MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Suositellaan Heinäkuu

5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info

Lainasumma 100 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.19-20%
Vasteaika Vastaus heti
Todellinen vuosikorko 6,25 %
30 Pankkia Yhdellä Lainahakemuksella Lainapäätös Heti Edullinen Laina
HAI LAINAA
Katso lisää
Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta - Nimelliskorko: 5,0 % ; Todellinen vuosikorko: 6,25 % Kuukausierä 193,71 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 11623 €Jos haluat lainata 200 euroa heti tilille, onnistuu se meillä Morebankerissa. 200 euron lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia ja saat rahat tilillesi nopeasti. Kun haet lainaa netistä, yksi suurimmista hyödyistä on se, ettei sinun tarvitse asioida pankissa vaan saat rahat tilillesi lyhyessä ajassa vaan voit hakea lainaa nopeasti kotoa käsin.

Lainaa 200 euroa

200 euron laina ilman korkoa? 

Onko todella mahdollista saada lainaa tilillesi 200 euroa korottomana? Usein vastaus tähän on kyllä. Siispä jos tarvitset lainaa tässä ja nyt, voit useimmilta netissä toimivilta luotonantajilta lainata rahaa ilman vakuuksia sekä. Lainaan tietysti yleensä kuuluu korot ja maksut, mutta useat luotonantajat antavat mahdollisuuden lainata korottomasti jos olet uusi lainanhakija. Jotta saat pikalainan korottomana tulee sinun kuitenkin muistaa maksaa laina takaisin ajallaan, muutoin korkoa ja palkkioita alkaa kertyä nostetusta luotosta. Vois myös olla, että nimelliskorkoa lainalle ei kerry mutta lainalla on muita kuluja, jolloin päädyt kuitenkin maksamaan lainastasi kuluja. Huomioi siis todellinen vuosikorko kun vertailet lainoja.

Luottotiedot 

Suomessa suurin osa luotonantajista ei tarjoa lainaa henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, suosittelemme keskittymään velan takaisinmaksuun, joka johti maksuhäiriömerkintään. Ongelmia voi koitua, jos etsit vielä pienlainoja vaikka luottotietosi eivät ole kunnossa jos et ole varma pystytkö maksaa lainan takaisin. Emme siis suosittele ottamaan lainaa jos, sinulla on maksuhäiriömerkintä. Morebankeristä ei löydy lainaa luottotiedottomille. Mikäli olet vielä nuori ja haluat ottaa lainaa 200 euroa 18-vuotiaana, tulee sinun huomioida, että kaikki lainanantajat eivät lainaa esimerkiksi alle 20 vuotiaille. Sivustoltamme löytyy kuitenkin joitakin palvelunarjoajia, joilta voit lainata 18-vuotiaana. Suosittelemme silti harkitsemaan kuinka paljon tarvitset laina ennen lainapäätöksen allekirjoittamista tai ennen kuin hae lainaa.

Laina aika 200 euron lainalle

Laina aika on lyhyt puhutaan 200 euron lainasta. 200 euron laina on pieni summa lainata jopa netistä, joten sen takaisinmaksu aika on helposti alle puoli vuotta. Jos lainasumma on alle 500 euroa ei sinun ole mahdollista ottaa vuoden pituista maksuaikaa. Yleensä tämän suuruiset lainat voidaan maksaa takaisin 1 - 2 kuukaudessa. Lainan takaisinmaksuaika on yleensä lainanhakijan valittavissa tarjolla olevista mahdollisuuksista. Lainanhakija määrittää laina ajan laina hakemuksen täytön yhteydessä. Tärkeintä on, että olet varma siitä, että voit maksaa lainan takaisin asettamassasi laina-ajassa. Helposti voi käydä niin että liioittelet maksuvalmiutesi ja lainan takaisinmaksu saattaa koitua hankalaksi. Lainanlyhennykset maksetaan yleensä kerran kuukaudessa. Jos lainanlyhennykset myöhästyvät sinulle kertyy ylimääräisiä kuluja ja korkoja, jotka saattavat koitua kalliiksi. Tämän takia on siis tärkeää olla realistinen kun päätät lainasumma ja lainan takaisinmaksuajan hakemuksen yhteydessä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä lainan takaisinmaksuajoista, tulee sinun ottaa yhteyttä haluamaasi lainantarjoajaan, jonka asiakaspalvelu vastaa tällöin kysymyksiisi.

200

Lainaa 200 euroa 

Kun haluat lainata 200 euroa, lainalla saattaa olla nimi kuten pika- tai reissulaina. Useimmiten monet käsitteet kuitenkin tarkoittavat samaa asiaa, lainaa joka otetaan online palvelun kautta. Jos haluat lainata 200 euroa, no myös mahdollista tehdä se pankissa. 

Jos kyseessä on pieni summa voit myös kysyä ystävältä tai perheeltä, voitko lainata rahan heiltä. Jos otat lainaa 200 euroa, ei sinulta vaadita että käytät rahan johonkin tiettyyn tarkoitukseen. On tärkeää kuitenkin, että sinulla on laadittuna suunnitelma siitä kuinka aiot suorittaa velan takaisinmaksun. Sinun tulee myös harkita kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin. Nopea lainan takaisinmaksu voi vaikuttaa siihen, mistä sinun kannattaa rahaa lainata. Joka tapauksessa 200 euroa on pienikokoinen laina, mutta joissakin tapauksissa lainaan liittyvät kustannukset ovat niin korkeat, että lainan otosta tulee kallis huvi. 

Tämän takia lainan takaisinmaksu mahdollisimman nopeasti on sinulle suuri etu. Jos et taloudellisen tilanteesi vuoksi pysty maksaa takaisin 1 - 3 kuukauden sisällä, lainasta kertyy useasti korkoja ja palkkioita lainanantajalle nostetusta luotosta - vaikka lainasopimus olisikin koroton. Tämän takia ilmaiset pikalainat tai korottomat kaudet eivät ole aina eduksi lainanottajalle.  Me Morebankerissa suosittelemme, että tutkit vaihtoehtosi huolella ja pohdit, kuinka nopeasti luulet pystyväsi maksaa lainan takaisin. Näin voit parhaiten vertailla lainoja keskenään. 

Voit hakea laina 200 euroa milloin vain

Palvelumme Morebankerissa on aina auki ja auttamassa sinua lainavertailussa. Voit hakea lainaa sivullamme olevien lainantarjoajien kautta aina, mutta lainoja hyväksytään ainoastaan kello 22:00 - 7:00 välisenä aikana. Lainapäätöksen voit siis saada 200 euron lainallesi ainoastaan ''päiväsaikaana''. Rahat siirtvät tilillesi siis tänä samana aikana, joka lainantarjouksille on asetettu suojelemaan lainanottajia. Hyvä puoli nettilinoissa on kuitenkin se, että voit täyttää lainahakemuksen milloin vain, jonka jälkeen lainapalvelu hoitaa loput. Pikalaina myös siirtyy tilille varsin nopeasti, joten joka tapauksessa sinun ei tarvitse odottaa kauaa, jos haet lainaa 200 euroa netistä käsin. Voi olla että saat rahat jopa tilille saman päivän aikana heti lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen. Lainapäätöksen käsittely taas käy lainapalveluilta erittäin nopeasti, jos haet lainaa lainapalvelun aukioloaikoina. Esimerkiksi Omalaina käsittelee lainahakemuksesi heti lähettämisen jälkeen kun haluat lainaa 200 euroa. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä vasteajoista taikka muista lainaan liittyvistä asioista on lainapalveluiden asiakaspalvelu oikea paikka ottaa yhteyttä.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi