MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Blue Finance FI

Blue Finance FI on yksi alansa johtavista suomalaisita pikalainayhtiöistä, joka toimii netissä. Blue Finance FI tarjoaa joustoluottoa 100 - 5000 euroa, jonka avulla saat kätevästi käyttöösi joustavan luottorajan ja voit nostaa rahaa silloin kuin sitä tarvitset. Luotonhakuprosessi on nopea sekä mutkaton kun valitset hakea luottoa Blue Finance FI:stä. 


Tietoa yrityksestä 

Blue finance on rekisteröity vuonna 2011 kaupparekisteriin ja on siitä lähtien toiminut Suomessa. Yritys on myös rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantaja rekisteriin (kuin kaikki muutkin lainanantajat sivustollamme) ja on siis luotettava ja turvallinen lainanantaja. Blue Finance tarjoaa myös kattavan asiakaspalvelun sillä voit ottaa heihin yhteyttä puhelimen, sähköpostin tai chat-ikkunan kautta. Asiakaspalvelu on arkipäivisin auki 7 - 23 välisenä aikana. 

Bluefinance

Blue Finance Laina 

Lainanhaku Blue Financelta on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen lähetettyäsi saat vastauksen heti ja rahat saapuvat tilillesi yleensä vielä saman päivän aikana. Itse lainapalvelu on auki 24/7, mutta lainahakemuksia käsitellään 7-23 välisenä aikana jolloin voit saada vastauksen lainahakemukseesi sekä rahat voidaan siirtää tilillesi, joka on yleinen käytäntö nettilainapalveluilla. Lainapäätöksen saat aina 15 minuutin kuluessa lähettämisestä. Lainaa voit Blue Financelta ottaa 100 - 5000 euroa, 1 - 15 vuoden maksuajalla. Minimilyhennys kuukausittain lainalle on 12% joustoluoton kokonaissaldosta. 

Hakuehdot 

Blue Financen hakuehdot ovat hyvin samat kuin monella muulla nettilainapalvelulla. Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen, luottokelpinen ja omistaa suomalaiset verkkopankkitunnukset. Lainanhakijan pysyvä asuinpaikka tulee olla myös Suomessa. Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tililuottosopimus 14 päivän kuluessa, jolloin luotto tulee kokonaisuudessaan palauttaa takaisin luotonantajalle. Peruuttamisilmoitus tulee aina tehdä kirjallisesti. 









notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi