MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Suositellaan Huhtikuu

5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info

Lainasumma 100 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.19-20%
Vasteaika Vastaus heti
Todellinen vuosikorko 6,25 %
30 Pankkia Yhdellä Lainahakemuksella Lainapäätös Heti Edullinen Laina
HAI LAINAA
Katso lisää
Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta - Nimelliskorko: 5,0 % ; Todellinen vuosikorko: 6,25 % Kuukausierä 193,71 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 11623 €
5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info

Lainasumma 100 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.19-20%
Vasteaika Heti
Todellinen vuosikorko 6,26 %
Edullinen autolaina 100% suomalainen Lainapäätös heti
HAI LAINAA
Katso lisää
Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta Nimelliskorko Nimelliskorko: 5,0 % ; Todellinen vuosikorko: 6,26 % Kuukausierä 193,71 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: 1623€ € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 11623€ €
5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info

Lainasumma 100 - 2.000 €
Laina-aika 3 - 33 kk
Korko 0-19.9%
Vasteaika vastaus heti
Todellinen vuosikorko 29,6 %
Rahat heti tilille Nopea lainahakemus Edullinen laina
HAI LAINAA
Katso lisää
Esimerkki: Luottosumma: 2.000 € Laina-aika: 12 kuukautta Nimelliskorko Nimelliskorko: 19,9 % ; Todellinen vuosikorko: 29,6 % Kuukausierä 99 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: 295 € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 2295 €
4
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info

Lainasumma 300 - 2.000 €
Laina-aika 4 - 36 kk
Korko 13.9-19.9%
Vasteaika vastaus heti
Todellinen vuosikorko 27.9 %
Suosituin vippi Lisälainaa tarvittaessa Ilmainen hakemus joustoluotto
HAI LAINAA
Katso lisää
Esimerkki: Luottosumma: 500 € Laina-aika: 4 kuukautta Nimelliskorko Nimelliskorko: 19.9 % ; Todellinen vuosikorko: 27.9 % Kuukausierä 199 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: 296 € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 796 €Lainaa 400 heti tilille 

Me kaikki tiedämme sen tilanteen, jossa kuukauden loppu alkaa häämöttää, mutta sinulla on vielä menoja, jotka kaipaavat rahoitusta. Oletko sinä juuri tässä tilanteessa? Puuttuuko tililtäsi muutama kymppi tai satanen laskujen maksamiseen. Tässä tilanteessa on hyvä hakea lainaa 400 euroa, oman taloudellisen tilanteen helpottamiseksi. Saat 400 euron lainan tilillesi nopeasti ja helposti. Määrität itse lainalle laina-ajan ja saat sen miltei heti, joten voit esimerkiksi halutessasi maksaa koko lainan takaisin heti palkkapäivänäsi. Laina 400 € on pieni, mutta helpoo tapa kohentaa talouttasi. Lue alta lisää 400 euron lainaamisesta ja tutustu eri lainavaihtoehtoihisi. 

Lainaa 400 euroa

Miten lainaa haetaan lainaa 400 euroa?

On järkevää ja hyvin suositeltavaa suunnitella 400 euron lainan ottamista, ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen. Tällä tarkoitamme sitä, että suunnittelet kuinka aiot maksaa lainan ja sen kulut ja korot takaisin lainanantajalle. Voit itse määrittää lainahakemuksessa laina-ajan, joten on hyvä miettiä kuinka kauan haluat maksaa lainaa takaisin. On tärkeää, että rahaa jää muuhunkin kuin lainan takaisinmaksamiseen. Tämän takia suosittelemme tekemään suunnitelman kuinka ja kuinka kauan aiot maksaa 400 euron lainaa takaisin lainanantajalle. Näin voit olla varma, että pystyt maksamaan lainan kuukausierät takaisin ajoissa, eikä sinulle koidu hankaluuksia takaisinmaksusta. 

Kun olet varma 400 € lainan otosta ja löytänyt sopivan vaihtoehdon sinua varten, voit siirtyä itse lainan hakuun. Eri lainantarjoajien sivustot saattavat näyttää ulkoapäin toisistaan eroavilta. Kuitenkin suurin osa palveluista toimii samalla simpellillä tavalla, joten lainanhakeminen ei voi olla kovinkaan hankalaa. 

  1. Kirjaudu palveluun sisään verkkopankkitunnuksillasi
  2. Valitse lainasumma 400 euroa
  3. Täytä yhteystietosi sekä pankkitilisi numero ja lähetä hakemus

Lainaa ilman vakuuksia 

Kun haluat lainata pienen summan, kuten lainaa 400 euroa, tulee sinun hakea lainaa netissä. Netistä lainaamisessa on kuitenkin omat etunsa. Ensinnäkin, sinun ei tarvitse asettaa lainallesi vakuuksia kun lainaat netistä, mikä on useimmiten vaatimus, jos otat lainaa perinteisesti pankista. Toiseksi kukaan ei kyseenalaista lainasi käyttötarkoitusta. Netissä toimivat lainapalvelut ovat kiinnostuneita eniten siitä, että maksat rahat takaisin ajallaan. Oma taloudellinen tilanteesi ja lainanantajan luoma luottoluokitus määrittelevät sen, kuinka paljon maksat lainasta kuluja ja korkoja. Tämä korvaa riskin lainanantajalle, jonka hän ottaa lainatessaan rahaa lainanhakijalle. Ilman vakuuksia laina saattaa olla joissakin tilanteissa hieman kalliimpi, sillä lainanantaja ottaa suuremman riskin lainatessaan rahaa. Lainaa ilman vakuuksia voi hakea huomattavasti suurempia summia ja netistä lainaa jopa voi saada 70 000 euroa. Lain 400 eurolla on siis huomattavan pieni summa. Tärkeintä on kuitenkin että voit maksaa takaisin lainan ajallaan.

400 euron pikavippi

400 euroa on useasti pikavippi. Pikavipit 400 euroa ovat pienikokoisia lainoja, joita voit saada nimensä mukaan netistä nopeasti tilillesi. 400 euron pikavipin takaisinmaksuaika on useasti lyhyt, sillä kyseessä on laina, joka maksetaan nopeasti takaisin. Asiakas nostaa 400 euroa kerralla tilille lainan muodossa, joka maksetaan takaisin kerralla tai kuukausierissä. Voit itse yleensä vaikuttaa siihen millä aikavälillä sinun 400 euron laina tulee maksaa takaisin.

Suosittuja pikavippien tarjoajia, joilta voit lainata 400 euroa ovat: 

  • SaldoLimiitti
  • Vippi.fi
  • OmaLaina.fi

Vertaile 400 euron lainat ja löydät edullisimman

Me Morebankerissa vertailemme lainoja, jotta lainan hakemisesta ei koituisi sinulle pitkää prosessia. Lainat on vertailtuna sivustollamme niiden todellisen vuosikoron, muiden kulujen ja suosion perusteella. Käytännössä siis lainan kokonaiskustannukset ovat hyvä vertailukriteeri 400 euron lainalle. Halpa laina on se laina, jonka korko ja muut kustannukset ovat edulliset. On siis kannattavaa vertailla lainoja ennen kuin hyväksyt saamasi lainatarjouksen. Todellinen vuosikorko kertoo jo paljon siitä, onko lainan edullinen vai kallis sinulle. Hae lainaa, jotta voit nähdä mitä lainan kulut ovat sinulle.

Mihin voit käyttää lainaa 400 euroa? 

Kuten aiemmin mainittiin, kukaan ei määrää mihin aiot lainan käyttää paitsi sinä itse. Kun haet 400 euron lainaa netistä, ei sinulta kysytä rahan käyttötarkoitusta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää sen esimerkiksi lomaan, vaatteisiin, syntymäpäivälahjoihin, uuteen jääkaappiin tai johonkin täysin muuhun tarpeelliseen. 400 euroa ei ole valtava summa, mutta se silti kattaa paljon ja saattaa olla viimeinen apua siinä mitä varten olet säästänyt. 400 euroa on täydellinen summa, jos olet esimerkiksi saanut yllättävän laskun, jonka rahoituksessa kaipaat apua. On useimmiten selvää, että tämä summa tulee kattamaan laskun. Varsinkin jos se on esimerkiksi hammaslääkäriltä, sähkölasku tai jokin vastaava. 

400

Kuinka pitkä laina-ajan tulee olla? 

400 euron takaisinmaksu on helppoa. Siksi se on hyvä laina, jos tarvitset rahaa kiireellisesti, koska tiedät että pystyt myös palauttamaan rahat nopeasti. Siksi 400 euron lainalla ei ole niin paljon vaatimuksia kuin 5000 euron lainalla. Vaikka 400 euron laina on pieni, laina-ajoissa voi kuitenkin olla paljon eroja. Useimmissa lainapalveluissa, voit valita takaisinmaksuajan itse. Lainasumman ollessa näin pieni, laina-aika harvoin on vuoden tai yli vuoden mittainen. Yleensä se on vain 30 päivää tai muutama kuukausi. 

Jos valittavana on useampi kuin yksi laina-aika, on tärkeää että valitset laina-ajan, joka sopii parhaiten sinulle ja taloudelliselle tilanteellesi. Lyhyellä ja pitkällä laina-ajalla on molemmilla hyvät ja huonot puolensa. jos valitset lyhyen laina-ajan joudut maksamaan enemmän kuukausittain, mutta takaisinmaksusumma kokonaisuudessaan on pienempi. Jos valitset sen sijaan pitkän laina-ajan huomaat, että joudut maksamaan vähemmän jokaisessa kuukausierässä, mutta vastineeksi kokonaissumma on suurempi lyhyeen laina-aikaan verrattuna. 

On parasta ottaa mahdollisimman lyhytaikainen laina-aika, jotta pääset velasta eroon nopeasti. Lyhytaikainen laina-aika edellyttää kuitenkin, että sinulla on taloudellinen tilanne, joka pystyy ylläpitämään takaisinmaksua laina-ajan puitteissa. Jos näin ei ole ja et silti valitse pidempää laina-aikaa on riskinä, että et pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan. Siksi on tärkeää, että valitset laina-ajan taloudellisen tilanteesi mukaan, jottei lainasta tule lopulta liian kallis ylläpidettäväksi. 

Hae nopeaa lainaa  

Toinen etu 400 euron lainaamisessa on se, että se hoituu nopeasti. Toisin sanoen, sen hakeminen, lainatarjouksen saaminen ja sen jälkeen rahojen saapuminen tilille ei vie kovinkaan kauaa. Yleensä hakemuslomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Jos haet tarjouksen lainanantajan aukioloaikaina, on suuri mahdollisuus että saat vastauksen jo muutamissa minuuteissa. Kun saat vastauksen, voit hyväksyä lainatarjouksen halutessasi. Kun olet tehnyt näin, voit olla melkein varma, että sinulla on rahat käytettävissä vielä saman päivän aikana. Laina maksetaan tilillesi joka tapauksessa nopeasti ja pääset nauttimaan rahan tuomista eduista. Hae vippi 400 euroa nyt, ja ole varma siitä, että sinulla on pian rahat käytettävissä. 

Näin löydät edullisimman lainan 

Kun etsit sinulle parasta lainaa, on tärkeää että et vain valitse ensimmäistä lainaa joka vaikuttaa kiinnostavalta. Jos et tutki tarkasti eri vaihtoehtojasi, saatat päätyä ottamaan lainan, joka ei millään tavoin vastaa tarpeitasi ja tilannettasi. Paras tapa löytää edullisin ja sopivin laina on vertailemalla markkinoilla olevia lainoja. Voit tehdä tämän joko itse tai käyttämällä vertailusivustoja. Tänä päivänä netistä voi löytää lukemattomia määriä erilaisia vertailusivustoja, jotka voivat auttaa sinua löytämään parhaan lainan joka vastaa taloudellista tilannetasi. Esimerkiksi me Morebankerilla olemme keränneet sivustollemme liudan markkinoiden parhaimpia lainoja, jotta lainojen vertaileminen olisi sinulle helpompaa. Tärkeää on myös muistaa että sivustolla ilmoitetut korot ja kulut lainoille ovat vain suuntaa antavia. Sinulle mukautetut lainaehdot näet vasta kun täytät ja lähetät lainahakemuksen. Lainatarjous, jonka saat sähköpostitse, sisältää sinulle mukautetut korot ja kulut. Lainatarjous ei itsessään koskaan ole sitova, vaan voit päättää hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Suosittelemme siis hakemaan ainakin kolmelta eri lainantarjoajalta lainatarjouksen, jotta voit vertailla sinulle tehtyjä lainoja. Voi kuitenkin olla myös, että lainaa 400 on liian pieni tarpeellesi. Netistä on mahdollista hakea lainaa jopa 10 kertainen summa, jonka saat heti tilille. Riippuu kuitenkin omasta tilanteestasi voitko saada lainaa vai et.

400 laina voi auttaa arjen pienissä pulmissa

Arjessa voi helposti tulla eteen tilanne, jossa tarvitset yhtäkkiä hankkia jotain jota et ollut aikaisemmin suunnitellut ostavasi. Tällöin saattaa olla, että et ole säästänyt tarpeeksi rahaa näitä tilanteita varten. Jos tarpeesi ostaa tarvitsemasi tuote on välitön, voi 400 euron laina erittäin suuri apu. Jos pesukoneesi on rikkoitunut tai autosi tarvitsee huoltoa, ei kannata epäröidä lainan ottoa, jos se voi helpottaa arkeasi huomattavasti. 

Milloin Lainaa 400 euroa on huono ajatus?

Jos tiedät jo ennen lainanhakua, että sinulla ei ole varaa maksaa 400 euron lainaa sekä sen kuluja takaisin lähitulevaisuudessa, älä ota lainaa! On myös esimerkiksi huono idea hakea lainaa juhlimiseen, sillä rahat hupenevat nopeasti eikä sinulle jää käteen mitään. Harkitse siis kunnolla ennen kuin haet lainaa erityisesti, jos taloudellinen tilanteesi on heikko myös tulevaisuudessa. Voi myös olla, että tällaisessa tilanteessa sinun ei ole edes mahdollista saada lainaa.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi