainat puolestasi ja etsii parhaan mahdollisen lainan joka sopii juuri sinun tilanteeseesi. Voit hakea lainaa 500 eurosta 50 000 euroon saakka kun käytät Etua.fi- lainapalvelua. Etua.fi kumppaneita on jopa 23, joten hakiessasi lainaa palvelusta saat hyvän yleiskuvan tämän hetkisistä lainamarkkinoista. Lainojen vertaileminen kannattaa, sillä näin voit saada useampia lainatarjouksia ja valita niistä sinulle edullisimman. 

Lainasumma 500 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 216 kk
Korko 4.68-20%
Vasteaika Saman päivän aikana
Alder 18 år
Sollzinssatz 7,9 %
Vertaile 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä Lainaa 50 000 euroon saakka Helppo ja selkeä palvelu
HAI LAINAA

Esimerkki: Luottosumma: 15.000 € Laina-aika: 120 kuukautta Perustamiskustannukset prosentteina: 5 Nimelliskorko Nimelliskorko: 6,99 % ; Todellinen vuosikorko: 7,9 % Kuukausierä 125 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: - €

Tietoa yrityksestä 

Etua.fi on suomalainen rahoituspalvelu, joka on täysin puolueeton. Etua.fi on toiminut lainanvälittäjänä jo vuodesta 2008, omaa siis laajan kokemuksen alalta ja onkin pisimpään Suomessa toiminut lainapalvelu. Kokemuksensa vuoksi Etua.fi voi taata asiakkailleen aina kilpailukykyisen lainatarjouksen nopeasti ja helposti. On tärkeää ymmärtää että Etua.fi ei myönnä itse lainoja vaan vertailee niitä kuluttajien puolesta ja välittää niitä eteenpäin. Voit ottaa yhteyttä Etua.fi- lainapalveluun heidän omilta verkkosivuiltaan, jolloin saat yhteyden oton sähköpostiisi. Toinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä puhelimitse, jolloin asiakaspalvelu on auki arkisin kello 10:00 - 15:00. Voit myös jättää heille soittopyynnön puhelimitse, jolloin Etua.fi tulee ottamaan sinuun yhteyttä. 

Etui

Lainan haku Etua.fi kautta 

Voit hakea lainaa Etua.fi kautta 500 eurosta 50 000 euroon saakka. Palveun käyttö sekä lainanhaku on täysin ilmaista. Pelkkä lainahakemus tai tarjouksen vastaan ottaminen ei koskaan ole sitova. Lainasopimus on sitova allekirjoittamisen jälkeen. Lainan hakeminen on kannattavaa kun käytät Etua.fi, sillä voit säästää sekä aikaa että rahaa. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi lainahakemus ja saat vastineeksi useita eri lainatarjouksia. Voit valita tämän jälkeen tarjouksista edullisimman ja sopivimman sinun omaan tilanteeseesi. Kun haet lainaa valitset sopivan lainasumman ja kuukausierän, joka määrittää sen kuinka pitkä lainan maturiteetti tulee olemaan.

 

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi