MoreBanker.FI

Lainaa 500 €

Löydä useita eri vaihtoehtoja 500 euron lainalle ja lue aiheesta lisää

- Lue lisää -

11 eri lainaa löydettiin
Jos tarvitset lainaa, Morebankerilta löytyy Suomen parhaat ja halvimmat lainat. 500 euroa on tavallisesti pienikokoinen laina. Tämän suuruiset lainat ovat yleensä lyhytaikaisia ja ne tunnetaan esimerkiksi nimillä pikavippi, mikrolaina, minilana sekä SMS-laina. Jos sinulla on tarvetta 500 eurolle, vertailet lainoja sivustollamme useammalta kuin yhdeltä lainantarjoajalta. Lainojen korot ovat vain viitteellisiä, joten kun lähetät lainahakemuksen lainanantajalle saat lainatarjouksen, jonka korko on räätälöity juuri sinulle. Jos haet usemapaa kuin yhtä lainaa, voit valita parhaan vaihtoehdon lainatarjouksista.


Vähintään 18 vuotta 


Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit lainata rahaa. Tämä johtuu siitä, että sinun on oltava täysi-ikäinen voidaksesi allekirjoittaa sitovan sopimuksen. Kuitenkin, jos olet täysi-ikäinen mutta alle 25-vuotias huomaat, että lainan tarjoajien valikoima on jonkin verran pienempi kuin yli 25-vuotiailla. Meiltä löytyy muutamia palveluntarjoajia online palvelustamme, jotka tarjoavat 500 euron lainaa 18-vuotiaille. 


Lainaa 500 euroa 


Online palvelustamme löydät luettelon edullisista lainoista, joita voit ottaa 500 eurolle edullisesti. On joitakin poikkeuksia lainojen koroissa kun haetaan 500 euron luottoa, mutta yleensä ei ole mahdollista lainata 500 euroa korottomana. On kuitenkin lainoja 500 eurolle, joiden korot ovat suhteellisen matalat. Jotkut tarjoajat voivat tarjovat lainoja, jotka ovat korottomia, jos asioit heidän palvelussaan ensimmäistä kertaa ja päädyt ottamaan lainan. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä on lainan ottaminen yleensä haasteellista jos ei mahdotonta. Maksuhäiriömerkintä tarkoittaa usealle luotonantajalle merkkiä siitä, että lainanhakija ei välttämättä maksaisi uutta lainaa takaisin. Jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän, Morebanker suosittelee että et ota uutta lainaa vaan keskityt aiemman velan takaisinmaksuun. Tämän takia online palvelustamme ei löydy lainanantajia, jotka lainaavat luottotiedottomille. 


Jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän, se ei poistu pääsääntöisesti  vaikka olisitkin maksanut velan takaisin mutta velanmaksu saattaa lyhentää itse poistumisaikaa. Käytännössä maksuhäiriömerkintä näkyy henkilön rekisterissä kolme vuotta, mutta merkintä poistuu jo kahdessa vuodessa jos velka maksetaan pois kokonaisuudessaan. Jos kuitenkin saat uuden maksuhäiriömerkinnän, edellisen merkinnän kesto pitenee neljään vuoteen. On siis tärkeää, että pidät huolen siitä että maksat velan takaisin nostetusta luotosta ajallaa. Hyvä ajatus on suunnitella etukäteen miten aiot suorittaa velan takaisinmaksun ja näin voit olla varma että voit pitää luottotietosi. Kannattaa myös harkita kuinka paljon tarvitsen 500 euron lainaa, sillä on huono idea hakea lainaa turhaan. Näin voit myös varmistua että pystyt maksaa lainasi takaisin ajallaan.


Rahat tilillä nopeasti 


Me Morebankerissa suosittelemme ajattelemaan huolella aina kun kyse on rahasta. Varmista aina, että valitset halvimman ja sopivimman lainan juuri sinulle. Varmista myös, että sinulla on mahdollisuus maksaa valitsemasi laina takaisin laina-ajassa. Jos olet kiinnostunut lainaamaan 500 euroa, voit tehdä sen usealla tavalla. Jos otat sen pikalainana, lainalle kertyy yleensä useita kuluja, jotka sinun tulee maksaa jo pelkästä lainan ottamisesta. Todellinen vuosikorko on kätevä tapa vertailla eri lainojen kokonaiskuluja. On olemassa useita yrityksiä, jotka tarjoavat lainoja netissä tai puhelimen välityksellä. Tämä tarkoittaa sitä, että saatat saada rahat erittäin nopeasti tilillesi, joskus jopa minuuteissa.


 notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi