MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Suositellaan Heinäkuu

5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info

Lainasumma 100 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.19-20%
Vasteaika Vastaus heti
Todellinen vuosikorko 6,25 %
30 Pankkia Yhdellä Lainahakemuksella Lainapäätös Heti Edullinen Laina
HAI LAINAA
Katso lisää
Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta - Nimelliskorko: 5,0 % ; Todellinen vuosikorko: 6,25 % Kuukausierä 193,71 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 11623 €
4
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info

Lainasumma 300 - 2.000 €
Laina-aika 4 - 36 kk
Korko 13.9-19.9%
Vasteaika vastaus heti
Todellinen vuosikorko 27.9 %
Suosituin vippi Lisälainaa tarvittaessa Ilmainen hakemus joustoluotto
HAI LAINAA
Katso lisää
Esimerkki: Luottosumma: 500 € Laina-aika: 4 kuukautta Nimelliskorko Nimelliskorko: 19.9 % ; Todellinen vuosikorko: 27.9 % Kuukausierä 199 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: 296 € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 796 €Lainaa 300 euroa

Ennen kuin pikalainojen ottamisesta tuli suosittua, monet kokivat 300 euron lainan keskikokoisena lainana. Tänä päivänä, 300 euron lainaa pidetään pienikokoisena pikalainana. Tämä laina sopii yleensä auttamaan pienissä arjen hankinnoissa.

300 euron pikalainaa voi ainoastaan hakea netistä, joka onkin varsin helppoa. Voit lainata 300 euroa monilta palveluntarjoajilta, joita voit vertailla vertailulistallamme. Meiltä löytyy useita palveluntarjoajia, jotka vaativat lainan takaisinmaksun 30-60 päivän kuluessa. 

Joskus saatat joutua taloudellisesti haastavaan tilanteeseen. Sinulla saattaa olla ylimääräisiä kuluja yhden kuukauden aikana, eikä riittävästi rahaa tilillä. Saattaa myös olla, että olet saanut odottamattoman suuren laskun, jonka syynä voi olla esimerkiksi lasku autokorjaamolta. On suositeltavaa, että sinulla on aina säästöjä, joita voit hyödyntää ennakoimattomissa tilanteissa, mutta me kaikki voimme joutua tilanteeseen, jossa meillä on tarve lainata rahaa. Niin kauan kuin pystyt maksamaan lainasi takaisin, lainaamisessa ei ole ongelmaa.

Lainaa 300 euroa

300 euron laina ilman vakuuksia

Sinulla on mahdollisuus lainata 300 euroa ilman vakuuksia, esimerkiksi ilman asunnon tai muun irtaimiston pantiksi panemista. Tämä on yksi netistä lainaamisen hyvistä puolista, sillä voit myös ottaa lainaa tilanteessa, jossa et omista tarpeeksi vakuuksia tai sinulla ei ole takaajaa. 300 euron laina on aina vakuudeton, jos otat sen palveluntarjoajalta netissä. Jos lainan maksat ajallaan takaisin, ei vakuudettomastakaan lainasta koidu sinulle ylimääräisiä kuluja, toisin kuin monet uskovat. 300 euron pikavippi sopii siis kenelle tahansa, joka kaipaa lisärahoitusta arkeen ja on kykenevä maksamaan sen takaisin.

Saatat miettiä, onko mahdollista ottaa lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta. Vastaus on ei, tämä ei ole mahdollista. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, on sinun aina varmistettava,että olet maksanut aiemman velan pois enne kuin harkitset hakea lainaa uudelleen. On olemassa monia lainanantajia, jotka eivät tarjoa lainoja luottotiedottomille henkilöille. Tämän takia on tärkeää, että pidät huolen siitä että maksat velat takaisin ajallaan. 

Mitä tulisi huomioida ennen 300 euron lainaamista?

Kun mietit lainan ottamista oli se sitten 300 euroa tai 3000 euroa, on erittäin tärkeää että vertailet lainoja ensin ja niiden kuluja ensin. Kaikkein tärkein asia huomioida on lainan todellinen vuosikorko. Se ilmaisee paljon lainanottaja maksaa lainasta korkoja ja kuluja 12 kk aikana. Todellinen vuosikorko on siis prosentuaalinen luku joka ilmoittaa lainan kulut vuositasolla suhteessa lainan kokoon.

Toinen erittäin tärkeä asia joka kannattaa pitää mielessä on se, että kuinka paljon tarvitsen lainaa todella. Jos tarvitset 100 euroa uutta pyörää varten nosta silloin vain 100 euroa, elä siis nosta 300 euron lainaa tässä tilanteessa. Kun huomioit todellisen rahantarpeesi aina lainatessasi vältyt ylimääräisiltä kuluilta ja voit olla varma että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan. Suositus on siis että asiakas nostaa vain lainasumman, jonka hän tarvitsee.

Huomio myös kuinka pitkän laina-ajan tarvitset. Jos pystyt maksamaan lainan nopeasti takaisin on tämä sinulle paras ratkaisu. Jos taas tarvitset pidemmän laina ajan ja haluat maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa tulee lainalle kertymään enemmän kuluja kokonaisuudessa mutta lainan kuukausierät ovat suhteessa pienempiä. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto jos tiedät, että et pysty lyhentämään lainaa takaisin suuria summia joka kuukausi.

300

Mistä lainaa 300 euroa

Sivustoltamme löydät useita eri lainantarjoajia, jotka tarjoavat 300 euron suuruisia lainoja. Suosituimpia lainantarjoajia pienemmille summille ovat Ferrarum, Omalaina ja Limiitti.fi. Voit lukea lisää eri lainantarjoajista sivullamme klikkaamalla ensin ''Lainantarjoajat'' ja valitsemalla haluamasi lainantarjoajan. Voit myös vierailla lainantarjoajien sivulla klikkaamalla lainantarjoajan logoa tai ''Hae lainaa''. Kaikki sivustollamme olevat lainantarjoajat ovat luotettavia ja kuuluvat Etelä-Suomen Aluehallintoviraston rekisteriin lainantarjoajista, joka valvoo luotonväittäjien oikeudenmukaista toimintaa.

Voit vertailla 300 euron pikavippejä kätevästi niiden todellisen vuosikoron avulla. Edullisin laina on se, jonka vuosikorko on matalin. Lainavertailun avulla voit varmistaa sen että saat edullisimman lainan 300 eurolle.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi