MoreBanker.FI

Lainaa 3000€

Lue lisää 3000 euron lainaamisesta ja vertaile lainat Morebankerissa

- Lue lisää -

16 eri lainaa löydettiin
Lainaa 3000 €
On harvinaista löytää 3000 euron laina korottomana sekä ilman vakuuksia. Kun summa on näin suuri, palveluntarjoajat asettavat korot vakuudeksi saadakseen rahat takaisin. Jos olet onnekas ja löydät 3000 euron lainan korottomana, huomaa että lainaan yleensä liittyy korkeita maksuja. Tämän takia on tärkeää, että varmistat että lainalla on matala todellinen vuosikorko. Paras laina jonka lainasumma on 3000 € on se, jonka on matala vuosikorko. Se on paras laina sillä, sinun ei tarvitse maksaa suurta summa ottamastasi lainasta. Haluat ehkä ottaa lainaa 3000 euroa ilman vakuutta. On kuitenkin yksi asia, joka sinun tulee huomioida: korko on todennäköisesti korkeampi, koska se on lainanantajan vakuus lainatulle rahalle. Takaisinmaksettava summa tulee siis olemaan korkeampi, kuin perinteisessä pankkilainassa joka vaatii vakuuden sen ottamiselle. Myös laina aika, jonka valitset vaikuttaa siihen kuinka suuri todellinen vuosikorko on.

Hae lainaa vasta kun olet täysi ikäinen
Voit ottaa lainaa sen jälkeen kun olet täyttänyt 18 vuotta. 18 vuoden ikä on vaatimus, jotta saat lainapäätöksen. Valikoima lainanantajista ei kuitenkaan ole yhtä laaja tällöin kuin yli 25-vuotiaille. Monet palveluntarjoajat kieltäytyvät lainaamasta rahaa alle 25-vuotiaille, koska tätä nuoremmat ovat yleensä opiskelijoita joiden tulot eivät ole vielä vakaat. Tämän takia jotkut lainanantajat pelkäävät, että nuorille ei ole mahdollista maksaa takaisin näin suurta lainaa. Muista kuitenkin että lainaamisen vähimmäisikäraja on 18 vuotta. Et voi myöskään lainata rahaa ilman verkkopankkitunnuksia. Lainanantaja käyttää verkkopankkitunnuksia muun muassa luottoluokituksen luomiseen, jotta voi olla varma että lainanottaja kykenee maksamaan lainan takaisin. Tämän takia on myös mahdotonta lainata ilman luottoluokitusta.


Laina aika
Voit valita yleensä itse kuinka pitkä laina aika on, hakiessasi 3000 euroa lainaa. Yleensä lainapalvelu asettaa käyttäjilleen eri vaihtoehtoja, esimerkiksi 5 vuotta, 6 vuotta , 15 vuotta yms., joista valitset mieluisen laina-ajan. Myös lainan kuukausierä riippuu myös siitä kuinka pitkä laina aika on. Kannattaa siis harkita ensin huolellisesti mikä lainojen laina-aikoja ennen lopullista päätöstä. Jos lainasumma on suurempi kuin 3000 eruoa voi olla että lainan laina-aika kannattaa olla enemmän kuin esimerkiksi 5 vuotta, tilanteessa jossa et pysty maksamaan suuria kuukausierä.

Netistä ja meiltä Morebankeristä löytyy lainalaskureita joiden avulla voit vertailla mtös lainojen laina-aikoja. Kannattaa käyttää lainalaskuria aina ennen lainan valitsemista. Se kertoo sinulle kuinka suuri esimerkiksi lainan kuukausierä on eri pituisille takaisinmaksuajoille. Jopa vuoden ero takaisinmaksuajassa voi vaikuttaa suuresti takaisinmaksettavaan summaan. Kannattaa siis käyttää aikaa laina-ajan valitsemiseen. Näin varmistut siitä että pystyt maksamaan lainan takaisin jopa tilanteessa, jossa tulosi ovat normaalia pienemmät. Tilille pitää tietysti jäädä rahaa muuhunkin kuin lainojen takaisin maksuun.


3000 euroa
Luottotiedot 
Rahan lainaaminen on vaikeaa, jos olet menettänyt luottotietosi. Useimmat palveluntarjoajat eivät lainaa rahaa, jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän sillä lainaamiseen liittyy liian suuria riskejä. Tämän takia koroton laina on mahdoton ja matalan koron löytäminenkin erittäin haastavaa. Jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän, on erittäin vaikeaa lainata 3000 euroa, varsinkin jos haluat lainata edullisesti. Hyvä neuvo on että mietit kuinka paljon oikeasti tarvitset rahaa ja mikä laina summa on riittävä. Jos esimerkiksi tarvitset vain 2000 euroa, sinun tulee lainata vain tämän verran, jotta korot ja velat pysyvät mahdollisimman pieninä. Sinun tulee myös miettiä sitoutumista maksaa rahat takaisin ja mitä enemmän lainaat, sitä kauemmin lainan takaisin maksaminen kestää. On kuitenkin vaikeaa löytää palveluntarjoajaa, joka lainaa 3000 euroa henkilölle, joka on saanut maksuhäiriömerkinnän. Jos olet menettänyt luottotietosi ja haluat hakea lainaa 3000 eurolle edullisesti, tulee lainan kokonaiskustannukset olemaan liian korkeat.

3000 euron pikavippi 
Tiedät varmasti mitä nopeat pikalainat ovat. Pikavippi on lainatyyppi, jolla ei ole tiukkoja vaatimuksia tai säännöksiä sille mihin rahat tulisi käyttää. Pikavippi on aina laina ilman vakuuksia. Lainanantajat eivät istu toimistoissaan ja arvioi voitko lainata 3000 euroa, vaan sen sijaan lainatarjous syntyy automaattisesti tietojesi perusteella. Sinulle luodaan tietysti ensin luottoluokitus, johon mahdollinen lainatarjous perustuu. Yleensä tämän jälkeen saat lainapäätöksen heti.

Pikavippi on siis lainatyyppi, jonka avulla voit saada rahaa nopeasti kulutukseesi. Tämän tyyppisellä lainalla saat mahdollisuuden tehdä jokapäiväisestä elämästäsi hieman helpompaan hetkeksi ja se voi myös auttaa taloudellista tilannettasi hätätapauksissa. Pikavippi on turvallinen ratkaisu lainata, kunhan vain muistat maksaa sen takaisin sovitussa laina-ajassa. Jos jätät pikavipin maksamatta, voi pikavipista tulla kallis hupi, sillä maksamatta jätetty pikavippi kerää paljon lisä kuluja ja korkoja. Maksa siis aina entinen pikavippi alta pois ennen kuin harkitst edes uuden ottamista. Suosittelemme miettimään etukäteen, miten aiot maksaa ottamasi lainan takaisin. Yleensä pikavippi on lyhytaikainen laina, joten sen laina-aika ei ole kovin pitkä, joten sinun tulee lyhentää lainaa kuukausittain suhteellisen paljon. Jos et kuitenkaan pysty maksamaan suuria kuukausieriä, voi kulutusluotto olla parempi vaihtoehto, sillä sen maturiteetti on suhteellisesti pidempi. Kulutusluoton vaatimukset ovat kuitenkin tiukemmat kuin pikavipin, esim. 25-vuoden iän täyttymistä saatetaan vaatia.


3000 euroa mihin vain
Tiedämme, että voi olla monia syitä sille miksi yhtäkkiä haluat lainata 3000 euroa. Saattaa olla esimerkiksi, että saat uuden työpaikan, joka edellyttää että sinulla tulee olla auto. 3000 euron luotto auttaa sinua helposti saamaan käytetyn auton käyttöösi. Riippumatta siitä, mihin tarvitset lainaa, olet tullut oikeaan paikkaan. 3000 euroa ilman vakuuksia voi siis olla juuri se luotto, jonka tarvitset. Lainaa 3000 € kuitenkin vain, jos olet varma että voit maksaa lainan takaisin.

Meillä voit helposti, joustavasti ja nopeasti vertailla erilaisia lainatyyppejä ja lainanantajia. Voit katsella sivustoltamme lainantarjoajia, jotka vastaavat tarpeitasi. Loppu onkin helppoa, sinun tulee vain hakea lainaa ja odottaa sen jälkeen vastausta. Suosittelemme hakemaan lainatarjousta ainakin kolmelta eri lainantarjoajalta, jotta lainasi on varmasti juuri sinulle sopivin laina. Hae lainaa siis ensin useilta palveluilta. Näin voit olla varma, että löydät edullisimman lainan.

Vakuudeton 3000 pikalaina

Mihin lainaa yleensä otetaan 3000 euroa? 
3000 € lainojen käyttötarkoitusta ei ole etukäteen määritelty. Lainanottaja saa siis itse päättäämihin lainasumma käytetään. Usein tämän suuruinen summa käyetään kulutustarkoitukseen. Saat lainan yleensä saman päivän aikana tai heti lainatarkouksen hyväksynnän jälkeen. Alla on listattuna yleisempiä käyttötarkoituksia 3000 euron lainalle:  • Kodin sisustaminen tai remontointi 

  • Auton korjaus 

  • Vakuutuslaskut

  • vuokravakuusKuinka voin hakea lainaa 3000 euroa?Voit hakea 3000 euron lainaa netistä vaikka kotoa käsin. Lainojen vertaileminen, kilapiluttaminen ja hakeminen käy kätevästi netin välityksellä ja saat yleensä laintarjouksen miltein heti. 3000 euroa saapuu tilillesi yleensä vielä saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. 
notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi