MoreBanker.FI

Lainaa 30.000 - 50.000 euroa

14 eri lainaa löydettiin

Palaa takaisin
LoadingMitä eri lainoja on olemassa?
Lainoja on useita erilaisia, sekä pankissa että verkossa ja siksi sinun tulisi ensin tutustua perusteellisesti eri lainatyyppeihin, jotta tiedät paremmin mikä laina sopii parhaiten juuri sinulle. Pankista voit ottaa muun muassa autolainoja, kulutusluottoja sekä asuntolainoja, kuten myös korkosidonnaisialainoja sekä rakennuslainoja. Verkkopalveluista löydät kulutusluottoja, pikalainoja, minilainoja, SMS-lainoja ja joskus myös korottomia lainoja. Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä olemassa olevista lainoista. 

Nopeampaa kuin käynti pankissa

Kun vierailet Morebankerissa löytääksesi seuraavan luottosi, voit olla varma, että prosessi on nopea. Olemme keränneet markkinoiden parhaat ja edullisimmat luottoa, joilla on yhteistä se, että voit hakea luottoa netistä ja saat lainapäätöksen nopeasti. Yksi nettilainojen eduista on se, että voit saada luottoa ilman vakuuksia tai takaajan ilmoittamista. Sinun ei tarvitse käydä läpi laajaa taustatarkistusta, joten on helpompaa ja nopeampaa saada hyväksyntä lainanantajalta. Hakuprosessi on täysin digitaalinen ja voit allekirjoittaa tarjouksen verkkopankkitunnuksillasi.

Lainaa nopeastiMihin nettilainan voi käyttää? 
Kun valitset verkkolainan, sinä itse voit päättää mihin sen haluat käyttää. Tässä netistä otettu luotto eroaa pankkilainaan verrattuna. Käyttötarkoitus on ensimmäinen kysymys pankista luottoa haettaessa ja luoton saaminen voi olla haastavaa esimerkiksi pelkästään kulutustarkoitukseen. Nettilainan käyttötarkoituksen voit siis itse päättää, mutta suosittelemme silti harkitsemaan tarkasti mihin lainaa otat ja mihin sen päätät käyttää.

Mikä laina on paras?
Tiedämme, että jokainen voi tarvita taloudellista apua, kun jotain odottamatonta ja äkillistä tapahtuu. Kysymys on kuitenkin helppo: Mikä luotoista tulisi valita? Mikä laina on paras, riippuu tilanteestasi. Kulutusluotto voi olla hyvä esimerkiksi tilanteessa, jossa taloudellinen tilanteesi on hyvä, mutta kaipaat hetkellisesti hieman taskurahaa arjen haasteisiin. Nettilainan avulla saat lainaa heti tilille ja lainan hakeminen onnistuu helposti netissä.

On olemassa paljon erilaisia nettilainoja, joten on tärkeää tietää, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Onko laina väliaikainen, kuten esimerkiksi pikalaina vai pidempiaikainen kuten kulutusluotto. Nettilaina on hyvä tilanteissa, joissa: Sinulla on vähemmän tuloja kuin tavallisesti Tarvitset rahaa välittömästi kulutustavaroiden hankintaan, eikä säästösi riitä kattamaan menojasi Sinulla on äkillinen tarve korvata jokin vahinko, ennen kuin tilanne pahenee

Kun haet lainaa Morebankerin avulla, lainanantaja ei kysy lainan käyttötarkoitusta ja voit käyttää lainan itse mihin haluat. Tällaista taloudellista vapautta ei ole mahdollista saada hakiessa perinteistä pankkilainaa, jolloin lainankäsittelijän tulee hyväksyä lainan käyttötarkoitus.

Mitä tarkoittaa kiinteäkorkoinen laina? 
Kiinteäkorkoinen laina tarkoittaa käteislainaa, jonka korko pysyy samana koko maturiteetin ajan. Kiinteäkorko ei siis muutu kun markkinakorko muuttuu, kuten vaihtelevalla korolla on tapana. Tämä voi olla hyvä idea jos uskot korkojen nousevan tulevaisuudessa ja haluat hyötyä tämän hetkisestä matalammasta korkosta. Voi kuitenkin käydä niin, että korko onkin tulevaisuudessa matalampi, mutta joudut silti maksamaan aiempaa korkeampaa korkoa tässä tapauksessa. Kannattaa siis miettiä ennen kuin päätä ottaa kiintekorkoisen luoton. Se voi kuitenkin olla turvallisempi vaihtoehto, jos pelkäät markkinaheiluntaa.

MAKSA TAKAISIN AJALLAAN
Kun otat nettilainaa, tulee sinun muistaa, että korko saattaa olla korkeampi, kuin pankista lainaa otettaessa. Lainanottajalle, tämä tarkoittaa sitä, että maksat suhteellisen suuren summan lainan tarjoamista eduista. Tämän takia, luottoa valitessasi sinun tulee tietää mikä lainoista sopii budjettiisi, jotta olet varma, että pystyt maksaa lainan, takaisinmaksuajan aikana. Kiinnitä myös huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, nimelliskorkoon, aloitusmaksuun, sekä lainan tilinhoitomaksuihin. Mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä matalampi lainan vuosikorko tulee olemaan. Todellinen vuosikorko on tärkein vertailu kriteeri, sillä todellisessa vuosikorossa on otettu huomioon lainan kaikki kulut ja maksut. On siis sinulle helpompaa vertailla lainoja todellisen vuosikoron perusteella. Hae lainaa myös useammalta kuin yhdeltä lainanantajalta, jotta voit olla varma että valitset juuri sen edullisimman vaihtoehdon sinulle.

Lainaa heti
KUN HALUAT HAKEA LAINAA

Nettilainojen markkinat sisältävät monia uudempia lainanmyöntäjiä, jotka saattavat olla tuntemattomampia, kuin suuret pankit. Ei kuitenkaan tarvitse huolestua kun tarvitset lainaa, sillä kaikki sivustollamme olevat luotonantajat ovat rekisteröityjä ja luotettavia rahoitusalan yrityksiä. Luottoa Mastercardilla Mastercard antaa sinulle luottoa, joka on korotonta ennalta sovittuina päivinä. Ennalta sovittu aika on yleensä 40 - 45 päivää, mutta jos haluat pidemmän luottoajan mastercard kortillesi, tulee sinun ottaa yhteyttä pankkiisi. Pidennetty luottoaika vaihtelee pankkien sekä mastercard luottokorttien välillä. Selvitä siis luottoehdot pankkisi kanssa ennen kuin käytät Mastercardin luottoa.

Kun olet löytänyt sinulle sopivan luoton, valitset kolme palveluntarjoajaa ja lähetät lainahakemuksen. Syynä tähän on se, että tiedot sivuillamme ovat vain suuntaa antavia, eivätkä räätälöity juuri sinun tilannettasi varten. Lähetettyäsi hakemuksen palveluntarjoajille, tulet saamaan lainatarjouksen ja voit valita sinulle sopivimman ja edullisimman luoton. 

Laina, voinko saada sitä? 
On olemassa joitakin vaatimuksia lainaamiselle netistä. Vaatimukset on asetettu suojelemaan sekä lainanottajaa että lainantarjoajaa, jotta luotosta ei koituisi harmia kummallekaan. Sinulta vaaditaan useimmiten seuraavaa, luottoa haettaessa netistä:

  • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias Sinun tulee varmistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla, joita käytetään myös lainasopimukset allekirjoittamiseen
  • Sinun luottotietosi tulee olla kunnossa Sinulla tulee olla kiinteät kuukausitulot
    Jotta voit ottaa luottoa, tulee sinun olla täysi-ikäinen, eli vähintään 18-vuotias. Kuitenkin suurin osa 18 - 19-vuotiaista nuorista suorittavat opintoja tai heillä on matalat kuukausitulot, jolloin lainatarjonta on rajallista. 20 - 25-vuotiaille luoton haku on helpompaa ja yli 25-vuotiaille ikä ei ole enää rajoite luottoa otettaessa. Kannattaa ottaa myös huomioon se, että hakemuksen lähettäminen useammalle palvelun tatjoajalle parantaa mahdollisuuksiasi saada luottoa.

Mitä lainan takaisinmaksu tarkoittaa? 
Takaisin maksaminen tarkoittaa lainan tai jäljellä olevan velan takaisinmaksua. Takaisinmaksu tapahtuu yleensä maturiteetin lopussa. Yleisesti käytetty termi on lainan takaisinmaksu, jolloin lainanottaja maksaa luoton sovitun maturiteerin päättyessä. Luoton takaisinmaksuaika sovitaan aina palveluntarjoajan tai pankin kanssa, luoton ottamisen yhteydessä ja lainan määrä ja lainan kuukausierät vaikuttavat tietenkin toisiinsa. . Luoton voi aina maksaa etukäteen takaisin. Tätä kutsutaan luoton ennenaikaiseksi takaisin maksuksi. Takaisinmaksu voidaan myös suorittaa erissä, jolloin puhutaan luoton lyhentämisestä. Lyhennyksiä tehdään yleisesti kerran kuukaudessa, jolloin lyhennetty summa vähentää luoton kokonaissummaa ja näin takaisinmaksettava summa pienenee kuukausittain. On kuitenkin mahdollista maksaa koko lainasumma takaisin kerralla, tämä on kuitenkin harvinaisempaa kun lainasumma on suurempi kuin muutama sata euroa. Kuukausierän määrittämiseksi voit käyttää Morebankerista löytyvää lainalaskuria, joka laskea luotollesi kuukausierät automaattisesti. Sopivan kuukausierän valitseminen on näin helpompaa. Digitaalisessa lainanhaussa sinun tulee useasti käyttää verkkopankkitunnuksiasi vahvistaaksesi henkilöllisyytesi. Vastineeksi voit suorittaa koko hakuprosessin netissä ja välttää pankissa vierailun sekä vastaamisen useisiin kysymyksiin. Lainantarjoaja voi kuitenkin pyytää sinua lähettämään joitakin asiakirjoja sähköisesti. Asiakirjat kuten viimekuukausien palkkakuitit tai velkakirjat, kertovat lainantajrjoajalle enemmän taloudellisesta tilanteestasi. Monet palveluntarjoajat kuitenkin käyttävät ohjelmia jotka pystyvät suoraan tarkastamaan tietosi, kun annat heille luvan sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla.

Helppo lainaLaina ja maksuhäiriömerkintä 
Jos sinulla on aikaisemmin ollut ongelmia maksuaikojen noudattamisessa, saattaa sinulla olla maksuhäiriömerkintä luottotiedoissasi. Luottotiedot huomioi henkilön maksuhäiriömerkinnät ja saattaa olla este luoton saamiselle. Useat lainanmyöntäjät vaativat ettei, lainanhakijalla ole maksuhäiriömerkintää. Maksuhäiriömerkinnän aika on 3 vuotta, mutta, jos henkilö maksaa velkansa aika lyhenee 2 vuoteen. Jos henkilölle tulee uusia maksuhäiriömerkintöjä säilytysaikana, aika pitenee 4 vuoteen. Kuitenkin suppeassa ulosotossa, maksuhäiriömerkintä poistuu heti kun velka on maksettu. Suppeassa ulosotossa lainan maksuun käytetään tuloja, joita ei erikseen tarvitse muuttaa rahaksi esimerkiksi palkkatulot. Tällöin henkilö voi hakea uudelleen luottoa, sillä luottotietorekisterissä ei ole merkintöjä. Lainaa rahaa Jos sinulla on vakaa taloudellinen tilanne, mahdollisuutesi lainaamiseen paranee, jolloin taloudellisen tilanteesi vaikuttaa myönteiseltä luoton takaisinmaksua ajatellen. Jos elät yhteistaloudessa mahdollisuutesi lainata ovat entistä paremmat ja voit lainata enemmän sekä paremmilla ehdoilla. Lainan korko määräytyy osittain lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan, joten on sinulle eduksi jos ilmoitat myös puolisosi tulot hakulomakkeessa. Vaatimukset luottoa otettaessa: 

Laina ja täysi-ikäisyys
Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Jotkin lainanmyöntäjät vaativat kuitenkin 20- tai 25-vuoden ikää luotonhakijoiltaan. Sinun tulee vahvistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla sekä allekirjoittaa nettilainasopimus. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla tulee olla verkkopankkitunnukset, jotta voit hakea lainaa. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottorekisterissä Lainoja on erittäin rajatusti tarjolla henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Jos sinulla on merkintä, tarkoittaa se sitä, että olet ollut ‘’huono’’ maksaja ja on epätodennäköistä, että lainanmyöntäjä myöntää sinulle uuden luoton. Tämä suojelee myös lainanhakijaa päätymästä taloudelliseen ahdinkoon, sillä uusi laina voisi olla liikaa. Suosittelmme keskittymään taloudenhoitoon, jos olet menettänyt luottotietosi. Sinulla on mieluiten vakaa taloudellinen tilanne, mutta luottoluokituksesi voi olla myös parempi jos sinulla on kiinteät tulot luottoa hakiessasi.
 

 
notifyImg
logo

Ilmoittamalla sähköpostisi voit saada meiltä tulevaisuudessa lainatarjouksia ja vinkkejä säästämiseen


Jatka ilmoittamatta sähköpostiosoitettasi