MoreBanker.FI

Lainaa 5000€

Jos etsit lainaa 5000 eurolle, voit vertailla lainoja ja lukea aiheesta lisää tällä sivustolla

- Lue lisää -

16 eri lainaa löydettiin
Lainan ottaminen verkossa on helppoa. Lainaa 5000 euroa lainanantajiltamme ja autamme sinua löytämään matalimman koron ja halvimman lainan. Useat lainanantajat tarjoavat 5000 euron lainoja. Olemme koonneet kaikki lainaajat yhdelle sivustolle, joka antaa sinulle sinulle yleiskatsauksen, jotta voit valita edullisen lainan matalilla kuluilla. Voit ottaa 5000 euron lainan ilman vakuuksia. Vakuudeton laina tarkoittaa, ettei sinun tarvitse asettaa aineellista omaisuuttasi pantiksi takaamaan lainaasi. Lainan ottaminen on näin helppoa ja nopeaa ja saat rahat tilillesi lyhyessä ajassa.


Täysi-ikäisyys vaatimus


Sinun on olla täyttänyt 18 vuotta, jotta voit lainata rahaa. Tämä johtuu siitä, että sinun on oltava täysi-ikäinen voidaksesi allekirjoittaa lainasopimukse. Kuitenkin olet saattanut huomatakkin, että alle 25-vuotiaiden on hankalampi lainata kun tätä vanhempien. Jos olet 18-vuotias voi olla hankalaa lainata 5000 euron lainan. Yli 25-vuotiaille on taas helppoa hakea lainaa 5000 euroa ikään katsomatta.


Paljon maksaa 5000 euron laina? 


5000 euron lainaaminen voi maksaa montaa, riippuen lainanantajasta, korosta, lainaajasta ja jne. Eri lainanantajilla on erilaiset palkkiot ja korot joita he pyyrävät lainaajiltaan. Jos haluat vertailla eri lainoja keskenään, olet tullut oikeaan paikkaan. Tällä sivustolla voit vertailla 500 euron lainoja keskenään ja löytää ne sopivat lainat juuri sinulle.


Lainaa 5000 euroa ilmaiseksi?


Jos haluat löytää edullisimman lainan 5000 eurolle, suosittelemme käyttämään Morebanker.fi sivustoamme. Annamme sinulle hyvän yleiskatsauksen tämän hetken parhaista lainoista, joilla on alhainen korko. On käytännössä mahdotonta löytää 5000 euron laina täysin korottomana ja näin ‘’ilmaisena’’, koska se on suhteellisen suuri lainasumma. Jotkut lainantarjoajat tarjoavat ensilainan korottomana, jos et ole lainannut heiltä aikaisemmin. Usein summa on kuitenkin pienempi kuin 5000 euroa, jonka voi ottaa korottomana ensilainanan. Sinun on myös oltava tietoinen siitä, että mitä alhaisempi korko on, sitä korkemmat muut kulut ja palkkiot ovat. Tämä johtuu siitä, että lainanantaja tarvitsee jonkin takuun sille, että rahat maksetaan takaisin kun otetaan lainaa ilman vakuuksia. Voit ottaa 5000 euron lainan kulutusluottona tai pikalainana. Jos otat lainan kulutusluottona, lainan laina-aika on pidempi kuin pikalainoilla, mutta myös korko voi olla hiukan korkeampi. Jos päätät ottaa taas pikalainan, on lainan korko matalampi, mutta sinun tulee maksaa rahat takaisin lyhyen laina-ajan puitteissa, näin takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan on kuitenkin pienempi. Kannattaa siis ensin aina tarkistaa lainalaskurilla, mikä lainoista sopisi parhaiten juuri sinulle, ennen kuin haet lainaa.


Lainaa 5000 euroa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta? 


On käytännössä mahdotonta saada lainaa 5000 euroa, jos olet menettänyt puhtaat luottotietosi. Jos siis olet saanut maksuhäiriömerkinnän, on erittäin harvinaista että löydät palveluntarjoajan joka haluaa lainata sinulle. Tämä johtuu siitä, että lainanantajalla ei ole varmuutta siitä, että lainattu raha maksetaan takaisin. Jos sinulla on siis tarve 5000 euron lainalle, on maksuhäiriömerkintä tällöin este. Harvat palveluntarjoajat haluavat lainata rahaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä. Jos kuitenkin onnistut löytämään tällaisen lainan, ovat korot ja palkkiot yleensä erittäin korkeat näiden lainojen yhteydessä. Tämän takia lainaaminen luottotiedottomana on paljon kalliimpaa ja edullisen lainan löytäminen onkin miltein mahdotonta. Ennen kuin haet lainaa uudelleen sinun tulisi keskittyä velan takaisinmaksuun, jonka takia olet menettänyt luottotietosi. Tämä voi lyhentää maksuhäiriömerkinnän poistumisaikaa 2 vuoteen.  Me Morebankerilla emme kannata lainaamista luottotiedottomana ja näin et löydä sivustoltamme lainoja luottotiedottomille.


On useita vaihtoehtoja kun päätät lainata 


Tiedämme, että on olemassa useita eri syitä miksi lainata 5000 euroa. Lainan ottamiselle voi siis olla monta syytä. Ehkä tarvitset uuden kylpyhuoneen tai autosi kaipaa korjausta. Olipa syy mikä tahansa, sinun on monta vaihtoehtoa kuinka lainata 5000 euroa edullista lainaa. 


Voit halutessasi hakea lainaa perinteisesti pankista, jos olet rahan tarpeessa. Voit ottaa esimerkiksi kulutluottoja pankista. Sinun tulee täyttää perusvaatimukset, jos haluat ottaa pankista lainaa. Esimerkiksi sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit lainata. Sinulla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa ja puhtaat luottotiedot. Lähes kaikki pankit tekevät luottotarkastuksen ennen lainatarjouksen luomista. Pankit arvioivat luottotaustaasi ja taloudellista tilannettasi, jonka perusteessa pankki tekee päätöksen lainaamisesta. Henkilökohtaisella luottoluokituksella on siis ratkaiseva rooli kun haetaan pankkilainaa. Pankki yleensä päättää myös lainan lainaehdot. Pankki voi esimerkiksi vaatia tiettyä laina-aikaa tai tiettyä lainanlyhennystä kuukausittain. Lainaehdot siis riippuvat pankin luomasta luottoluokituksesta. 


Sinulla on myös mahdollisuus ottaa lainaa luottokortillasi. Tätä lainaa voidaan kutsua myös luotoksi - jota sinun tulee maksaa takaisin kuukausittain. Tämän tyyppisella lainalla on kuitenkin usein rajoitettu voimassaoloaika, ja siksi sinun tulee aina tarkistaa oman luottokorttisi luottomadollisuudet ja ehdot. Korko voi esimerkiksi vaihdella luottokorttien välillä. 


Jos haluat hakea lainaa ilman vakuuksia, vaihtoehtosi on ottaa pikalaina, jota haetaan netin tai puhelimen välityksellä. On varmaan itsestään selvyys, että tämän tyyppinen laina eroaa pankkilainasta. Kun menet pankkiin ja tarvitset lainaa, tulee sinun keskustella ensin aina pankkivirkailijan kanssa tilanteestasi. Pikalainalla kaikki viestintä tapahtuu netin välityksellä. Yleensä myös pikalainaa haettaessa lainanottajalle on asetettu vähemmän vaatimuksia. Pääsääntöisesti sinun tulee olla yli 18-vuotias Suomen kansalainen ja omistaa verkkopankkitunnukset (ja näin myös pankkitilin). Puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot ovat myös eduksi kun haetaan pikalainaa. Useimmat luotonantajat vaativat verkkopankkitunnuksia lainan hyväksymiseen, jotta he voivat olla varmoja lainanottajan henkilöllisyydestä. Pikalainaa otettaessa sinun ei tarvitse kertoa lainan käyttötarkoitusta, toisin kuin pankkilainaa otettaessa. Sinun ei siis tarvitse kertoa mihin aiot rahat käyttää. Pikalainalle ei tarvitse myöskään asettaa vakuutta. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen saat vastauksen yleensä pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Saat rahat tilillesi yleensä vielä saman päivän aikana, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen. Lainan saa siis pikaisesti heti kun olet löytänyt sopivan lainan, joka vataa tarpeitasi.


Me suosittelemme Morebankerilla, että haet lainatarjouksia usealta eri lainanantajilta. Lainatarjoukset eivät koskaan ole sitovia ja useimmiten tarjouksen hakeminen on myös ilmaista. Kun olet saanut eri tarjouksia eri lainanantajilta, voit vertailla lainojen korkoja ja kuluja keskenään. Kun vertailet lainamarkkinoiden erilaisia lainoja, on lainan joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi, löytäminen paljon helpompaa. 


Sinulla on siis useita eri vaihtoehtoja kun haluat haet lainaa 5000 euroa edullisesti. Jos sinulla on kysymyksia, joihin et ole vielä saanut vastausta, voit aina ottaa yhteyttä pankkeihin ja lainapalveluihin ja kysyä.notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi