MoreBanker.FI

Etua.fi


Etua.fi kilpailuttaa lainat puolestasi ja etsii parhaan mahdollisen lainan joka sopii juuri sinun tilanteeseesi. Voit hakea lainaa 500 eurosta 50 000 euroon saakka kun käytät Etua.fi- lainapalvelua. Etua.fi kumppaneita on jopa 23, joten hakiessasi lainaa palvelusta saat hyvän yleiskuvan tämän hetkisistä lainamarkkinoista. Lainojen vertaileminen kannattaa, sillä näin voit saada useampia lainatarjouksia ja valita niistä sinulle edullisimman. 

Tietoa yrityksestä 

Etua.fi on suomalainen rahoituspalvelu, joka on täysin puolueeton. Etua.fi on toiminut lainanvälittäjänä jo vuodesta 2008, omaa siis laajan kokemuksen alalta ja onkin pisimpään Suomessa toiminut lainapalvelu. Kokemuksensa vuoksi Etua.fi voi taata asiakkailleen aina kilpailukykyisen lainatarjouksen nopeasti ja helposti. On tärkeää ymmärtää että Etua.fi ei myönnä itse lainoja vaan vertailee niitä kuluttajien puolesta ja välittää niitä eteenpäin. Voit ottaa yhteyttä Etua.fi- lainapalveluun heidän omilta verkkosivuiltaan, jolloin saat yhteyden oton sähköpostiisi. Toinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä puhelimitse, jolloin asiakaspalvelu on auki arkisin kello 10:00 - 15:00. Voit myös jättää heille soittopyynnön puhelimitse, jolloin Etua.fi tulee ottamaan sinuun yhteyttä. 

Lainan haku Etua.fi kautta 

Voit hakea lainaa Etua.fi kautta 500 eurosta 50 000 euroon saakka. Palveun käyttö sekä lainanhaku on täysin ilmaista. Pelkkä lainahakemus tai tarjouksen vastaan ottaminen ei koskaan ole sitova. Lainasopimus on sitova allekirjoittamisen jälkeen. Lainan hakeminen on kannattavaa kun käytät Etua.fi, sillä voit säästää sekä aikaa että rahaa. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi lainahakemus ja saat vastineeksi useita eri lainatarjouksia. Voit valita tämän jälkeen tarjouksista edullisimman ja sopivimman sinun omaan tilanteeseesi. Kun haet lainaa valitset sopivan lainasumman ja kuukausierän, joka määrittää sen kuinka pitkä lainan maturiteetti tulee olemaan.

 

notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi