MoreBanker.FI

Bondora

Bondoran avulla voit ottaa lainaa nopeasti, eikä pankissa asiointia tarvita. Bondora on toiminut jo vuodesta 2009 asti ja tarjoaa lainaa 500 eurosta 10 000 euroon saakka. Laina-aika lainatessa Bondoralta on 3 ja 60 kuukauden välillä ja voit itse valita haluamasi kuukausittaisen lyhennyseräsi. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa lainan ottoa varten kun haet lainaa Bondoralta. 

Tietoa Bondorasta

Bondora on lainapalvelu, joka toimii Suomen lisäksi kahdessa muussa maassa. Alkujaan Bondora on Virosta lähtöisin oleva vertaislainapalvelu. Vertaislaina tarkoittaa, että Bondoran lainojen sijoittajina toimivat yksityiset sijoittajat. Voit hakea lainaa Bondorasta 500 - 10 000 euroa ja valita laina-ajan 3 - 60 kuukauden väliltä. Myöskään Bondorasta lainatessa et tarvitse takaajaa tai vakuuksia lainallesi. Bondora on luotettava lainanantaja, jonka korot ja kulut ovat matalat.

 

Vaatimukset lainaamiselle

Ikäraja lainaamiselle Bondorasta on 21 vuotta. Kun haet lainaa Bondorasta saat lainatarjouksen jo viidessa minuutissa ja riippuen pankistasi rahat siirtyvät tilillesi 1 - 3 arkipäivässä.

Jotta voit hakea lainaa Bondorasta sinun tulle olla 21-vuotias tai vanhempi ja omata vakaat tulot palkkatöistä. Myös luottohistoriasi pitää olla moitteeton, eli maksuhäiriömerkintä tai konkurssi eivät ole sallittuja.

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot