MoreBanker.FI

Lainaa 100 euroa

Jos etsit lainaa, olet oikeassa paikassa! Klikkaa alta, lukeaksesi lisää.

- Lue lisää -Hae 100 euroa lainaa netistä
Sata euroa on pieni lainasumma, jota haetaan ainoastaan netistä. Yleensä kyseessä onkin 100 euron pikavippi. Pikavippi on pieni laina, joka siirtyy nopeasti tilillesi, hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen.

Pikavippi on suosittu lainanmuoto, jonka maine on ollut kuitenkin huono viimeisten vuosien aikana. Tämä johtuu siitä, että useat lainanottajat ovat ottaneet pikavippejä, joita eivät ole kuitenkaan olleet valmiita maksamaan takaisin. Tästä on synytynyt lainauskierre, jossa hakijat ovat ottaneet lisää lainaa maksaakseen aiemmat lainansa takaisin. Ei ole kuitenkaan syytä olla huolissaan. Tänä päivänä lainan korot ja kulut ovat matalia parempien lakimuutosten ja lainantarjoajien vuoksi. On kuitenkin tärkeää harkita tarkkaan 100 euron lainaa, jotta et ota turhaan rahaa tilillesi päähän pistoksen vuoksi.

100 euron laina on laina ilman vakuuksia
Kun haet lainaa 100 euro et tarvitse lainalle vakuutta tai takaajaa. Kyseessä on niin pieni laina, että lainanottajan riski korvataan kuluilla ja koroilla, joita lainasta kertyy. Vakuus on yksinkertaisuudessaan, jokin arvokas omaisuus, mitä lainan ottaja asettaa takaamaan lainan. Tilanteessa, jossa lainanottaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin, rahoituspalvelu voi lunastaa vakuuden. Tätä toimenpidettä noudattaa esimerkiksi useimmat pankit lainatessaan rahaa. Netistä lainatessa 100 euro, siis vältyt tältä toimenpiteeltä.

Lainan takaisinmaksu on pikainen
Kun kyseessä on sadan euron laina, on lainan takaisinmaksu suoritettava lyhyessä ajassa. Yleensä näin pienen lainasumman takaisinmaksu suoritetaan kerralla taikka muutamassa kuukausierässä. Laina maksetaan siis takaisin noin 1 - 2 kuukaudessa. Kannattaa siis tarkistaa, onko sinulla varaa lainan takaisinmaksuu näin nopeassa ajassa. Useasti voit itse kuitenkin vaikuttaa lainan laina-aikaan jonkin verran, kun täytät lainahakemusta. Laina-aika ei kuitenkaan koskaa ole esimerkiksi 1 - 5 vuotta, kun puhutaan näin pienistä lainoista. 

Vertaile sadan euron laina ensin 
Kun haetaan netistä lainaa on tärkeää ensin vertailla lainoja, oli lainasumma sitten mikä tahansa. Lainavertailulla tarkoitetaan sitä, että vertailet useiden eri lainantarjoajien lainatarjouksia keskenään. Tärkein termi mihin keskittyä on lainan todellinen vuosikorko, jonka näet lainatarjouksesta. Tämä korko prosentuaalisesti ilmaisee paljon laina tulee maksamaan lainanottajalle yhden vuoden aikana. 

notifyImg
logo

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä muita edullisia lainatarjouksia::Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi

Ehdot