MoreBanker
Näin teemme rahaa  

Suositellaan Heinäkuu

5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info

Lainasumma 100 - 60.000 €
Laina-aika 12 - 180 kk
Korko 4.19-20%
Vasteaika Vastaus heti
Todellinen vuosikorko 6,25 %
30 Pankkia Yhdellä Lainahakemuksella Lainapäätös Heti Edullinen Laina
HAI LAINAA
Katso lisää
Esimerkki: Luottosumma: 10.000 € Laina-aika: 60 kuukautta - Nimelliskorko: 5,0 % ; Todellinen vuosikorko: 6,25 % Kuukausierä 193,71 Luotottokustannukset kokonaisuudessaa: - € Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaa: 11623 €Lainaa 100

Jos etsit 100 euron lainaa netistä, voit aloittaa sen etsinnän meillä Morebankerissa.  100 euron laina on yleensä pikalaina taikka pikavippi, joka on ilman vakuuksia otettavissa netistä. 100 euron lainoja tarjoaa useat eri lainantarjoajat, joista voi olla hankalaa valita juuri se oikea sinulle. Tämän takia sivustollamme on listattuna ja vertailtuna markkinoiden parhaimmat lainanantajat, jotta sinun olisi helpompaa löytää sopiva laina sinua varten. Hae lainaa kauttamme ja säästät aikaa lainavertailussa. Lue lisää sadan euron lainoista tältä sivustolta ja hae lainaa!

Lainaa 100 euroa.jpg

Lainaa 100 euroa netistä heti tilille

Sata euroa on pieni lainasumma, jota haetaan ainoastaan netistä. Yleensä kyseessä onkin 100 euron pikavippi jonka lainaaja saa heti tilille. Pikavippi on pieni laina, jonka avulla saat rahat nopeasti tilillesi, hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen. Saat lainapäätöksen nopeasti sähköpostiisi kun olet hakenut lainaa helposti netissä. Lainahakemus ei useimmiten vie montaa minuuttia. Tämän jälkeen on sinusta kiinni haluatko allekirjoittaa ja hyväksyä lainapäätöksen vaiko et. Voit hakea lainaa usealta eri lainantarjoajalta ja lainanvälittäjältä ja valita lainapäätöksistä sen, joka on sinulle mieluisin. Jos allekirjoitat lainapäätöksen saat rahat miltein heti tilille. Näin voit helposti vertailla 100 euron lainat ja olla varma siitä, että saat parhaan lainan käyttöösi. Hakea 100 euron lainaa sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

100 euron laina on laina ilman vakuuksia

Kun haet lainaa 100 euroa et tarvitse lainalle vakuutta tai takaajaa. Kyseessä on niin pieni laina, että lainanottajan riski korvataan kuluilla ja koroilla, joita lainasta kertyy. Tämä tarkoittaa sitä että maksat lainastasi korkoa joka on kuluttajansuojalain mukainen ja ''takaa'' lainasi. Kuluja ja korkoja saattaa lainalle kuitenkin kertyä yllättävän paljon, joten on hyvä että vertailet lainat ennen kuin allekirjoitat sopimuksen, jotta kulut ovat mahdollisimman pienet. Lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa ei ole mahdollista ottaa pankista, joten ainoastaa netistä saavan lainan voit ottaa jos sinulla ei ole vakuutta asetettavaksi. Voit lähettää lainahakemuksen ja saat vastineeksi lainapäätöksen josta voit nähdä kuinka suuri vuosikorko on juuri sinun lainallesi. Eli voit ottaa lainaa ilman vakuuksia, mutta et ilman kuluja tai korko ja. Mikäli tämä kuulostaa hyvältä hae lainaa ja saat tilille 100 euroa nopeasti. Jotta kuitenkin voisit saada ja hakea lainaa joka on paras sinulle, jatka lukemista ja tutustu 100 euron lainaan lisää.

Lainan maksetaan takaisin nopeasti

Kun kyseessä on sadan euron laina, on lainan takaisinmaksu suoritettava lyhyessä ajassa. Yleensä näin pienen lainasumman takaisinmaksu suoritetaan kerralla taikka muutamassa kuukausierässä. Tyypillisen 100 euron lainan takaisinmaksuaika on noin 1 - 2 kuukautta. Usein voi myös riippua lainanottajasta kuinka pitkä laina-aika on ja saattaa olla että pystyt myös itse valitsemaan kuinka monta kuukautta maksat lainaasi takaisin. Lainasumma on kuitenkin niin pieni että kannattaa varautua siihen, että rahat täytyy maksaa lainanantajalle pikaisesti takaisin.

Kannattaa myös tarkistaa, onko sinulla varaa lainan takaisinmaksuu näin nopeassa ajassa. Mikäli laina aika on lyhyt tarkoittaa se sitä, että joudut maksaa aina suuremman summan kuukausittain, kuin tilanteessa jossa takaisinmaksuaika on pidempi. Valitse siis lainan laina-aika ja lainasumma huolella kun ryhdyt pikalaina hakuun. Laina-aika ei kuitenkaan koskaa ole esimerkiksi 1 - 5 vuotta tai varsinkaan 20 vuotta, kun puhutaan näin pienistä lainoista. Lainaa 100 euroa tarkoittaa siis aina myös lyhyttä laina-aikaa.

100

Mikä on 100 euron pikavippi ?

Pikavippi taikka pikalaina on netistä haettava lainan muoto, jonka nimestä jo voi päätellä että laina on nopea. Laina saapuu tilillesi nopeasti heti lainapäätöksen allekirjoittamisen jälkeen mutta lainan laina aika on myös lyhyt, eli takaisinmaksu tulee myös suorittaa pikaisesti. Pikavippi on saatavilla ainoastaa netistä, ja sen lainasumma on noin 50 - 500 euroa. Pikavippi on yleensä vaihtoehto silloin kuin tarvitset rahaa käyttöösi nopeasti, jonkin arkisen tarpeen hankkimiseen. Pikavippi saapuu heti tilillesi jonka vuoksi se on ollut suomalaiset suosima jo vuosikymmeniä. On kuitenkin tärkeää muistaa maksaa takaisin laina ajallaan. Tämä on koitunut joidenkin lainanottajien harmiksi kun laina on viivästynyt ja koitunut kalliiksi. Joissain tapauksissa lainanottajat ovat ottaneet uuden pikavipin maksaakseen vanhan pois, josta on koitunut velkakierre. Muista siis aina maksaa takaisin pikavippi ensin ennen kuin suunnittelet uuden pikavipin ottoa. Kaikki 100 euron lainat ovat pikavippejä taikka pikalainoja, jotka maksetaan takaisin lainan antajalle lyhyessä ajassa.

Vertaile sadan euron laina ensin

Kun haetaan netistä lainaa on tärkeää ensin vertailla lainoja, oli lainasumma sitten mikä tahansa. Lainavertailulla tarkoitetaan sitä, että vertailet useiden eri lainantarjoajien lainatarjouksia keskenään. Tärkein mihin keskittyä on lainan todellinen vuosikorko, jonka näet lainatarjouksesta. Todellinen vuosikorko on prosentuaalisesti ilmaisee paljon laina tulee maksamaan lainanottajalle yhden vuoden aikana. Korkoon siis lasketaan kaikki kulut ja korot joita lainalle kertyy vuoden ajalla. Todellinen vuosikorko on kuluttajansuojalain mukainen, johon otetaan huomioon se että lainan korko itsessään ei voi ylittää 20% ja kulut vuositasolla ovat alle 150 euroa. Voit nähdä lopullisen lainan vuosikoron vasta lainapäätöksestä, joten lainavertailua varten sinun tulee ensin hakea lainaa jotta näet lainapäätöksen sinua varten. Ilman lainan hakua et siis voi tietää kuinka suuri vuosikorko on sinua varten. Lainaa voit hakea ilman erillisiä maksuja tai kuluja ja on aina sinun itsesi päätettävissä haluatko hyväksyä lainatarjouksen. Mikäli siis jos laina ei miellytä sinua, voit jättää ottamatta lainan ja jatkaa lainavertailua. Hae kuitenkin siis lainaa usealta lainantarjoajalta ensin jotta voi suorittaa lainavertailun huolellisesti ja varmistua siitä että saat tilillesi edullisimman mahdollisen lainan. Lainahakemus on täysin ilmainen jos haet lainaa lainantarjoajilta, jotka ovat vertailtuna täällä Morebankerissa.

100 euroa heti tilille

Jos haet lainaa online palvelusta saat lainan melkein heti tilille. 100 euron laina onkin kätevä apua arjen pieniin tarpeisiin, sillä ei kulu kauaakaan kun laina siirtyy tilillesi kun hyväksyt lainapäätöksen. Lainasumma on sopiva esimerkiksi sähkö- tai vesilaskun maksamiseen tai jopa uuden kodinkoneen hankintaan. Tilillesi rahat siirtyvät yleensä saman päivän aikana lainan otosta. Täytä siis lainahakemus netissä jo tänään, jos kaipaat lainaa tilille pieniin arjen tarpeisiin. Voit lukea lisää 100 euron lainasta lainantarjojiemme verkkosivuilla joiden asiakaspalvelut ovat myös avoinna suurimman osan päivästä.

Vinkkejä 100 euron lainan hakuun

  • Jos haluat lainaa 100 euroa on tietenkin tärkeää löytää mahdollisimman edullinen lainahakemus, jotta säästät rahaa kun joudut maksaa lainan takaisin. Edullisimman 100 euron lainan löydät helposti vertailemalla lainoja.
  • Pikavipin saat yleensä heti tilillesi, joten 100 euron vippi sopii äkillisiin tarpeisiin mutta se myös maksetaan takaisin nopeasti. Joten on hyvä että varmistat, että kykenet maksamaan vipin takaisin laina ajassa.
  • Hoida luottotietosi kuntoon. Ilman puhtaita luottotietoja et täytä 100 euron laina vaatimuksia. Voit hakea vippiä ainoastaan jos sinulla on puhtaat luottotiedot, joten on tärkeää että huolehdit luottotiedoistasi.
  • Käy läpi kaikki lainavaatimukset. Voi olla että et täytä kaikkien lainanantajien laina vaatimuksia, jolloin sinun ei kannata ottaa lainaa näiltä yrityksiltä. Voit hakea tietysti lainaa jos haluat, mutt a lainapäätös tulee olemaan kielteinen. Lue lisää lainojen vaatimuksista lainantarjoajien omilta sivuilta. Yksi yleisimmistä vaatimuksist a no kuitenkin että olet 18 vuotta tai tätä vanhempi. Jos olet alaikäinen et voi edes kokeilla lainanhakua joten sinun täytyy ensin täyttää 18 vuotta jotta voit hae lainaa.
  • Täytä lainahakemus huolellisesti. Voi olla että tarvitset joitain asiakirjoja lainan hakemiseen, jotta voit saada myönteisen lainatarjouksen. Jos lainanmyöntäjä vaatii

säännöllisiä tuloja saattaa olla silloin että sinun tulee lähettää todiste palkkakuiteistasi, jotta voit saada lainaa 100 euroa. Aina pikalaina ei tätä kuitenkaan vaadi, vain voit usein hakea pikalainan ilman erillisiä asiakirjoja.

  • Valitse lainasumma huolellisesti. Tämä tarkoittaa sitä että valitse summa joka vastaa rahan tarvettasi. Eli sinun ei koskaa tulisi ottaa lainaa, joka on liian suuri. Näin voit varmistua siitä että kykenet maksaa lainan takaisin. 100 euron laina on kuitenkin useasti pienin mitä voit ottaa ja saada heti tilille. Aina ei kuitenkaan kannata ottaa lainaa 100 euroa, jos et sitä todellisuudessa tarvitse. Eli harkitse huolellla rahan tarvettasi.
  • Avausmaksu 0 euroa? Monet lainapalvelut veloittavat itse rahojen nostamisesta, ja muuten lainan korot vaikuttavat matalilta. Jos lainalle on avausmaksu 0 euroa, voit hyötyä tästä lainasta sillä korkea avausmaksu näin pienelle lainalle jonka saa heti tilille, saattaa koitua kalliiksi suhteessa lainankokoon vaikka itse korko olisikin matala.

notifyImg HAI LAINAA
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi