MoreBanker.FI

Lainaa 2500€

Lue lisää siitä mitä 2500 euron lainaaminen tarkoittaa ja vertaile lainat Morebankerissa

- Lue lisää -

16 eri lainaa löydettiin
Jos sinulla on tarve 2500 euron lainalle, vaihtoehtoinasi ovat joko pikavippi tai mini-laina, mutta voit myös harkita kulutusluoton ottamista. Olemme keränneet paljon eri lainantarjoajien 2500 euron lainoja, jotta voit tehdä harkitun ja kannattavan päätöksen lainastasi. Voit hakea helposti 2500 euron lainaa myös pankistasi, mutta on helpompaa hakea lainaa netistä. On helppoa ottaa lainaa verkosta, sillä lainanantajan ei tarvitse tietää mihin käytät lainan, toisin kuin pankkisi henkilökunnan. Näin voit saada lainan, selittämättä mihin tarvitset sitä. Täytä lainahakemus minuutissa ja saat lainatarjouksen lainanantajalta, rahat siirtyvät tilillesi useimmiten vielä saman päivän aikana.


Lainaa 2500 euro edullisesti, ilman vakuuksia


2500 euron laina on helppo ilman vakuuksia matalalla korolla, jolloin takaisinmaksusta tulee sinulle edullisempaa. Olemme koonneet eri palveluntarjoajia Morebankeriin, joten sinun on helppo saada yleiskuva siitä, mikä lainapalveluista lainaa 2500 euron lainoja, jotka sopii juuri sinulle. Joillakin lainantarjoajilla on tarjous, joka antaa lainanottajan ottaa lainaa ilman korkoa tai ilamiseksi, jos käytät heidän palveluitaan ensimmäistä kertaa. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että monilla ‘’ilmaisilla’’ lainoilla on kuitenkin hyvin lyhyt laina-aika. Tämän takia saatat ehkä joutua maksamaan lainan takaisin jo 30 päivän kuluessa. Jos olet ottanut useita lainoja samalta lainanantajalta, et voi yleensä ottaa enää korotonta lainaa. Yleisesti lainaa ei ole mahdollista ottaa korottomana. Hae lainaa ainakin kolmelta lainanantajalta ja vertaa lainoja keskenään, jotta saat rahat edullisesti lainatessa. Lainan saa tilille useimmiten jo samana päivänä. 


Lainaa voi ottaa ilman vakuuksia, mutta ei ilman asiakijoja. Tarvitset verkkopankkitunnukset, sillä lainanantajan tulee olla varma siitä, että lainaaja on varmasti juuri sinä. Lainanantaja saa myös joitakin tietoja verkkopankkitunnuksiesi avulla, joita hän käyttää luomaan luottoluokituksen taloudellisesta tilanteestasi. Varaudu kuitenkin myös lähettämään palkkakuittisi viimeiseltä 3 kuukaudelta lainanantajalle luottoluokituksen tekoa varten. Tämän takia ei ole mahdollista ottaa lainaa, ilman asiakirjoja tai verkkopankkitunnuksia.


Lainaa 2500 euroa nopeasti 


Netistä lainaaminen on nopeaa, ja saat rahat tilillesi useimmiten vielä saman päivän aikana. Myös lainan hyväksyminen on helppoa kun tarvitset lainaa, josta on myös hyötyä kun haluat lainata nopeasti. Sinun tulee aina olla täyttänyt 18-vuotta kun haluat lainata rahaa palveluntarjoajiltamme. Kun lainasopimus kirjoitetaan, tulee lainanottajan tehdä oikeuden edessä sitovan sopimuksen, jolloin allekirjoittajan tulee olla täysi-ikäinen. Voit siis ottaa lainaa jo 18-vuotiaana, mutta tyypillisesti nämä lainat ovat pienempiä ja korot korkeampia. Esimerkiksi lainantarjoajat voivat helposti hylätä lainahakemuksen, jos lainanottaja on alle 25-vuotias. Joten lainaaminen nuorena aikuisena saattaa olla hankala prosessi. Tämä johtuu siitä, että usea useat alle 25-vuotiaat ovat vielä opiskelijoita tai heidän taloudellinen tilanteensa ei ole kyllin vakaa. Siksi riski sille että velkaa ei makseta ajoissa tai ollenkaan on suurempi lainatessa tälle ikäryhmälle. Kun olet täyttänyt 25-vuotta on lainaaminen helpompaa ja saat useasti myös edullisempaa lainaa.


Jotta voit hakea lainaa netistä, on myös muutamia muita kriteereitä jotka sinun tulee täyttää. Lainanhakijalla tulee olla netiipankkitunnukset, jotta henkilöllisyys voidaan varmistaa. Verkkopankkitunnuksia käytetän myös lainanhakijan luottoluokituksen luomiseen. Useimmiten myös Suomen kansalaisuus ja suomalainen osoite ovat vaatimuksia lainaamiselle, vakaiden tulojen ja puhtaiden luottotietojen lisäksi.


Lainaa luottotiedottomalle? 


Vaikka sinulla onkin maksuhäiriömerkintä, ei se tarkoita välttämättä ettet voisi ottaa lainaa. Lainaaminen on kuitenkin hankalaa tällaisessa tilanteessa, eikä moni palveluntarjoaja ole valmis lainaamaan, jos olet menettänyt luottotietosi. Jos kuitenkin onnistut saamaan lainatarjouksen, lainan korot ja muut kulut ovat yleensä päätähuimaavia. Tämä tekee lainaamisen erittäin kalliiksi luottotiedottomalle henkilölle. Emme siis suosittele ottamaan uutta lainaa, jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän. Järkevintä on keskittyä jo olemassa olevan lainan takaisin maksamiseen. Useimmiten kun velka joka on johtanut maksuhäiriömerkintään on maksettu takaisin kokonaisuudessaan, maksuhäiriömerkinnän poistumisaika lyhenee kahdteen vuoteen. Emme suosittele siis uuden lainan ottamista, jotta takaisinmaksettava summa ei kasva liian suureksi. Jos saa uuden merkinnän luottotietoihin postumisaika pitenee neljään vuoteen. Kun saat luottotietosi takaisin onnistuu lainaaminen taas palvelunantajiltamme.


Muista aina vertailla lainoja


Monet jotka etsivät edullista ja hyvää lainaa, vertailevat lainoja yleensä korkojen perusteella. Löydät aina runsaasti eri vaihtoehtoja kun tarvitset lainaa 2500 euroa. On kuitenkin tärkeää tietää, että korot eivät aina ole tarkin vertailukriteeri lainan hintaa arvioidessa. Jotkut lainanantajat esimerkiksi perivät maksuja ja palkkioita kun laina otetaan. Jotkut lainanantajat taas pyytävät maksuja itse lainan maksamisesta. Tämä tarkoittaa sitä, että laina jolla on muuten matala korko, voi olla kalliimpi kuin laina, jolla on korkeampi korko.


Tämän takia on hyvä ajatus ottaa laskuihin mukaan myös vuosittaisten kulujen mukainen todellinen vuosikorko - jotka löydät sivustoltamme. Näin saat paljon paremman perustan vertailulle ja lainojen vertailu keskenään on helpompaa. Näin saat paremman yleiskuvan lainoista kun vertailet lainasummalla, todellisella vuosikorolla ja laina-ajalla eri lainoja keskenään. Olemme tehneet vertailusta sinulle paljon helpompaa, jotta voit löytää oikean lainan joka vastaa juuri sinun toiveita ja tarpeitasi. On siis tärkeää että vertailet aina ennen kuin haet lainaa.notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi